jola.24
Fanka BB :)
madbebe powodzenia!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
, Frog nie ma netu,
Galway Girls!!!
Z przykroscia informuje, ze nie bedzie mnie na jutrzejszym spotkaniu...:-( Ada dostala katar i zaczyna kaszlec:-( Mam nadzieje, ze to nic powaznego, jednak niewskazane byloby pokazywac sie w tym stanie w towarzystwie, gdzie beda takie maluszki...
;-)
Hi,hi,może dzidzia też czeka na M jak Miłość i dopiero da dyla z brzusiaTo jak ja obejrzę to zaglądnę zobaczyć czy jeszcze jesteście
Może się zdenerwujesz na Marka,że taki głupi i Hankę zdradza z Grażyną,albo,że Sylwia taka biedna i się rozkręci akcja porodowa
![]()
Kochana, tak bardzo sie nie spiesz - tzn jesli czop byl podbarwiony krwia to badz zwarta i gotowa, a jak byl bezbarwny to porod moze nastapic nawet po tygodniu
fajnie ze mozecie sie spotkacszkoda..ale moze jednak sie skusisz.katar to nc trasznego jesli nie ma goraczki... zreszta ta pogoda teraz taka to wiekszosc pewnie zakatarzona
Frog mi odpisala i jesli dogada sie z mezem w sprawie autka to jutro bedzie
Didi, ja bardzo chetnie, uwierz mi, ale nie chce, zeby Wasze maluszki sie pozarazaly (taka infekcja jest zarazliwa niestety). Wiem, ze Ada nie odpusci i bedzie podchodzila do malych bejbisiow. I nie chce, zeby pozniej takie malenstwa sie meczyly z powodu zatkanego noska.szkoda..ale moze jednak sie skusisz.katar to nc trasznego jesli nie ma goraczki... zreszta ta pogoda teraz taka to wiekszosc pewnie zakatarzona