Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Kurwica mnie lapie bo jeszcze mam mega czerwony kichol, ktory szczypie, aaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( A jutro jedziemy do mojej mamy na odpust na obiadek, kawe, kolacje. I bedzie cala rodzinka a ja wygladam jak monstrum i nawet nie mam sil wylezc z lozka :-(do tego maz poszedl na noc do pracy a moja corcia tez chora, a ja nawet nie mam sil zeby do niej wstawac :-
No chyba mam jakies przycmienie umyslu 

A co posta chatmanki to nie bede sie bardziej wnerwiac. Moze jestem zlozliwa, moze glupia, ale jak dla mnie to tylko typowe fochy. Dorosla kobieta a pisze i obraza sie jak dziecko. I myslcie i piszcie co tylko chcecie na mnie, ale jestem juz na tym forum pare lat i juz wielokrotnie widzialam takie posty. Nuie robia juz na mnei wrazenia. Jak ktos chce pisac to pisze i tyle a nie czeka na uwage i oklaski za kazde slowo.

....powiem wam że mnie już dziecko zmieniło byłam bardziej wyszczekana i wulgarna ......rozrywkowa ale teraz jakoś mój rodzyneczek ciągle jest w mojej głowie a prywatne życie się wali...
.ale to moja wina....nie myślałam że się tak wszytko popapra....
.jak w telenoweli jakbym wam opowiedziała same byście stwierdziły że się na serial nadaje
![]()