MartaF
potrójna mamusia:)
ej dziewczynki co taka cisza??:-)
a ja wącham smrodki
znalazłam nawet dzisiaj chatke na tym samym osiedlu,4 pokoje za 600euro a są to nowe domy,nigdy niewynajmowane ale salon taki malutki ze szok,ciągle czekamy az sie wyprowadzą z tego 5ciopokojowego
zeby obejrzec
jutro jeszcze obejrzymy 4 pokojowe tez na nowym osiedlu:-)po takiej dużej chatce co teraz mamy ciężko nam sie na cos zdecydowac
właściciel dalej probuje nas zatrzymac i pisze smsy ale ja juz nie odpisuje
moje maleństwo rozpycha sie niesamowicie,musi byc juz mu bardzo ciasno
misia ja lepiej chyba sie z córą dogaduje,synek to tylko gry,tv a córcia robi ze mną wszystko,gotuje,sprząta a synek ma swój świat
a ja wącham smrodki
znalazłam nawet dzisiaj chatke na tym samym osiedlu,4 pokoje za 600euro a są to nowe domy,nigdy niewynajmowane ale salon taki malutki ze szok,ciągle czekamy az sie wyprowadzą z tego 5ciopokojowego
zeby obejrzec
jutro jeszcze obejrzymy 4 pokojowe tez na nowym osiedlu:-)po takiej dużej chatce co teraz mamy ciężko nam sie na cos zdecydowacwłaściciel dalej probuje nas zatrzymac i pisze smsy ale ja juz nie odpisuje

moje maleństwo rozpycha sie niesamowicie,musi byc juz mu bardzo ciasno

misia ja lepiej chyba sie z córą dogaduje,synek to tylko gry,tv a córcia robi ze mną wszystko,gotuje,sprząta a synek ma swój świat
Ostatnia edycja:

I w ogole juz nie wyobrazam sobie zycia bez niej
... ehhhh!!!! A synek moze byc tak na koniec, na dopelnienie wesolej rodzinki- jako trzecie dziecko panstwa R.
widać, że sie ze mnie niezła matka zapowiada.
rozbawiłaś mnie do łez Kemaya
Ale człowiek był głupi na początku, ze sie zgadzał na zatrudnienie bez rejestracji!