reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

jestem załamana:-(normalnie płakac mi sie chce:-(kurier z moim wózkiem miał wyjechac jutro a nie odebrali od mamy paczki i juz nie odbiorą a ja moge w każdej chwili do szpitala jechac, dziewczyny pomóżcie znaleźć dobrego kuriera coby tą paczke zabrał:sorry:
Martuś my zawsze korzystamy z: O Firmie .Spróbuj do nich zadzwonić,wiem,że do Irlandii wyjeżdżają w czwartki,ale nie wiem czy odbierają paczki od klientów czy trzeba samemu dowieźć:no:Oni mieszkają ok.5 km.od moich teściów więc teściowie zawsze sami im dowożą paczki:tak:Nigdy nie było problemów z dostawą:happy:

reklama
no pewnie ze trzymamy kciuki i to bardzo mocno:tak:trzymaj sie:tak::-)

jestem załamana:-(normalnie płakac mi sie chce:-(kurier z moim wózkiem miał wyjechac jutro a nie odebrali od mamy paczki i juz nie odbiorą a ja moge w każdej chwili do szpitala jechac, dziewczyny pomóżcie znaleźć dobrego kuriera coby tą paczke zabrał:sorry:

dzieki dziewczyny!skurcze jeszcze nie nadchodza,oczekujemy:tak::-)jeszcze Mjak milosc musze obejrzec!;-):-D
ja slyszalam o tej firmie ze dobra
Green Speed - Strona główna
pozdrowionka

dzieki dziewczyny!skurcze jeszcze nie nadchodza,oczekujemy:tak::-)jeszcze Mjak milosc musze obejrzec!;-):-D
pozdrowionka
Hi,hi,może dzidzia też czeka na M jak Miłość i dopiero da dyla z brzusia:-DTo jak ja obejrzę to zaglądnę zobaczyć czy jeszcze jesteście:happy:Może się zdenerwujesz na Marka,że taki głupi i Hankę zdradza z Grażyną,albo,że Sylwia taka biedna i się rozkręci akcja porodowa:-D:-D:-D

pozdrowionka
ja juz wcześniej do nich dzwoniłam i podali mi taką kwote ze az zbladłam:szok:

znalazłam kuriera ale kurde nie jeżdzą tam do mnie na koniec kraju:-(i teraz szukam dobrej firmy która zabierze mi paczke do Wrocławia:tak:

Witam
Ja sobie dzis pospałam pózniej poszłam na spotkanko mamusiek w sobote organizuja nam kurs pierwszej pomocy i dostaniemy certyfikat takeze spoko dali mi wolne w pracy, zawsze sie przyda:)
Marta F ja korzystałam z kuriera i moge ci go polecic dobre obsługa szybka i niedroga mozna sie targowac O Firmie
Laski z Galway no dawac na spotkanko !!! Frog LArcia agusiek gdzie jestescie?
Ja zaraz obejrze swoje seriale hiihi i ide do kina z kolezanka:) poobjadam sie popcornem i orzeszkami hihihi

Nie wiem, gdzie jest Larcia, Frog nie ma netu, a Agusiek w Polsce siedzi, ale już wraca niedługo ;-)

Kamcia a na co się wybierasz??
Moi rodzice przyjechali dzis, hurra, zostana 3 tyg, w piątek mamy miec klucze do domu i czeka nas przeprowadzka

wlasnie mowiac profesjonalnie 'wydalilam czop sluzowy':eek:To chyba w ciagu doby powinno sie wszystko rozegrac,jak mysliscie?pietra mam,ale z drugiej strony ciesze sie ze moja dama juz sie zbiera do wyjscia:tak::happy:
3majcie kciuki!

Kochana, tak bardzo sie nie spiesz - tzn jesli czop byl podbarwiony krwia to badz zwarta i gotowa, a jak byl bezbarwny to porod moze nastapic nawet po tygodniu

reklama
Ciao Dziewczynki!!

Madbebe- no no no!! Trzymam kciukasy dobra kobieto! Daj czadu :-)

Ja na spotkanko niestety tym razem nie wybiore sie. Alis przezywa swoje zmiany mozgowe i jest nieznosny. Nawet na dwor nie wychodzimy. Dzis wisial na cycu przez 2.5 godziny non stop...hehehe....ja pokimalam sobie. Pozatym Al idzie sie kapac o 18 i do lozka wiec 16 to lekko poznawo jak dla nas. Ale zycze udanej imprezesi:-)

Anineczka
- ja sie mialam Ciebie pytac! Gdzie ty widzialas moje foty z eks slubu????!!!!! Bo musze przyznac, ze mnie lekko zszokowalas. Ja ich nigdzie nie mam w fotach na BB czy nk....:eek: Gdzie mnie wysledzilas i moja rozowa suknie? ;-)

Kamcia- czy my sie w koncu doczekamy tych fot ze spotkania??

Moniadan- ty mnie na spotkanie namawiasz bo Ci sie nie chce po buciki przyjechac:-D:-D:-D Wpadaj wpadaj. Kawe obalimy przy okazji:-)

Dobra ja lece w bety z A....moze cosik porozrabiamy nareszcie:-)

Do góry