Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak,wszystkie kciuki trzymamy!Jejku,żeby to tylko nic groźnegoLubiczanko przekaż jej,że trzymamy za nią kciuki.
A nie wiesz o co chodzi dokładniej?
Kurcze ty zaraz do pracy i nie zdasz nam relacji :-(
Na bank to przez to pieprznięte babsko i jej ciągłe podtruwanie ich gazem
Przed chwilką dzwoniła MartaF i powiedziała,że ją wypuścili-na szczęście z Maleństwem wszystko w porządku,ale z mamunią nie najlepiej-bardzo złe wyniki:-(...Alw wszystko zda już Wam sama zainteresowana...Do juterka kochane.LecęJessssuu,lubiczanko!!Kurczę,ażsię popłakałamPrzed chwilką dzwoniła MartaF i powiedziała,że ją wypuścili-na szczęście z Maleństwem wszystko w porządku,ale z mamunią nie najlepiej-bardzo złe wyniki:-(...Alw wszystko zda już Wam sama zainteresowana...Do juterka kochane.Lecę
Jak przeczytałam pierwsze zdanie,to mi serce na moment stanęło
,wystraszyłaś mnie nie na żarty
),że wychodzą do domku.Teraz czekamy na wieści od MartyF.
lepiej było ich odseparowac na góre.Oby to nic powaznego, bo nie ma nic gorszego jak chore dziecko... i mąz do tego ( sam jak duze dziecko)
;-)
Może nie powinnam tak mówić,ale przez to pier****te babsko mogło się to wszystko zakończyć wielkim dramatem

Z tego co wiem za poradę nie biorą(przynajmniej kiedyś nie brali) kasy,dopiero gdy jakiś list piszą w imieniu petenta.
I jeszcze skurczybyk się pulta,że depozytu nie odda,baran skończony

marta wspolczucie.....dobrze ze wrocilas dbaj kobitko o siebiehej dziewczyny jestem spowrotem i tez sie pobeczałam:-(dzięki WAM kochane jesteście i wielkie dzięki dla lubiczanki
nie dośc ze ciśnienie 140 na 100 to mam złe wyniki i lekarka nalegała zebym została w szpitalu ale ja nie mam niani do dzieci,całe szczęście małego serduszko bije zdrowo,jest duży i aktywny czyli dobrze
a ja z nerwów ostatnio mało jadłam i piłam i dlatego te wyniki wyszły źle:-(
kazali mi szybko zwiewac z tej chaty:-(
mam do was pytanie czy tutaj jest cos takiego jak w PL ze moge te babsko do sądu podać za utrate zdrowia??? bo nie mam zamiaru jej odpuścic i właścicielowi tez![]()
;-)