wziełam narazie 2 nospy i zaczekam chwilke bo moze to fałszywy alarmJedzcie do szpitala sprawdzic co sie dzieje!!
Trzymamy kciuki!!!!!
reklama
lady_Zgaga
Fanka BB :)
Jesli Ci nie przejdzie, to jedz koniecznie do szpitala. To jeszcze nie pora wiec najlepiej niech lekarze Cie zobacza!!!
A jesli urodzisz wczesniej (mam nadzieje, ze nie!!!!!), to ja na Twoim miejscu naglosnilabym sprawe!!! W tak zaawansowanej ciazy musialas wachac smrod gazu (poza tym Twoje male dzieci tez) i stresowalas sie i denerwowalas, przez Co sobie zaszkodzilas

Bedzie baba miala za swoje!!!!!
A jesli urodzisz wczesniej (mam nadzieje, ze nie!!!!!), to ja na Twoim miejscu naglosnilabym sprawe!!! W tak zaawansowanej ciazy musialas wachac smrod gazu (poza tym Twoje male dzieci tez) i stresowalas sie i denerwowalas, przez Co sobie zaszkodzilas

Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Jak bóle nie ustąpią,jedź do szpitalanie wiem czy zdąze sie przeprowadzić,mam bolesne bóle 45minut i nie wiem czy to ze zmęczenia czy coś sie zaczyna dziać![]()

sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
MartaF trzymaj sie kochana
) !
Dobranoc mamki
)
Dobranoc mamki
hej dziewczyny
nie miałam siły podejść do kompa juz wczoraj
zasnęłam około12 i spałam tylko do 3:-( jestem tak wściekła na tą babe ze zapytam tego znajomego polityka gdzie to moge zgłosić:-(bo 3 godzinne bolesne skurcze to nie żarty
mój K.postara sie szybko skończyc malowac nową chatke zebyśmy mogli tam spac a przenosic sie mozemy powoli tymbardziej ze w sobote dziewczyna brata przylatuje
dziękuje wam bardzo dziewczynki za wsparcie
;-)
życze wam miłego dnia
nie miałam siły podejść do kompa juz wczoraj

dziękuje wam bardzo dziewczynki za wsparcie

życze wam miłego dnia
lubiczanka
Dzień dobry Mamusie!!!
Za oknami jeszcze szarówa-brrr,takiej jesieni nie lubimy
-mokro,ponuro i szaroburo;-)
A mnie tak dla spokojności złapało jakieś przeziębienie,także z nosa leci,przełykać śliny nie mogę i mam taki dyskomfort między nosem a gardłem-jakby coś tam było
...Ble...
Ale za to pierwszy raz odkąd pamiętam nie bolą mnie krzyże-jak się w nocy do Dadzi zrywałam to taka happy,że nie zwlekam się z wyrka z postękiwaniami ale frunę niemalże;-):-)
I JESZCZE TEN RELAKS-WIEM,ŻE OSTATNIE5DNI PRACY PRZEDE MNĄ
.Czy mam coś kupować szefom na dowidzenia?Tak się zastanawiałam nad jakimś pluszakiem z napisem-dzięki za wszystko,albo do zobaczenia wkrótce
Co o tym myślicie?
MartaF-dobrze,że jesteś....
No dobra-miłego dnia drogie Panie-pogodą się nie przejmujemy,bo przywykłyśmy,prawda?
Za oknami jeszcze szarówa-brrr,takiej jesieni nie lubimy

A mnie tak dla spokojności złapało jakieś przeziębienie,także z nosa leci,przełykać śliny nie mogę i mam taki dyskomfort między nosem a gardłem-jakby coś tam było

Ale za to pierwszy raz odkąd pamiętam nie bolą mnie krzyże-jak się w nocy do Dadzi zrywałam to taka happy,że nie zwlekam się z wyrka z postękiwaniami ale frunę niemalże;-):-)
I JESZCZE TEN RELAKS-WIEM,ŻE OSTATNIE5DNI PRACY PRZEDE MNĄ

MartaF-dobrze,że jesteś....
No dobra-miłego dnia drogie Panie-pogodą się nie przejmujemy,bo przywykłyśmy,prawda?
ja juz nie mam słów na tą babe
od samego rana sobie gotuje,
chyba pomoge mojemu w malowaniu zeby było szybciej,bo znowu zaczyna mnie brzuch boleć i jak nie będzie dużo ludzi to zajrze do GP chociaż on za dobry to nie jest
pogoda tez super
żyć nie umierać

pogoda tez super

Oj Marta wspolczuje ci naprawde.Stres w ciazy nie wskzany a w dodatku juz w tak wysokiej ciazy.Moze pomalujcie dwa pokoje do spania i przenoscie sie jak najszybciej.No i oszczedzaj sie.Niech dzidzi posiedzi sobie jeszcze w brzuszku.
didi
witam laseczki w ten cudowny deszczowy irlandzki ranek
;-)

Marta..no niezle...spokojnie ...bez nerwow ...bo te skurczyki to napewno od stresu i nerwow...wiec musisz ochlonac...a przy malowaniu to lepiej duzo nie pomagaj i nie maluj bo jak rece gorze to tez niedobrze... a lepiej niech dzidia posiedzi sobie jeszcze i poczeka na sloneczny dzien
HEJJJ ..laski Galwayskie... a wy co nie macie checi na spotkanko jutro u mnie..pisalam o tym kilka stron temu i nawet Kamcia byla szybsza z ta informacja a tu zero odzewu
wiec tak dla przypomnienia u mnie jutro spotkanko ok godz 16...czekam na jakies wiesci ;-)
;-)

Marta..no niezle...spokojnie ...bez nerwow ...bo te skurczyki to napewno od stresu i nerwow...wiec musisz ochlonac...a przy malowaniu to lepiej duzo nie pomagaj i nie maluj bo jak rece gorze to tez niedobrze... a lepiej niech dzidia posiedzi sobie jeszcze i poczeka na sloneczny dzien
HEJJJ ..laski Galwayskie... a wy co nie macie checi na spotkanko jutro u mnie..pisalam o tym kilka stron temu i nawet Kamcia byla szybsza z ta informacja a tu zero odzewu
wiec tak dla przypomnienia u mnie jutro spotkanko ok godz 16...czekam na jakies wiesci ;-)
reklama
lady_Zgaga
Jesli moge czuc sie zaproszona, to wpisz mnie na liste;-) Chetnie poznam nowe wirtualne kolezanki