reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka laski
Jeśli chodzi o link Lidla co wysłałam Wam ostatnio to uprzedzam, że to Irlandia Północna czyli ceny w funtach :zawstydzona/y: sorki za zmyłkę.. Kurcze ale sama się zmotałam i gdyby nie spostrzegawczość mojego mężulka to bym się nastawiła na inne ceny..:-D Tu jest nasza Irlandia..;-):
Lidl Online
Więc ta piłka Gastone...wychodzi troszkę drożej..:sorry:
:-):-)ja z mila checia juz bym ja potulila,tyle ze jej sie do nas nie spieszy za specjalnie
Madbebe - jeszcze tydzień.. oby dzidzia nie kazała na siebie czekać dłużej.. ;-)
(...)
Czyli 7 listopada zdaję :eek:
Ale jak widac uczę się pilnie :zawstydzona/y::wściekła/y:
Anineczka - trzymam już kciuki ale najpierw za Twoje przyłożenie się do nauki..;-) wtedy już kciuki nie będą potrzebne..:rofl2:
(...)
Misia, widzę że za mąż wychodzisz w przyszłym roku ?? :-)
Wychodzi na to, że ja też :-):-)
W tym roku zaręczyliśmy się w wakacje, na przyszły planujemy ślub, ale jeszcze nic konkretnie nie ustaliliśmy, tym bardziej, że nie będzie to wielki bal, raczej kameralna imprezka rodzinna plu później może jakaś dla znajomych...

Uciekam spać, papa :-)
Magda i Misia - gratulacje! eh... zaręczyny..
Ok tylko prosze mi sie nie smiac Bo wlosow nie postawilam w irokeza jeszcze :p
Sylcia - bardzo Ci pasuje fryzura.. niezły czad!:cool2:

reklama
kamcia super,że oli ma się coraz lepie w kupkowych sprawach ;-)

u nas dziś był hydraulik,naprawił kran.do środy mają naprawic zmywarkę.to wysztko dzięki stanowczości mojego m.jak nie będzie naprawione to kasujemy standing order i mogą się pocałowac.
Dziś też mój m sam nastawił cyfrę.a dumny jest z siebie,że hej. :-d:-d
no i dziś w końcu zapisałam się na prawko.tak na 100% bo wczoraj już mi się nie chciało :zawstydzona/y:
Czyli 7 listopada zdaję :eek:
Ale jak widac uczę się pilnie :zawstydzona/y::wściekła/y:
powodzenia:-)

Dziekuje za mile slowka :)) Mi mama zawsze mowii ze dziennie mam sylwestra :))
No z ta czerwienia jest wlasnie nie za fajnie za szybko sie wyplukuje ;// Pokaze wam inne foto ... Z tamtego roku jak sie nie myle :)) Moja ulubiona fryzz :))

Te peirwsze jest z stycznia a drugie z sierpnia :))

Zawsze wariatka ze mnie byla Ale wlasnie taka mnie pokochal damianooo i dalej mnie kocha wlasnie za to ze jestem soba i nie wstydze sie tego :)) Moze jestem wypindrzona ale serce mam wielkie i duzo mozgu tez posiadam :))
super fryzura:tak:pozdrowienia

witam

a tu jak zwykle w niedziele pusto:confused2:
miałam pobudke o 4 do toalety no i po spaniu:wściekła/y:a o 6 juz kawke mój sobie pił:sorry:
dzisiaj jeszcze jedziemy obejrzec nowy domek tez blisko szkoły zeby mieć porównanie,nieukrywając jest nowy chociaż troszke droższy i 4pokojowy,ale jak obejrzymy te 2 to zdecydujemy:tak:
obecny właściciel juz nie dzwoni tylko napisał smsa ze zrobił co mógł:confused2::sorry:czyli w Irlandii jak ktoś cie zatruwa to nie możesz nic z tym zrobić:eek:

miłej niedzieli;-)

