reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Beti bo to chyba tak jest jak nasi mezczyźni sa z nami to czesto mamy ich dosc ale jak tylko ich zabraknie to wariujemy:cool::rofl2::cool:

no chyba masz racje, bo moj jak jest w domu to i tak siedzi w drugim pokoju i kleji samoloty ale zawsze mam do kogo buzie otworzyc albo sie czepnac a teraz cisza totalna,psy juz poslzy spac, ja ogladam na wspólnej i piszę z M sms-y ale to nie to samo:-(
mialam jchac do kuzynko do gdańska ale sie troszkę przeziębiłam i muszę siedziec w domku i chyba to mnie tak dołuje bo ja to taka powsinoga na natury jestem;-)

reklama
Dobry wieczor

Ja znowu po pracy:sorry: Ale juz zdazylam w domku ogarnac i prysznic zaliczyc:-)

Co do wagi dzidzi to moj malec w 26 tyg wzyl 750gram i lekarz stwierdzil ze ok:tak:

Jak ja juz marze o zwolnieniu, nie mam motywacji do pracy wogole, caly czas bym ogladala ubranka i inne rzeczy dla maluszka, wczoraj kupilam taki slodki spiworek do spania i dobrze ze wiecej kasy przy sobie nie mialam bo czuje ze bym zaszalala:zawstydzona/y:
Zamierzam jeszcze prawie dwa miesiace pracowac ale nie wiem jak mi sie to uda, nogi mnie strasznie bola a niestety caly dzien musze na nich stac:-(
Wszyscy wkolo chorzy,nawet moj maz zasmarkany jest ale mnie odpukac na razie omija:tak:
Dobrej nocki mamuski i do jutra:tak:

Widziałyscie męza Marysi z "M JAK MIŁOSC"?
Opiekuńczy, dba o zonke, robi jej snidanka, rozumie burze hormonalna zony i jest jak anioła, ach wymarzony partner, a mój wróciła po pracy do domu o 18 i wcieło go gdzieś......:confused2::confused2::confused2:

Opiekuńczy, dba o zonke, robi jej snidanka, rozumie burze hormonalna zony i jest jak anioła, ach wymarzony partner, a mój wróciła po pracy do domu o 18 i wcieło go gdzieś......:confused2::confused2::confused2:

Bo to tylko film ... Niestety ;-) Chyba tylko dojrzali, wiekowi mężczyźni to tak przeżywają :-) W Na Wspólnej Jerzy też bardzo przeżywał ciążę Izy... A mój mąż... :-D:rofl2: Tak chciał dzidzie, a chyba nie dorósł... Jak jest z dziećmi, to wygląda na wymarzonego tatusia :tak: wszystkie dzieciaczki go kochają :tak: nawet moje kochane bratanice najpierw lecą do wujka, a jak im powie, żeby dały cioci buziaka, to lecą do mnie... Mam nadzieję, że jak już bobas będzie, to się trochę bardzie będzie wszystkim przejmował...

Beti81 zgadzam się z tym, że nastroje jakieś kiepskie dziś mamy ... :-( A nowy tydzień miał zacząć się miło, spokojnie...

Morka to musisz mieć duże te cycuchy jak już brzuszka nie widzisz :-p:-D:-D:-D

Paulinaa nie denerwuj się! Na pewno będzie dobrze!! :tak: Lekarz Ci to powie w piątek!! Musisz się uspokoić i dzidzi nie denerwować, bo później kolki będzie miało biedne maleństwo....

Spokojnego wieczorku wszystkim życzę!! Idę się wykąpać i spać! Kolacji nie jem, bo jakoś głodna nie jestem :eek::shocked2::szok: Pierwszy raz od dłuższego czasu głodna nie jestem!! Bo normalnie jak coś zjem, to dalej mogłabym jeść :zawstydzona/y::-D

