julia28
Mama lutowa 2007
witam ponownie;-)pampuchy wyrosły ze hej a teraz zobaczymy czy jak ugotuje to sie nie rozlecą,,,,heeeeee dzień dziś taki sobie:-)
a ja muszę jeszcze obiad na jutro zrobić bo wybieram sie na zakupy z rańca i głodomory beda głodne...hhehhehe:-);-)
a tak ogólnie to co ja tu o obiadach miałam sie was zapytać mamusiek z Galway czy nie wiecie czy garda bardzo sie czepia jak sie jedzie samej na L bo powinnam tak z drugim kierowca to wiem właśnie ale niestety wybieram sie sama jutro i troche sie boje bo karaja słyszałam!!!!!!jak wy dziewczyny jeżdzice na tych L tylko z kimś???????pozdrawiam życze udanego popoludnia;-)

a ja muszę jeszcze obiad na jutro zrobić bo wybieram sie na zakupy z rańca i głodomory beda głodne...hhehhehe:-);-)
a tak ogólnie to co ja tu o obiadach miałam sie was zapytać mamusiek z Galway czy nie wiecie czy garda bardzo sie czepia jak sie jedzie samej na L bo powinnam tak z drugim kierowca to wiem właśnie ale niestety wybieram sie sama jutro i troche sie boje bo karaja słyszałam!!!!!!jak wy dziewczyny jeżdzice na tych L tylko z kimś???????pozdrawiam życze udanego popoludnia;-)
tak więc dziś muszę przyspieszyć wyjazd do pracy

.Nawet córka mojej szefowej-codziennie jezdzi jakieś60km do pracy i spowrotem-i bez specjalnego strachu
wypadek spowodowac moze kazdy i dobry i dopiero uczacy sie kierowca,,,,,,,,a nie zawsze jest osoba druga obecna!po 6 miesiacach mozna startowac po raz 1 ale tez nie wiadomo czy sie zda......nie tylko my polacy jezdzimy na l ale irole tez sami jezdza ja codziennie jestem w szkole i kupe osob takk jezdzi niestety....fakt moze to zle ale czasami tak musi byc ze nie ma innejj opcji niz jazda autem do szkoly niz isc w deszcz 30 minut do domu z dzieckiem..............
:-)
popieram cie w 100%...pozdrawiam serdecznie