reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
NK - to skarbnica wiedz, a tak przy okazji to dlaczego ja jeszcze nie mam Ciebie w znajomych ?? :tak::tak::-D
Ja zupełnie nie mam powzięcia ;-):-D
Daj mi namiary na Priv a w try mi ga znajdę ja Cię :-D

Noooo Margaritta można też papużkę,jak chcesz :-D:-D:-D
Tylko nie gwarantuję czystości...papużki ofkors,albo będzie miała pióra pooblepiane :eek::-D

Aaaaa i tak Gastone dziecięcia życzę.:tak::tak:
Mam nadzieję,że Cię uszy nie pieką bo tyle gadamy o Tobie :-D:-p

witam:-)

gastone STO LAT SZCZĘŚCIA:-)

anineczka podejrzewam ze papużka po takich wiadomościach szybko właściciela nie znajdzie:eek::sorry:

justysia to podejrzewam ze list był po czasie:sorry:a najgorsze jest to ze nic nie mozemy na to poradzic:wściekła/y:

wstałam w dobrym humorze mimo smrodu:eek: nawet zadziwiłam swojego K. bo pierwszy raz zrobiłam mu kawke i śniadanko a zawsz było na odwrót:-D

ciesze sie chyba dlatego ze dzisiaj zobacze synka:-)bo mam wizyte w szpitalu:tak::-)

miłego dnia kobietki:-):cool2:

Dzień dobry Paniom!!!
Wczoraj mnie nie było-bo neta mi odcięli i musiałam walczyć:wściekła/y:,.Choć już mam zamówiony gdzie indziej-dopuki mi nie podłączą muszę korzystać z tego O2-masakra:crazy:.Ale przecież musiałam ich opi..rzyć,bo ileż bez neta miałabym do nadrabiania na forum:szok:-na to nie pozwolę;-).
Gastone-ja również najlepsiejszego życzę,zdrówka,szczęścia i powodzenia,i jeszcze spełnienia marzeń-gwiazdki z nieba poprostu:-D
Ależ mnie przezibienie dopadło:sorry:-i jeszcze wczoraj się tak rąbnęłam w żebra,że myślałam,że do szpitala na prześwietlenie pojadę:-(,ale jakoś dotrwałam,ale na lewym boku nie mogę leżeć:crazy:
Tyle jeśli o narzekanie chodzi:tak:
Anineczka-super,że znalazłaś to przedszkole-nie dość,że znacznie bliżej,to jeszcze25e.tygodniowo chipper:-D.Ja też wczoraj wynegocjowałam 15e.taniej za przedszkole Dadzi-czyli tak zle jeszcze z tą Irlandią nie jest,skoro coś tam można załatwić;-):-D
Lecę swoje Bączki poubierać-a pogoda śliczna dzisiaj...Jeszcze powinnam mieć suwaczek-3dni do urlopu;-):laugh2:Miłego dnia Dziewczynki
Ahhhhhhha-Droga Kasiu Irlandko-niskie ukłony i za wpadę wielkie sorrrrrry;-):-)

Ależ mnie przezibienie dopadło:sorry:-i jeszcze wczoraj się tak rąbnęłam w żebra,że myślałam,że do szpitala na prześwietlenie pojadę:-(,ale jakoś dotrwałam,ale na lewym boku nie mogę leżeć:crazy:
Tyle jeśli o narzekanie chodzi:tak:
;-):-)
masz lańsko ode mnie:wściekła/y:mówiłam ze za te stanie na deszczu bez parasolki cie załatwi:wściekła/y::crazy:czekaj tylko ja cie dorwe:growl:

Dziewczynki jak o milo wejsc rano na BB i zobaczyc tyle zyczen i zyczliwych slow.Dziekuje wam bardzo I dziekuje ze jestescie!!!
No i 32 lata pooooszlo!!!

Gastone sto latek kochana duzo zdrowka szczescia pomyslnosci milosci rodzinnego ciepla wspanialych chwil i spelnienia marzen !

Hejo babki u mnie dzis pogoda superr od rana swiecii slonko No ale nigdy nic nie wiadomo ;/ A wiec ide juz sobie robic obiadek ogarne domek zajmie mi to 30min Bo na szczescie na bierzaco sprzatam :)) A pozniej spacerek i kawka z psiapsiolamii :))

Milego dnia kobietki :********************************

reklama
A ja już sobie pranko powiesiłam,kolejne nastawiłam i do kompa:tak::-D.
Ale dziś muszę wykombinować super obiadzio mojemu J,bo wczoraj jak wróciłam z pracy:szok:-kompiel przy świecach zapachowych gotowa,wspólne jedzonko,potem masażyk i...;-).I nawet sobie sam do pracy śniadanko zrobił:shocked2:
To trzeba się jakoś odwdzięczyć i coś extruszka upichcić:tak:.Uciekam więc w poszukiwaniu weny:-D

Do góry