reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Myśle że jak my urodzimy to Oni będa czuli się odrzuceni jak my teraz - bo dla nas najwazniejsze będa nasze maleństwa a nie łózkowe potrzeby facetów hihihi ;-):-D;-)

No właśnie świete słowa jeszcze bedzie mu brakowało czułości towarzystwa i troski żonki:cool2::cool2::cool2:
WIELKIE DZIĘKI TYSIOLKU:happy::happy::happy:
Dokładnie e_milcia tak jak mówisz !
Wczoraj np byłam na weselu i wszyscy Panowie się zachwycali jak ślicznie wyglądam ( oczywiście wszyscy oprócz mojego ;-)) Mówili że ciąża bardzo mi służy - po tych komplementach troszkę mi się poprawiło samopoczucie ..szkoda tylko że mój M jest taki oszczedny w komplementach !!! ale już zdążyłam się przyzwyczaić - wkońcu nie każdy facet musi wylewny być.... (a powinnien :wściekła/y:)
Mój brat tez komplementuje swoją zonke (bratowaa jest w 4 miesiącu na każdym kroku, nadskakuje i wogóle a mój jest delikatnie mówiąc oszczędny w słowach i gestach :eek::confused2::eek:

Witam:-)

Pysia a ty nie możesz tak mówić jaka słonica kobitko :angry: mężuś pewnie się boi i pewnie gumki mu nie pasują :sorry:
Gosiu zebys wiedziała, ze nie pasuja z reszta mi też nie, musze się więcej napocić:-D:-D:-D

Witam nowa stycznioweczke:-)
I reszte bandy naturalnie tez;-):-D
I znowu bede niepopularna...;-)Ja tam czuje sie piekna,seksowna i kobieca. Nawet bardziej chyba niz przed ciaza.Przed ciaza to marudzilam,ze o tu za duzo,tu za malo,a teraz jakos sie wszystko wyrownalo;-):-)...
agabar ZAZDROSZCZĘ

Witam i ja styczniówka, termin 23.01.2009 chłopiec

Estera równiez witam Cię na forum i GRATULIJĘ chłopca:-)

I już zostałam sama ... :-( Ale mnie zmęczyły te moje dziewuszki!! Mówię Wam:tak: Rozsypały paluszki i chipsy :-) Jak poszły, to chciałam odkurzyć :-) I zgadnijcie co??!! Odkurzacz się spalił!!:wściekła/y: Aż śmierdziało:-( Już dawno mówiłam, że musimy kupić, a mąż mówił po co, ten jeszcze działa... Ale już kupiłam nowy :-) Taniutki na allegro :-)Bardzo fajny, kuzynka taki sam kupiła:tak: I jestem zadowolona:-D
Pysia510 jestem tego samego zdania... Dom to nie muzeum :tak: Ale ja naprawdę miałam bałagan ;-)

E_milcia ale sie usmiałam z twojego odkurzacza :-D:-):-D:-):-D
Pewnie nie ma to jak odpoczynek w naszym okrąglutkim stanie :tak:

reklama
Super - POLKI BRĄZOWE MEDALISTKI!! :-):-):-)

Gosia nie wiem czy jest sens fotografować - ot trykocik prosty, dlugi rękaw, takie pod tuniczki czy sweterki. Uznałam, że nie nadaję się na sklepy, wolę allegro :-)
emilcia - własnie dresowe mi się marzą, jakoś chcialabym wyglądać jeszcze w szkole ale sama nie wiem.... aż żal kasy na ten miesiąc chodzenia bo potem to juz dam radę ;-)
Dobrze, że jednak nie trafiłam do tego H&M :-D

Dorciaa.... decyzja zapadła? 16.10 - L 4? A ja jeszcze nie wiem ... ;-)

Hej dziewczynki:-):-):-):-)
Byłam na obiadku u teściowej i wybawiłam sobie szwagierki córcię,;-):-) ale słodziaczek, a jak słodko się drze :-D:-D:-D:-D Biedna ma kolki, ale oprócz tego sama rozkosz, ma już ukończony miesiąc:cool2: Ale u cioci na rękach nie płakała, a ja wam powiem, że aż mi się zatęskniło, i mój syniu nie jest zazdrosny, tylko chce głasiać, całować i tulić, i bardzo się martwił gdy płakała:szok:
Trzymajcie jutro kciuki, bo idę z młodym do szpitala na zabieg i mam doła stresa i nie wiem co jeszcze:szok::szok:.Na razie, odezwę się jak wyjdziemy ze szpitala:-(

Witam wieczorowa pora ja juz po kolacji objadlam sie jak nic.
Wiatam nowa styczniowke.
Co do omdlen to ja tez miewalam , ale na szczescie przeszlo, co do komplemetow to moj mi mowi , ze teraz to wygladam lepiej niz z Nicol i to tyle.
No to sie Polki pokazaly bravo....
Ja mam inny problöem bardzo czestp twardnieje mi brzuch i mam uczucie ciagniecia pozuatym lekkie skurcze nie wiem czy kontr to czy tak mjusi byc , z Nicol tak nie mialam , ale wiadomo kazda ciaza jest inna . Teraz sie zegnam, do jutra na kawce.

Yol_a trzymamy kciuki!! Nie martw się! Lekarze wiedzą co robić! I nie denerwuj się przy Młodym, bo jeszcze biedak się zdenerwuje!! Dzieciaczki w jego wieku mają wiecej odwagi niż ich rodzice... Głowa do góry! Spij spokojnie i bez nerwów!! ;-)

Joasia odpoczywaj i dbaj o siebie... Nie głodź się tylko... A Dzidzi nic nie będzie!! Nasze Dzieciaczki silne są!! :tak:

Ciśnienie wraca do normy... Już po kolacyjce jestem, ale jak zwykle się nie najadłam :-p Jeszcze jogurcik sobie zjem, na lepsze trawienie, bo po żelazie, to do toalety chodzę bardzo rzadko :-( Obejrzę sobie Taniec z gwiazdami i do spania!! Dobranoc wszystkim :tak:

Witam po ciezkim dniu pracy:sorry: Ale niefajnie jest wracac po urlopie, juz nie moge sie doczekac maciezynskiego:tak: Kupilam dzis spiworek do spania dla dzidzi i sobie troche humorek poprawilam;-)teraz bede lezec i poddawac sie masazowi stup. Milej nocki dziewczynki:-)

Witam i ja styczniówka, termin 23.01.2009 chłopiec

Witamy nowa styczniowke

reklama
Do góry