MartaF
potrójna mamusia:)
wziełam narazie 2 nospy i zaczekam chwilke bo moze to fałszywy alarmJedzcie do szpitala sprawdzic co sie dzieje!!
Trzymamy kciuki!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wziełam narazie 2 nospy i zaczekam chwilke bo moze to fałszywy alarmJedzcie do szpitala sprawdzic co sie dzieje!!
Trzymamy kciuki!!!!!

Bedzie baba miala za swoje!!!!!Jak bóle nie ustąpią,jedź do szpitalanie wiem czy zdąze sie przeprowadzić,mam bolesne bóle 45minut i nie wiem czy to ze zmęczenia czy coś sie zaczyna dziać![]()

i powiedz im co się działo przez ostatnie tygodnie u Ciebie,może to im ułatwi diagnozę.A może dadzą Ci coś na podtrzymanie.A mama_ady ma rację,jeśli to babsko przyczyni się do przedwczesnego porodu,nie daruj jej!!!
zasnęłam około12 i spałam tylko do 3:-( jestem tak wściekła na tą babe ze zapytam tego znajomego polityka gdzie to moge zgłosić:-(bo 3 godzinne bolesne skurcze to nie żarty
mój K.postara sie szybko skończyc malowac nową chatke zebyśmy mogli tam spac a przenosic sie mozemy powoli tymbardziej ze w sobote dziewczyna brata przylatuje
;-)
-mokro,ponuro i szaroburo;-)
...Ble...
.Czy mam coś kupować szefom na dowidzenia?Tak się zastanawiałam nad jakimś pluszakiem z napisem-dzięki za wszystko,albo do zobaczenia wkrótce
Co o tym myślicie?

HEJJJ ..laski Galwayskie... a wy co nie macie checi na spotkanko jutro u mnie..pisalam o tym kilka stron temu i nawet Kamcia byla szybsza z ta informacja a tu zero odzewu
wiec tak dla przypomnienia u mnie jutro spotkanko ok godz 16...czekam na jakies wiesci ;-)
I podaj adres "duuuuuuzymi literam"i, bo ciezko u mnie z topografia Galway. A z orientacja w terenie nie lepiej...