Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Dziś zaczynam sezon grzewczy!Jakoś do tej pory obyło się bez grzejniczka,ale dziś trochę wygwizdów mam w domu
,a jeszcze Radek się rozłożył na całego
.Zrobiłam mu wyrko chorobowe w salonie i swoje baje ogląda

No,fakt za 550,to szokCaiseal Na Ri, Golden Rd, Cashel, Co. Tipperary - House to let
to pewnie gdzieś koło mnie-i za jaką cenę![]()
,szkoda,ze zdjęć nie ma.Pewnie dlatego,że nie ma za bardzo co pokazywać-klitka ,jak mówi Marta
Wiesz co,Ty mówisz,że Ci niedobrze,gdy wciskasz jedzenie,wcale Ci się nie dziwięagusik właśnie w tym problem ze ja az tak angielskiego nie znam,badanie moczu wyszło złe i od razu przekazali to dla lekarki a ta ze mam zostać w szpitalumozliwe ze to anemia ale pewna nie jestem
kazali jeść co 2 godziny i dużo pic a jak mam to zrobic jak potem wymiotuje przez ten smród
nie mam apetytu, no i te ruchy dziecka:-(zmniejszyły sie a jeszcze nie powinny,powinien sie ruszac przynajmniej 10 razy dziennie a czasami to go musze poruszac zeby dał znak ze sie rusza:-(no i jak do czwartku sie nie poprawi to już mnie nie wypuszczą
miłego dnia![]()
.Smród,nerwy,stres i jeszcze do tego co 2 godziny
,tempo takie,że ja też(choć lubię zjeść,niestety
)bym miała ciężko to przerobić
.A jakby Cię tak mieli zostawić w szpitalu to z kim dzieciaczki zostaną?Może maluszek faktycznie przez ten gaz taki ospały się zrobił?
Ale pisałaś,że jest dość duży już,może mu po prostu już bardzo ciasno?
Papatki,do potem

heeeeeeeee no taaaaaaaaaaaa:-);-)heheh..Julia..to zdjecie diablicy pasuje do Ciebie na NK... po oczkach widac ze niezle ziolko musi byc z Ciebie;-)
![]()

ja jestem aniołekWidzę,że interweniowałaś
A ze spaniem to tak może byćMój Radek zakończył popołudniowe drzemki właśnie około 2 roku życia
.Od tej pory ani razu nie zdarzyło mu się kimnąć popołudniu
,no chyba,że gdzieś w trasie,w aucie
![]()
Ja jestem szczesciara bo moje dziecko uwielbia popoludniowe drzemki :-) i dlug jeszcze bedzieAż raziło po oczach
U mnie obiadzio już prawie.Młody nie chce spac
a z nim to nie robota,podłogi chciałam przeleciec.ehhh.
Narazie śpiewa w łóżeczku,ale jakoś nie widzę by dziś drzemał.
Wczoraj też odmówił drzemki,czyżby koniec odpoczynku w południe![]()

Kochana trzymaj sie, odpoczywaj,dojadj i zapytaj adwokatki co mozesz zrobic i nie popuszczaj babsku!!!!hej dziewczyny jestem spowrotem i tez sie pobeczałam:-(dzięki WAM kochane jesteście i wielkie dzięki dla lubiczanki
nie dośc ze ciśnienie 140 na 100 to mam złe wyniki i lekarka nalegała zebym została w szpitalu ale ja nie mam niani do dzieci,całe szczęście małego serduszko bije zdrowo,jest duży i aktywny czyli dobrze
a ja z nerwów ostatnio mało jadłam i piłam i dlatego te wyniki wyszły źle:-(
kazali mi szybko zwiewac z tej chaty:-(
mam do was pytanie czy tutaj jest cos takiego jak w PL ze moge te babsko do sądu podać za utrate zdrowia??? bo nie mam zamiaru jej odpuścic i właścicielowi tez![]()
Ciao Dziewczynki!!
Po pierwsze bije sie w piersi i serce mam skrwawniete, iz tak pozno bieze z zyczeniami dla naszej GASTONE!!! Kochana- wszystkiego cudownego i pieknego i milosnego i kolorowego i wogole naj naj naj!!!!:-) Dzien taki piekny, ze nie wchodzilam na BB no i zagapilam z lekka:-)
MartoF- kurcze- zmartwilas mnie....biedulko! Trzymaj sie dzielnie! Mysl jak najbardziej pozytywnie! Zjedz gore jedzonka i zapij litrami wody! Dzidziusia odstresuj i siebie...zebys nam tu zdrowo rosla dalej przez nastepne kilka tygodni:-):-)
A my dzis po porannej kawusi z Moniadan wybylismy na spacerasek. Serce mi sie radowalo na ta pogode...chcialo mi sie spiewac z radosci, ze taki piekny dzien!! Alis troche marudzil. Kilka razy go wzielam na rece, posiedzielismy na murku, poogladalismy swiat. Potem cudem zasnal i spacerek potrwal jakies 2 godzinki takze sukces...Potem popoludniu zasnal przy cycu i spal sobie 2.5 godziny a ja ogladalam seriale;-)
Wieczorem szybko go chcialam polozyc spac zeby zdazyc obejrzec 'Na Wspolnej' bo mial byc emocjonujacy odcinek, a te chamy najwazniejszy moment przesuneli na sam koniec i kupa...trzeba czekac do jutra
No nic...ide sie kapac..Zjadlam tlusta jejecznice i mi lekko stanelo chyba na zoladku...
Dobranocka:-)
Ps. Kamcia- ty to lecisz jak burza. Pierwszy dzien otwarcia sklepu, a tu juz szarzujesz! Co powiesz o tym sklepie? Fajnie jest? Fajne ciuchy i ceny?

Kochana ja do tego doadam jeszcze M jak milosc.Po pierwsze:
Misia, MartaF i seriale...:-)
:-)
Ciesze sie, ze nie tylko ja "podniecam" sie serialem "Na Wspolnej":-)
Nooooo, dochodzi do tego jeszcze "Brzydula" i "39 i pol":-)
Powinnam wspomniec o "Mam talent" i "Tancu z gwiazdami"???? Nieeeeeeee, lepiej siedziec cichoBo to wstyd, ze taka ze mnie chiena serialowa....;-)
Milego wieczorku:-)
Moj maz moiw ze mi tv odlaczy 

Ale pozwala mi napzawsze wpon iwtorek isc dogory do lozecka zawsze jak Leci M jak milosc, zakladam sluchawki, biore herbatke i mnie nie ma.Niech sie wali,pali a ja sie rozkoszuje serialem hihih
Fajnie jest sobie na Was chociaż tak popatrzeć na fotkach
Jeszcze tylko dziś i jutro i jestem freeeeee.Tralalala
-ależ się leniuch ze mnie robi
.
Miałam nadzieję, że może jeszcze pościel mi dzisiaj wyschnie, ale cóż. Powoli wracam do normy po powrocie z PL. W ogóle po tym pobycie w domu z rodzicami, dziadkami i braćmi jestem jakaś rozstrojona
Nie mam się znowu do kogo odezwać, jestem tu sama i nie wiem co dalej:-( Z jednej strony bardzo bym chciała wrócić, ale z drugiej wiem, że będzie nam tam bardzo ciężko na początku
Jak ja nie lubię tego dylematu...
Teraz najważniejsze jest Twoje zdrowie i Twojego Maluszka, a reszta się wyjaśni - życzę Ci tego:-)

Na resztę nie mam czasu i nawet nie jestem w temacie, choć daaawno daaawno temu zdarzało mi się oglądać, ale to jak jeszcze dzieci nie miałam i byłam w LO