reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Galway Girls!!!
Z przykroscia informuje, ze nie bedzie mnie na jutrzejszym spotkaniu...:-( Ada dostala katar i zaczyna kaszlec:-( Mam nadzieje, ze to nic powaznego, jednak niewskazane byloby pokazywac sie w tym stanie w towarzystwie, gdzie beda takie maluszki...
Zastanawiam sie, czy jutro nie zrobic malego "dymu" w przedszkolu Ady:confused2: To tam sie musiala zalatwic, bo jeszcze rano bylo ok. Ale pewnie mile panie znowu zignorowaly moja prosbe i zapomnialy jej zalozyc kurtke jak wychodzila na dwor!!!:wściekła/y:
Poza tym moj A tez sie dzisiaj wsciekal na przedszkolanke, bo jak odbieral Ade, to zauwazyl, ze ma na policzku dlugasny slad po zadrapaniu. I nie chodzilo o samo zadrapanie, tylko o fakt iz mila pani usilowala wmowic tatusiowi, ze Ada juz z tym przyszla do przedszkola...:eek:
Poza tym, znowu ja zle wytarly po kupie...:wściekła/y:
Czepiam sie:confused2:??? Nieeeeeeeeeeee;-)

Galway Girls!!!
Z przykroscia informuje, ze nie bedzie mnie na jutrzejszym spotkaniu...:-( Ada dostala katar i zaczyna kaszlec:-( Mam nadzieje, ze to nic powaznego, jednak niewskazane byloby pokazywac sie w tym stanie w towarzystwie, gdzie beda takie maluszki...
;-)

szkoda..ale moze jednak sie skusisz.katar to nc trasznego jesli nie ma goraczki... zreszta ta pogoda teraz taka to wiekszosc pewnie zakatarzona

Frog mi odpisala i jesli dogada sie z mezem w sprawie autka to jutro bedzie

Hi,hi,może dzidzia też czeka na M jak Miłość i dopiero da dyla z brzusia:-DTo jak ja obejrzę to zaglądnę zobaczyć czy jeszcze jesteście:happy:Może się zdenerwujesz na Marka,że taki głupi i Hankę zdradza z Grażyną,albo,że Sylwia taka biedna i się rozkręci akcja porodowa:-D:-D:-D

Kochana, tak bardzo sie nie spiesz - tzn jesli czop byl podbarwiony krwia to badz zwarta i gotowa, a jak byl bezbarwny to porod moze nastapic nawet po tygodniu

po serialu dzidzia dostala czkawki i tyle:-)te skurcze raz mniej bola, raz bardziej ale to nadal nie to jak mniemam bo jeszcze znosne.Wole nie myslec jak wygladaja porodowe:eek:
Kasiu ja sie spieszyc nie zamierzam,tym bardziej ze po nocach nie chce mi sie jezdzic.Niech to sie zacznie na dobre jutro od rana-zycze sobie:tak::-)
Czop byl podbarwiony krwia,stad moje przypuszczenia ze to niedlugo..ale moze do rana dotrwam w domu bo dzidzia jeszcze ruchliwa jak zwykle.

Zaglądam,żeby zobaczyć czy jeszcze jesteś,madbebe,ale widzę,ze jesteś.Wytłumacz tam dzidzi,ze jutro już nie ma M jak Miłość,może śmiało zabrać Was obie do szpitala:tak::-DDojdziecie trochę do siebie i w przyszłym tygodniu niuńka będzie mogła film na żywo pooglądać,no chyba,ze ją mama do spania szybciej zagoni:happy:

szkoda..ale moze jednak sie skusisz.katar to nc trasznego jesli nie ma goraczki... zreszta ta pogoda teraz taka to wiekszosc pewnie zakatarzona
Didi, ja bardzo chetnie, uwierz mi, ale nie chce, zeby Wasze maluszki sie pozarazaly (taka infekcja jest zarazliwa niestety). Wiem, ze Ada nie odpusci i bedzie podchodzila do malych bejbisiow. I nie chce, zeby pozniej takie malenstwa sie meczyly z powodu zatkanego noska.
Zobacze jeszcze jutro jak bedzie z Ada. Na noc ja wysmarowalismy Pulmexem (plecki, klatke piersiowa i stopy) i moze sie wygrzeje. Ale jesli nie przestanie jej kapac z noska, to na pewno sobie odpuscimy.

No wiec do kina w efekcie nie poszłam bo kolezanka miala opóznienie z synkiem wiec lipa siedze ogl tv i upijam sie winkiem ale pójdziemy na nowy film w przyszlym tgy z jenifer aniston
nop wiec upijam sie winkiem hiihi wiec przepraszam za bledy
Misia juz juz wklejam zdjecia widzisz mialam busy i zapomnialam he ale teraz je wkelje i nie obrabiam w photo shop wiec skarg nie przyjmuje hihihi
no laski postarajcie sie [przyjsc bylo by super jakbysmy sie co tydzien spotykaly i lepiej sie poznaly czyz nie:!???
Przypomnialam sobie ze larcia mi sms pisala ze neta nie ma i w razie co bym do niej dzwonila wiec zaraz to zrobie hih oj nie odbiera wiec jutro zadzwonie

jak widac po moni ciasto bylo pyszne misia sie postarala
Misia moze dasz jutro rade
moge po cie przyjechac comone:)

Załączniki

• _MG_659misia lovely7.jpg
    _MG_659misia lovely7.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 54
  • _MG_6600princessa.jpg
    _MG_6600princessa.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 51
  • _MG_662mandarynki4.jpg
    _MG_662mandarynki4.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 58
  • _MG_6587emma.jpg
    _MG_6587emma.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 62
  • _MG_6595.malutkajpg.jpg
    _MG_6595.malutkajpg.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 49
  • _MG_6584didi z mala.jpg
    _MG_6584didi z mala.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 49
  • _MG_6585.pani z malajpg.jpg
    _MG_6585.pani z malajpg.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 64
  • _MG_6593monia ciasto.jpg
    _MG_6593monia ciasto.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 51
  • _MG_6605bpy.jpg
    _MG_6605bpy.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 53
  • _MG_6612.jeryk i emmapg.jpg
    _MG_6612.jeryk i emmapg.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 52
reklama
no i ciag dalszy bo w jednym moglam tylko 10 zalaczyc:)
Ojj musz sobie winka dolac:)) Moze sie jutro winka napijemy laski bedzie wesolo:)
Tak wogóle rozmaiwalysmy ostatnio ze w haloowen mozemy sie razem wybrac np dp busy bees ja bylam rok temu i dzieci mialy frajde chyba 10 eruo za 2 godz i slodycze gry itp free super bylo wiec mozemy cos pomyslec trzeba tam pojechac wpisac na liste i zaplacic z gory wiec mobilizujmy sie:)))
ok ide winka dolac i zmykam ogl film

Załączniki

• _MG_6620.olivierjpg.jpg
    _MG_6620.olivierjpg.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 59
  • _MG_6626monia i ema.jpg
    _MG_6626monia i ema.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 60
  • _MG_6634oli z talerzem.jpg
    _MG_6634oli z talerzem.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 46
  • _MG_6648didi z malymi.jpg