reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam

dzisiaj będzie ciężki dzień:-(dużo spraw do załatwienia:-(

moje dziecię wczoraj szalało a teraz od rana sie nie rusza i zaczynam sie martwić:-(

d.dobry!
MartaF nie martw sie, pewnie odsypia wczorajsze..:tak:Na pewno da Ci pozniej znac ze wszystko OK.
A ja siedze mysle czym tu sie zajac co by sie nie narobic i nie zmeczyc, a zeby czas zlecial..A. wybyl do pracy a ja sie nudze..:-(
milego poniedzialku!

reklama
witam

dzisiaj będzie ciężki dzień:-(dużo spraw do załatwienia:-(

moje dziecię wczoraj szalało a teraz od rana sie nie rusza i zaczynam sie martwić:-(

lubiczanka gdzie jesteś śpiochu;-)
na dzień dobry miałam8 stron do nadrobienia:shocked2:
Dzień dobry Dziewczynki!!!
Dziś wstałam w anielskim nastroju-choć znowu zaspaliśmy,a Dadzia w nocy 6razy się budziła na siusiu:eek:,ale czuję się dziwnoie świetnie:tak::-D
Martuś-oby chatki jednak przypasiły,bo nie widzę Was w tym auschwitzu dłużej:no:
Wczoraj z J kupiliśmy zwierzątka dla mnie:-)-uparłam się...Dadzia ma rybki,Dawid ma papugę(nie pamiętam nazwy-taka z czubkiem),a J ma zeberkę-ptaszka,który zgrzyta,że musiał się z naszej sypialni wynieść:-p:-D,to ja też mam-potem focia:happy:
Cały weekend zabiegany-wczoraj cały dzień w kilkenny byliśmy.Jak dojechaliśmy do CH-z tk maxemm,nextem itd,tyle co zdążyliśmy zaparkować na płatnym,wjechaliśmy na pięterko i WYCHODZIMY:wściekła/y:-bo J się umówił z kumplem,że ten pokaże mu sklep z akcesoriami do aut:crazy:.Czyli widziałam,że sklepy są-zapłaciłam za parking i pa:eek:.Ależ się wkurzyłam...
Za to w pennysie się obkupiłam:tak:A co?
Sylcia-fryzurka śliczna-bardzo "TWOJA".Ja chętnie też bym coś fajnego zrobiła,ale odwagi brak i zawsze się kończy na drobnym podcinaniu:sorry:
Asieńka-r-witaj z największym i w największym szczęściu w domku(i u nas)
A teraz lecę,o dzieciątka wciąż nieubrane:zawstydzona/y::szok:.Do potem

Witam mamuśki:-)
wczoraj byliśmy z Anią w Dublinie na tym screening czy jak to się tam zwie:-), pooglądali ją sobie i stwierdzili, że wszystko ok. Ania była takim aniołkiem, ze nie wiem, pobierali jej krew z nóżki a ona nawet nie zapłakała:tak:, dopiero jak ją rozebrali to troszkę pokwiliła. Noc mieliśmy spokojną, więc jest ok. Już się chyba wdrażam we wszystko:-).

Dziękuję za słowa uznania dla mojej niuni:-D:-D:-D

lubiczanka dziekii za mile slowa :) Ja to zawsze sadze ze wlosy odrosna :))
asienka dzielna Twoja malenka !

Ja pamietam jak Nadina miala pobierana krew z nozki ;( Polozna powiedziala mi abym karmila ja Wiec karmilam ja piersia malenka sobie pila a polozna nagle ja ukula a Nadia popatrzala na mnie z takimi wielkimi oczami Zaczela panicznie plakac zaniosla mi sie Jak dobrze ze wiem co robic w tym momencie ... Siostrzeniec mial powazne problemy z tym :( Ja z Nadinka plakalam Serce mnie bolalo niesamowicie Doslownie ;(

A ja dzis poszlam kolo 2 spac a wstalam po 4 Boszeeee mam cos z spaniem Nie potrafie usnac tak sie mecze :( A wynikiem takich span sa podkrazone i popuchniete oczy :/

A to moje stwory:-)
Szkoda mi ich było.Nikt ich nie chciał,to my wzięliśmy:tak:.
Dziś mój szef ma urodziny...Nie mamy pojęcia co mu kupić-może jakieś podpowiedzi?Dodam,że to włoch po50-tce,lubiący sport...myślimy nad perfumem,ale może któraś mi podrzuci jakiś pomysł...:happy:?
Achaaaa-ciągle zapominam zapytać.Czy przed porodem jest tu wykonywana lewatywa:confused2:

Hej, witam
Lubiczanko tu nie robia lewatywy
My siedzimy dzis w domku, Eryk bawi sie nowymi zabawkami, Emcia śpi, dziś obudziła sie o 3:25 i nie chciała juz spac :sorry: musiałam wygonić M do drugiego pokoju i wziac ją do łóżka, po jakiejs godzince zasnęła

Miłego dnia mamuski, ja wracam do obowiązków

witam
mam chwilke..wlasnie wysprzatalismy z chlopkiem caly domek..jutromamy wizytacje z agencji ..taka kotrolna inspekcje

Dodam,że to włoch po50-tce,lubiący sport...myślimy nad perfumem,ale może któraś mi podrzuci jakiś pomysł...:happy:?
Achaaaa-ciągle zapominam zapytać.Czy przed porodem jest tu wykonywana lewatywa:confused2:

jesli lub sport i juz po 50 ..to moze takie urzadzonko do mierzenia pracy serca...sa teraz takie cudenka i wygladaja jak zegarki

a co do lewatywy to nie robia tutaj...bynajmiej ja tez nie mialam

Szkoda,że nie robią:-(to daje jakiś komfort psychiczny...
Didi-dzięki za pomysł,już lecę na "miasto"rozejrzeć się czy mają coś takiego:tak:jak nie, to chyba zostanie ten perfum...Jakiś gucci czy cuś:eek:Nie jestem przekonana,bo to trzeba znać gust faceta-ale jak to mówią dziewczyny-lepsze to niz nico:-p

reklama
Nowy tydzień czas zacząć:-)
Witam więc wszystkich...yyyy...wszystkie:baffled::-D.U nas dziś pięknie na dworze:tak:a ja mam coś leniwca niesamowitego(taka nowa rasa):-pLubiczanko,może chcesz ode mnie odkupić,bo widzę,że kompletujesz małe domowe zoo:-)
Joannn:dobrze wiedzieć,że jestem normalna:-D:-D:-D
sylcia007:wcale nie widać,na fotkach,żebyś nie przesypiała nocek.Świeża i promienna,żadnych podkrążonych oczu:blink:

Do góry