Witajcie wieczornie. Ja dzisiaj ostro zakuwałam, bo za tydz mam egzaminy a we łbie pustka:zawstydzona/y:
Karoli4 Ja przywiozłam dekoder i talerz i wszystko hula, a abonament płacę za rok z góry. Mamy cyfre i wszystkie możliwe kanały bo ja jestem telemaniakiem:-p
Patrysia śliczny torcik:tak:
Mnie coś drapie w gardle:zawstydzona/y:

taa normalnie ideał ;-)kurcze ale wexmy poprawke ze to tylko serial. moj M namnie krzyczy zebym nie oglądała tych głupot bo po tym sie mózg lasuje ale jak on oglada kiepskich to jest wszystko ok;-) ehehe faceci;-)mój po preacy jak wraca to zjada cosi zamyka sie w drugim pokoju bo tam ma swój warsztat i tez go w sumie malo co widze no ale jak mam ochote to go tam nawiedzam i wtedy jst biedny;-)

Witam wieczornie, weszłam zobaczyć co u was i zmykam spać. ;-)
agbar - dzięki za słowa otuchy; własnie postanowiłam sobie, ze tez więcej tlumaczyć się nie będę. Czuję jak ma byc i na ile targają mną emocje to nie mogę sie zamartwiać codziennie porodem.
Myslę, że każda z nas wie co powinna zrobić. Pysia, ty też niedługo podejmiesz deyczję, jesli nie możesz sama to zrozumiałe - po konsultacji z lekarzem. Jak ma wyglądac, wszystkie za i przeciw dla Ciebie.
Dla maleństwa najlepszy jest naturalny poród bez medycznych wspomagaczy - ale każda z nas jeszcze bierze pod uwagę swoje mozliwości, doświadczenia i jestem pewna, że i ty wybierzesz słusznie.
labamba to i ty studentka? ;-)nie daj się żadnemu drapaniu ;-)
Karoli na końcowce pewnie masz dzis wieczór ze swoim po dniach rozłąki. ;-)
Dorciaa - co ty tak się katujesz tymi wymiarami. Masz śliczny brzuszek w nim swoje maleństwo, :-)
jola.24 ja też pracuje, 2 miesiące chyba nie ale chciałabym taki bity miesiąc jeszcze
Beti, andzia76 - zdrówka!
morka - mój tez wariuje, czasem aż boli ale to takie miłe ;-)
Paulinaa - nie denerwuj się!

Uciekam też przed tvn ;-);-) Miłej nocki, wszystkim!
Jutro będzie nowy dzień:-D

taa normalnie ideał ;-)kurcze ale wexmy poprawke ze to tylko serial. moj M namnie krzyczy zebym nie oglądała tych głupot bo po tym sie mózg lasuje ale jak on oglada kiepskich to jest wszystko ok;-) ehehe faceci;-)

Znam to tęż ciągle słyszę że życie to nie serial jak np.mówię '' zobacz oni sie tak kochają w ogóle sie nie kłócą"i mój Z ciągle wypomina mi że te pierdoły oglądam ale co tam niech sobie pogada.

Trochę sie zaczynam martwić bo mój synuś od wczoraj jakos tak mało daje o sobie znać prawię wcale sie nie wierci nie wiem czy to normalne?

A tak w ogóle mamuśki to coś mnie też przeziębienie dopada i popijam sok malinowy z cytryną,zeby sie nie rozłożyć i zaraz spadam sie wygrzać.Dobranoc

Ostatnia edycja:
Znam to tęż ciągle słyszę że życie to nie serial jak np.mówię '' zobacz oni sie tak kochają w ogóle sie nie kłócą"i mój Z ciągle wypomina mi że te pierdoły oglądam ale co tam niech sobie pogada.

Trochę sie zaczynam martwić bo mój synuś od wczoraj jakos tak mało daje o sobie znać prawię wcale sie nie wierci nie wiem czy to normalne?

A tak w ogóle mamuśki to coś mnie też przeziębienie dopada i popijam sok malinowy z cytryną,zeby sie nie rozłożyć i zaraz spadam sie wygrzać.Dobranoc

nie marwt sie dzieci tak jak i dorosli czasem maja gorsze dni-moja młoda tez dzis malo co sie wierci a juz napewno nie tak intensywnie jak ostatnio.
a na przeziebienie mi tez pomogla mięta z cytryna i miodem z lipą.całkiem smaczny zestaw no i mniej smaczny czosnek,najlepeij na chleb z masłem kilka ząbków;-)

reklama
Do góry