Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Potem popoludniu zasnal przy cycu i spal sobie 2.5 godziny a ja ogladalam seriale;-)

no właśnie fajny sklep??;-)Witam
Gastone wszystkiego najjjjj
Po pracy skoczyłam do TK MAXX i kupilam kilka rzeczy odrazu mi lepiej hihihih zaraz jade na NCT do pózniej
Marta jedz duzo i popijaj litrami wody tak jak radza dziewczyny!!!hej dziewczyny jestem spowrotem i tez sie pobeczałam:-(dzięki WAM kochane jesteście i wielkie dzięki dla lubiczanki
nie dośc ze ciśnienie 140 na 100 to mam złe wyniki i lekarka nalegała zebym została w szpitalu ale ja nie mam niani do dzieci,całe szczęście małego serduszko bije zdrowo,jest duży i aktywny czyli dobrze
a ja z nerwów ostatnio mało jadłam i piłam i dlatego te wyniki wyszły źle:-(
kazali mi szybko zwiewac z tej chaty:-(
mam do was pytanie czy tutaj jest cos takiego jak w PL ze moge te babsko do sądu podać za utrate zdrowia??? bo nie mam zamiaru jej odpuścic i właścicielowi tez![]()

przeciez moglo/moze dojsc do tragedii!!

A tak powaznie, to przede wszystkim spelnienia marzen i realizacji planow...:-)
Reszte postow przeczytalam tylko pobieznie, zeby tylko dojsc do jakiegos Twojego lub Lubiczanki. Na cale szczescie jest ok!!!
:-)
:-)
Bo to wstyd, ze taka ze mnie chiena serialowa....;-)
.MartaF-mam nadzieję,że dobrze się czujesz,bidulko?:-(A nawet nie zapytałam...Jeśli to nie tajemnica,oczywiście.Co znaczy,że miałaś złe wyniki,poza zbyt wysokim ciśnieniem?Masz anemię,brakuje Ci jakichś pierwiastków?A w szpitalu to chcieli Cię zostawić już do rozwiązania czy tylko na obserwację,albo żeby Cię doprowadzić do stanu używalności?
Mamy wizytę w sobotę o 12:00.Aga - kiedy jedziesz do Medicusa?