reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Jesli Ci nie przejdzie, to jedz koniecznie do szpitala. To jeszcze nie pora wiec najlepiej niech lekarze Cie zobacza!!!

A jesli urodzisz wczesniej (mam nadzieje, ze nie!!!!!), to ja na Twoim miejscu naglosnilabym sprawe!!! W tak zaawansowanej ciazy musialas wachac smrod gazu (poza tym Twoje male dzieci tez) i stresowalas sie i denerwowalas, przez Co sobie zaszkodzilas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Bedzie baba miala za swoje!!!!!

nie wiem czy zdąze sie przeprowadzić,mam bolesne bóle 45minut i nie wiem czy to ze zmęczenia czy coś sie zaczyna dziać:szok::szok::szok::szok::szok:
Jak bóle nie ustąpią,jedź do szpitala:shocked2::shocked2::shocked2:i powiedz im co się działo przez ostatnie tygodnie u Ciebie,może to im ułatwi diagnozę.A może dadzą Ci coś na podtrzymanie.A mama_ady ma rację,jeśli to babsko przyczyni się do przedwczesnego porodu,nie daruj jej!!!:angry:

hej dziewczyny

nie miałam siły podejść do kompa juz wczoraj:no:zasnęłam około12 i spałam tylko do 3:-( jestem tak wściekła na tą babe ze zapytam tego znajomego polityka gdzie to moge zgłosić:-(bo 3 godzinne bolesne skurcze to nie żarty:no:mój K.postara sie szybko skończyc malowac nową chatke zebyśmy mogli tam spac a przenosic sie mozemy powoli tymbardziej ze w sobote dziewczyna brata przylatuje:tak:
dziękuje wam bardzo dziewczynki za wsparcie:tak:;-)

życze wam miłego dnia

Dzień dobry Mamusie!!!
Za oknami jeszcze szarówa-brrr,takiej jesieni nie lubimy:no:-mokro,ponuro i szaroburo;-)
A mnie tak dla spokojności złapało jakieś przeziębienie,także z nosa leci,przełykać śliny nie mogę i mam taki dyskomfort między nosem a gardłem-jakby coś tam było:eek:...Ble...
Ale za to pierwszy raz odkąd pamiętam nie bolą mnie krzyże-jak się w nocy do Dadzi zrywałam to taka happy,że nie zwlekam się z wyrka z postękiwaniami ale frunę niemalże;-):-)
I JESZCZE TEN RELAKS-WIEM,ŻE OSTATNIE5DNI PRACY PRZEDE MNĄ:-D.Czy mam coś kupować szefom na dowidzenia?Tak się zastanawiałam nad jakimś pluszakiem z napisem-dzięki za wszystko,albo do zobaczenia wkrótce:confused2:Co o tym myślicie?
MartaF-dobrze,że jesteś....
No dobra-miłego dnia drogie Panie-pogodą się nie przejmujemy,bo przywykłyśmy,prawda?

ja juz nie mam słów na tą babe:wściekła/y:od samego rana sobie gotuje,:growl:chyba pomoge mojemu w malowaniu zeby było szybciej,bo znowu zaczyna mnie brzuch boleć i jak nie będzie dużo ludzi to zajrze do GP chociaż on za dobry to nie jest:no:

pogoda tez super:confused2:żyć nie umierać:dry:

Oj Marta wspolczuje ci naprawde.Stres w ciazy nie wskzany a w dodatku juz w tak wysokiej ciazy.Moze pomalujcie dwa pokoje do spania i przenoscie sie jak najszybciej.No i oszczedzaj sie.Niech dzidzi posiedzi sobie jeszcze w brzuszku.

witam laseczki w ten cudowny deszczowy irlandzki ranek
;-):tak::-D

Marta..no niezle...spokojnie ...bez nerwow ...bo te skurczyki to napewno od stresu i nerwow...wiec musisz ochlonac...a przy malowaniu to lepiej duzo nie pomagaj i nie maluj bo jak rece gorze to tez niedobrze... a lepiej niech dzidia posiedzi sobie jeszcze i poczeka na sloneczny dzien

HEJJJ ..laski Galwayskie... a wy co nie macie checi na spotkanko jutro u mnie..pisalam o tym kilka stron temu i nawet Kamcia byla szybsza z ta informacja a tu zero odzewu

wiec tak dla przypomnienia u mnie jutro spotkanko ok godz 16...czekam na jakies wiesci ;-)

reklama
HEJJJ ..laski Galwayskie... a wy co nie macie checi na spotkanko jutro u mnie..pisalam o tym kilka stron temu i nawet Kamcia byla szybsza z ta informacja a tu zero odzewu

wiec tak dla przypomnienia u mnie jutro spotkanko ok godz 16...czekam na jakies wiesci ;-)

Jesli moge czuc sie zaproszona, to wpisz mnie na liste;-) Chetnie poznam nowe wirtualne kolezanki:-D I podaj adres "duuuuuuzymi literam"i, bo ciezko u mnie z topografia Galway. A z orientacja w terenie nie lepiej...:-D

Do góry