Witam w ten piękny niedzielny poranek:-)
Ojojoj,ale tu cisza,tylko MatraF zdążyła już zajrzeć,ale jak się nie ma spania od 4 to co robić;-),a tak poważnie,współczuję.Sama jeszcze pamiętam jak to w ciąży było ze spaniem(albo właśnie z nie spaniem:confused2:)nie mogłam zasnąć bo mnie bolał kręgosłup,jak chwilę poleżałam na boku,zaczynał boleć,więc się kręciłam jak karuzela,żeby tak się ułożyć,żeby wreszcie zasnąć:shocked2:Jak wreszcie zasnęłam,za moment budził mnie pęcherz i do łazienki...I cała zabawa zaczynała się od początku:eek:A mówią:w ciąży wyśpij się na zapas,bo jak będzie dzidzia to nie odpoczniesz.Takim mówiącym polecam zajść w ciążę i spróbować wyspać się na zapas:eek::tak::-D
Pogoda dziś ładna(pomijając nieładny wiatr:confused2:)pewnie gdzieś wyskoczymy po południu,a na razie życzę wszystkim mamciom udanej niedzieli:tak::tak::tak:

witam z ranka, my niestety na zakupki nie jedziemy :-( siedzimy w domu. Pogoda całkiem całkiem więc chyba wykorzystam na pranko:-p:cool2:.
Miłej niedzielki. A mam nadzieję, ze się nie gnieacie, ze zaczynam powoli udzielać się na tym wątku

Witam sie i ja.
Celka007 witaj i udzielaj sie jak najwiecej!

A ja dziewczynki sie pochwale - maam swoje auto juppi! Pod koniec tygodnia podstawia mi je pod dom!!!Drzyjcie przechodnie!!!

celka im nas więcej tym lepiej,sama widzisz ze w niedziele wywiewa dziewczyny z domów:-)

agusik no właśnie plecy to mnie rozbolały dopiero jak wstałam a w nocy to nie śpie bo mnie brzuch boli no i jak tu spac przy otwartym oknie w sobotnią noc jak młodzi wracają z baletów:baffled:

reklama
Hello dziewczynki
A ja Was wczoraj tylko podczytywalam ale czasu i natchnienia na pisanie zabraklo...
U nas dzisiaj pogoda, boje sie uzyc tego slowa, LADNA!:eek: Ciekawe na jak dlugo...
Agusik, swieta racja z tym spaniem!!!! Ja mialam dokladnie tak samo. Tyle, ze kolo 23. slodko zasypialam a o 1.-2. budzilam sie i juz byl koniec spanka. Lezalam tak do 4.-5. czasem 6., czytalam w tym czasie ksiazki (tu jeszcze raz wielkie podziekowania dla mezusia, za zgode na zapalanie lampki:-D) i przewracalam sie na wszystkie mozliwe strony... :szok: Aaaaa no i pozniej spalam do 13. :-D
Celka, skoro jestes mamusia z Irlandii, to nie widze powodow, dla ktorych nie mialybysmy Cie tu milo przyjac:-):-)
MartoF, czyli wychodzi jednak na to, ze landlord nie zrobil wszystkiego, co mogl. Pomimo wszystko uwazam, ze moglby duzo wiecej. Ale teraz to juz nie Wasz problem. I mam nadzieje, ze nowe mieszkanko bedzie przytulne, milutkie, cieplutkie i bez zastrzezen...!!! I ze do czasu dostania tego socjalnego nie bedziecie musieli sie juz przeprowadzac i na nowo urzadzac...
Sylciu, fryzurka faktycznie odwazna ale i fajna. Ciekawe, co "zaserwujesz" Nadince na pierwszej wizycie u fryzjera;-)

No tak, ja uciekam, bo nie wypada tak przy niedzieli, w obecnosci meza, z nosem w komputerze od rana siedziec...hehehe:-D:-D
Milej niedzieli wszystkim:-)

Do góry