reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja już po wizycie :-D Wyniki mam dobre. Trochę mi się przytyło od ostatniej wizyty 3 kg :szok:
Ale maluch czuje się dobrze. Serduszko bije. Waży 840 gram. Z pomiarów brzuszka wynika że jest 25 tydzień :-D

To ślicznie waży :-) ja mam wizyte dopiero 20 października :-(

jakbym swojego widziała:tak:
Ja mam stracha przed jutrzejsza wizyta bo ostatnio szyjka sie rozwierała :szok:

Trzymam kciuki, napisz koniecznie co Ci lekarz powiedział jak wrócisz.

reklama
Porażka! Mój M znalazł właśnie sobie auto, które chce kupić - 2,5 letnią Mazdę3 - to nic, że nam się dziecko rodzi i że nas obecny dostaniemy połowę tej kasy co trzeba wydać...to nic, że się wypstrykamy z pieniędzy - a co tam - byle mieć mazdę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja juz nic nie mówię, bo mi ręce opadły do ziemi...
Bo bez Mazdy nie ma jazdy:-D:-D:-D
Ja już po wizycie :-D Wyniki mam dobre. Trochę mi się przytyło od ostatniej wizyty 3 kg :szok:
Ale maluch czuje się dobrze. Serduszko bije. Waży 840 gram. Z pomiarów brzuszka wynika że jest 25 tydzień :-D
Super że maluszek rośnie zdrowo:tak::-) Mi od ostatniej wizyty przybyło podobnie i dalej w górę leci:shocked2:
Teraz się napewno zamknęła tylko o tym nie wiesz:tak: Trzymam kciuki mocno:tak:
Ja mam wizytę we wtorek i już się doczekać nie mogę:tak:( może się w końcu określi płeć:tak:) Mam dzisiaj mega zgagę ( zresztą jak już codziennie). Od jutra planuję walczyć z obżarstwem:-)

Bo bez Mazdy nie ma jazdy:-D:-D:-D

Super że maluszek rośnie zdrowo:tak::-) Mi od ostatniej wizyty przybyło podobnie i dalej w górę leci:shocked2:

Ja mam wizytę we wtorek i już się doczekać nie mogę:tak:( może się w końcu określi płeć:tak:) Mam dzisiaj mega zgagę ( zresztą jak już codziennie). Od jutra planuję walczyć z obżarstwem:-)
Mam taka ndzieje:tak:a z obzarstwem tez walcze od dawna ale zdecydowanie przegrywam:-DMam nadzieje ze jest ok ,ale portki sie trzesa:tak:trzymajcie kciuki:tak:

agagsm, może to nie taki głupi pomysł z tym autkiem :-)
My też niedawno kupiliśmy autko, chociaż wiadomo, że oszczędności by się na co innego mogły przydać ... ale doszliśmy do wniosku, że kasę szybko rozwalimy, a jak już się dzidzia urodzi, to coraz trudniej będzie oszczędzić i zmienić autko na młodsze ... ja do tej pory bym pewnie wydała większość tego, co poszło na autko w sklepach dla dzieciaczków ... i to pewnie na zbędne głupoty :-):-):-) a tak, przynajmniej konkretny zakup jest :-)
przemyśl jeszcze, zanim wyklniesz M ;-);-);-)
Jeszcze nie wyklełam go;-) Na razie dyplomatycznie powiedziałam, że pomyślę i siedzę i myślę co robić - tyle wydatków i jeszcze auto za tyle kasy - ale może masz rację - sama już nie wiem co myśleć - potem to mu powiem - nie ma kasy, bo dziecko mamy - ja wiem, że tak z nami kobietami jest, tylko ja w domu jestem od oszczędzania, a mąż od zarabiania i wydawania:-D Żal mi tyle kasy wydawać na auto, ale spokój na kilka lat z samochodem to na pewno i naprawdę ładne wybrał, tylko tak droooogoooo:confused2::eek: Nie przeżyję tego chyba heh

Nic się nie martw na zapas - będzie dobrze!:tak:

Ale rozwarcie nie może się zamknąć - chyba, że o czyms nie wiem, ale jak się dalej nie rozwiera to już jest wtedy dobrze;-)
Ja też ciągle próbuję walczyć z jedzeniem słodyczy - położyłam sobie batonika przy łóżku i czekam ile wytrzymam dziś, żeby go nie zjeść - obiecałam sobie, że dziś słodyczy nie ruszę, bo wczoraj lekko przewaliłam z ciasteczkami:-D:rofl2::-D I tak mnie kusi chociaż gryzka wziąć...

Porażka! Mój M znalazł właśnie sobie auto, które chce kupić - 2,5 letnią Mazdę3 - to nic, że nam się dziecko rodzi i że nas obecny dostaniemy połowę tej kasy co trzeba wydać...to nic, że się wypstrykamy z pieniędzy - a co tam - byle mieć mazdę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja juz nic nie mówię, bo mi ręce opadły do ziemi...

Faceci....

Ja juz posprzatalam, obiadek zrobilam, zjadlam. U lekarza nic ciekawego sie nie dowiedzialam poza tym ze cisnienie dobre, serduszko bije prawidlowo, dziecie sie w luk wygielo i tyle, mam wrocic za miesiac:-D

Spokojnego wieczorku i dobrej nocy:-)

witam was kochane
bylam dzis na USG, Violka waży 1kg i jest zdrowiutka:-D aleprzez ostatnie 5 tyg przytula 520gram to chyba sporo?;-)
tylko martwi mnie ze pepowinkę miala blisko buzi-mam nadzieję ze się w nia nie oplacze.
ps.fotki wrzuciłam w odpowiendim wątku:-)

reklama
Beti z ciekawości - gdzie robiłaś 3D i za ile? Ślicznie malutka wyszła! Gratuluję! A waży ok. w średnicy. Moja w 26 tyg. ważyła 900g. Zobacz sobie tutaj jest fajnie rozpisane - Waga płodu w ciąży : Dziewięć miesięcy - ktoś to kiedyś rzucił linkiem i sobie zapisałam w ulubionych i tez zerkam w to jak wracam po USG;-)

Aga USG robilam u Makowskiego jakoś tylko do niego mam zaufanie:tak: a koszt to 200zł.na linka zaraz spojrzę,dzięki:-D

Do góry