justysia21
Elfikowa mama :D
o Gastone ja Ci zycze tej fasolki w brzuszku 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zupełnie nie mam powzięcia ;-)NK - to skarbnica wiedz, a tak przy okazji to dlaczego ja jeszcze nie mam Ciebie w znajomych ??![]()

a najgorsze jest to ze nic nie mozemy na to poradzic
nawet zadziwiłam swojego K. bo pierwszy raz zrobiłam mu kawke i śniadanko a zawsz było na odwrót
:-)
,.Choć już mam zamówiony gdzie indziej-dopuki mi nie podłączą muszę korzystać z tego O2-masakra
.Ale przecież musiałam ich opi..rzyć,bo ileż bez neta miałabym do nadrabiania na forum
-na to nie pozwolę;-).
-i jeszcze wczoraj się tak rąbnęłam w żebra,że myślałam,że do szpitala na prześwietlenie pojadę:-(,ale jakoś dotrwałam,ale na lewym boku nie mogę leżeć

.Ja też wczoraj wynegocjowałam 15e.taniej za przedszkole Dadzi-czyli tak zle jeszcze z tą Irlandią nie jest,skoro coś tam można załatwić;-)
Miłego dnia Dziewczynkimasz lańsko ode mnieAleż mnie przezibienie dopadło-i jeszcze wczoraj się tak rąbnęłam w żebra,że myślałam,że do szpitala na prześwietlenie pojadę:-(,ale jakoś dotrwałam,ale na lewym boku nie mogę leżeć
Tyle jeśli o narzekanie chodzi
;-):-)
mówiłam ze za te stanie na deszczu bez parasolki cie załatwi
czekaj tylko ja cie dorwe
Już się doczekać nie mogę;-)masz lańsko ode mniemówiłam ze za te stanie na deszczu bez parasolki cie załatwi
czekaj tylko ja cie dorwe
![]()

.
-kompiel przy świecach zapachowych gotowa,wspólne jedzonko,potem masażyk i...;-).I nawet sobie sam do pracy śniadanko zrobił
.Uciekam więc w poszukiwaniu weny