Dzien dobry dziewczynki,
Zycze milego poniedzialku i takiego samego tygodnia.
Moj G. nie przylecial w piatek heh, bo go nie wpuscili do samolotu z powodu, ze nie mial akutalnej pieczatki w swoim wspanialym "przeterminowanym" dowodzie. Oczywisce bilet przepadl i musielismy kupic drugi ehhhh a dwa dni przed podroza cena jest podbita 3-4 krotnie

Dobrze, ze zalatwil te pieczatk w weekend i dzis przylatuje. To znaczy cieszyc sie bede jak juz do mnie zadzwoni i powie, ze sie odprawil i czeka na samalot hehehe
W sobote mialam ostatni egzam i czekam niecierpliwie na wyniki, dzis Pani ma wyslac. Niestety piatki sie nie spodziwam chlip chlip :-( i troche mi ocenki w indeksie popsuje ten wynik (najgorzej jest jak sie dostaje same ladnie wygladajace oceny, bo sie czlowiek potem taki pazerny robi, a ja naprawde wierzcie mi nigdy kujonem nie bylam, a zeby dostac dobra ocene, to naprawde musialam niezle posiedziec, zeby sie nauczyc).
Za tydzien obrona, wiec tylko jeszcze musze sie troche z pracy przygotowac.
Co do moich wymiarow to zierzylam sie w pepku mam 84 cm, a poniezej w najszerszym miejscu 89 cm. Wagi nie chce kontrlowac, bo na pewno mam teraz duzo, ale odzywiam synka, bo mialam za duza anemie i cukier ponizej normy na czczo, wiec tez niedobrze, tak samo jakbym miala za wysoki. Mam jednak nadzieje, ze z takim cukrem cukrzyca mi nie grozi.
A w ogole to odkrylam na nowo przyjemnosc z czytania ksiazek po polsku, a nie durnych notatek, i regulek gramatycznych

. Odmozdzam sie od soboty przy Grocholi ("Krysztalowy Aniol" - swietna ksiazka). A i jeszcze zapomnialam, ze nie pamietalam juz, ze tak fajnie jest sie byczyc przed telewizorem. I te wszystkie Nianie, Na dobre i na zle, tance z gwiazdami heh, po prostu zyc nie umierac.
Dziewczyny te co sa za granica, czy Wy macie polska tv? jakie programy? i jak to zalatwic? bo ja tez taka chce. Nie ma to jak M jak milosc i na wspolne heheeheh