reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jutka! własnym oczom nie wierzę |!:szok::szok::szok:

Matko jedyna jak fajnie ,że laleczki zdrowe, jeju jak szybciutko się zjawiły na świecie :shocked2::szok: szkoda, że zdjęć nie widzę. Ale Ci zazdroszczę, że masz skarby już na wyciągnięcie ręki :)

Witajcie,

W dniu 1 października o godzinie 11:50 przyszły na świat moje córeczki.
Amelia waga 850g długa 35cm i Anastazja waga 1250g długa 37cm.

Zdjęcia na zamkniętym.

Teraz muszę troche odpoczac, ale odezwe sie pozniej. pozdrawiam was.

GRATULACJE ! trzymajcie się zdrowo Dziewczynki !!!

PS. a mówiłam ,że nie ma już zartów i czas na expresowe dopinanie wszystkiego na ostatni guzik ! biore sie za pranie wyprawki i zamawiam pościel ! :tak:

GRATULACJE ! trzymajcie się zdrowo Dziewczynki !!!

PS. a mówiłam ,że nie ma już zartów i czas na expresowe dopinanie wszystkiego na ostatni guzik ! biore sie za pranie wyprawki i zamawiam pościel ! :tak:

a ja za szykowanie torby do szpitala !!!!!! Tymbardziej ze jednego wczesniaka juz mam !:eek::eek::eek: Az mna potrzepało !
Ale nie ma co dziewczynki sa przesliczne !

Tobie kochana póki co nie musi się spieszyć ale ja dla przykładu za 3 dni kończę 33 tydzień więc chyba raczej trzeba się streszczać ze wszystkim:-D

Ja wiem ze jeszcze mam czas a ty to juz rzeczywiscie musisz sie lepeij spakowac;-)

Też nie słyszałam żeby melony gasiły zgagę ale w moim przypadku byłoby chyba na odwrót bo tak uwielbiam melony że całego za jednym razem potrafię wchłonąć:zawstydzona/y:;-)

Mąż zabrał mnie dziś na zakupy i kupiłam już jeden biustonosz ciążowy, czarny 80 f:szok: 34 zł:-D
Jeszcze biały i to mi starczy!
I tak będę w nich tylko po domu chodzić bo nienawidzę takich miękkich staników:wściekła/y:

Oglądałam też stelaże pod wanienkę....60 zł to dużo czy mało za sam stelaż?

Tez nie lubie takich staników:no:ale jak trzeba to trzeba.

Dzięki joanna82 :-)

mam pytanie o hormony&humorki.
jak z tym u Was?
ja dziś zgrałam się z pogodą i ryczałabym cały dzień, wydaje mi się, że to nie jest moja normalna akcja;) pytanko - czy też macie takie odjazdy, czy moze na odwrot czujecie same pozytywne wibracje?
cos czuje, ze hormonki juz mocno steruja i troche mi zal mojego mezusia bo chyba to poczuje/poczul ;-)

WITAM NOWA GRUDNIUWECZKE:-)ja humoru moze nie mam super ale nie jest zle;-)ryczec sie nie chce:-D

Witajcie,

W dniu 1 października o godzinie 11:50 przyszły na świat moje córeczki.
Amelia waga 850g długa 35cm i Anastazja waga 1250g długa 37cm.

Zdjęcia na zamkniętym.

Teraz muszę troche odpoczac, ale odezwe sie pozniej. pozdrawiam was.

JUTKA WIELKIE GRATULACJE!!!NIECH DZIEWCZYNKI ZDROWO ROSNA.

I to mi sie podoba a nie tak jak na styczniowkach musisz dobrze lizac tylek zeby miec zaproszonko na zamkniety;-)mam ich gdzies:-p

Joasiu dziekuję! teraz widzę :*

Jutka laleczki są prześliczne nie moge oderwac od nich oczu, dosłownie siedze i ryczę.

Gratuluję jeszcze raz!

reklama
Do góry