reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

A ja jutro mam do zrobienia komplet badań, no i ta nieszczęsna glukoza.:shocked2:
Ile Wy płaciłyście za to badanie bo nie wiem czy rano mam podjechać do bankomatu, a mam trochę daleko i nie po drodze:-(
Zazdroszcze wszystkim które niebawem mają USG.Ja nawet na połówkowym niewiele widziałam:wściekła/y:

reklama
A ja jutro mam do zrobienia komplet badań, no i ta nieszczęsna glukoza.:shocked2:
Ile Wy płaciłyście za to badanie bo nie wiem czy rano mam podjechać do bankomatu, a mam trochę daleko i nie po drodze:-(
Zazdroszcze wszystkim które niebawem mają USG.Ja nawet na połówkowym niewiele widziałam:wściekła/y:

ja za płaciłam 10 zł za badanie + 3 zł glukoza + 3 zł za pobranie krwi

Ja już po wizycie :-D Wyniki mam dobre. Trochę mi się przytyło od ostatniej wizyty 3 kg :szok:
Ale maluch czuje się dobrze. Serduszko bije. Waży 840 gram. Z pomiarów brzuszka wynika że jest 25 tydzień :-D

To już nie taki maluszek ;-):-D

Oj, z tą moją wagą będzie podobnie:no::-p i chyba jutro oberwe za to na wizycie, bo moja pani doktor bardzo tego pilnuje;-)

Ostatnia edycja:
ja płaciłam 21zł (za tą z 75g obicążenia) a tak były coś tam tańsze :tak:

Ja już po wizycie :-D Wyniki mam dobre. Trochę mi się przytyło od ostatniej wizyty 3 kg :szok:
Ale maluch czuje się dobrze. Serduszko bije. Waży 840 gram. Z pomiarów brzuszka wynika że jest 25 tydzień :-D
to super:tak: waży też ślicznie :tak:

Porażka! Mój M znalazł właśnie sobie auto, które chce kupić - 2,5 letnią Mazdę3 - to nic, że nam się dziecko rodzi i że nas obecny dostaniemy połowę tej kasy co trzeba wydać...to nic, że się wypstrykamy z pieniędzy - a co tam - byle mieć mazdę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja juz nic nie mówię, bo mi ręce opadły do ziemi...

Ja za glukoze płaciłam 19zł.:wściekła/y: Za morfologie 12zł.:sorry:

Porażka! Mój M znalazł właśnie sobie auto, które chce kupić - 2,5 letnią Mazdę3 - to nic, że nam się dziecko rodzi i że nas obecny dostaniemy połowę tej kasy co trzeba wydać...to nic, że się wypstrykamy z pieniędzy - a co tam - byle mieć mazdę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja juz nic nie mówię, bo mi ręce opadły do ziemi...

agagsm, może to nie taki głupi pomysł z tym autkiem :-)
My też niedawno kupiliśmy autko, chociaż wiadomo, że oszczędności by się na co innego mogły przydać ... ale doszliśmy do wniosku, że kasę szybko rozwalimy, a jak już się dzidzia urodzi, to coraz trudniej będzie oszczędzić i zmienić autko na młodsze ... ja do tej pory bym pewnie wydała większość tego, co poszło na autko w sklepach dla dzieciaczków ... i to pewnie na zbędne głupoty :-):-):-) a tak, przynajmniej konkretny zakup jest :-)
przemyśl jeszcze, zanim wyklniesz M ;-);-);-)

Eeee.. to juz kawał mężczyzny a nie maluszek ;-)Wagą się nie stresuj ja tez mam ten problem pewnie okarze sie w piątek:-D

jakbym swojego widziała:tak:
Ja mam stracha przed jutrzejsza wizyta bo ostatnio szyjka sie rozwierała :szok:

reklama
Do góry