kingusia1991
Fanka BB :)
Hej wszystkim 

Jak tam samopoczucia Wasze dzisiejsze??
U mnie OK
		 II trymestr jest BOSSSSSSKI
	 II trymestr jest BOSSSSSSKI 

U mnie OK

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Hej wszystkim
U mnie OKII trymestr jest BOSSSSSSKI

He he :-) Witam.
No tak szczerze mówiąc jak zoabczyłam Twojego posta to i mi sie humor udzielił niby kilka znaków a jak cieszy :-)
Ja siedze w pracy i czekam na szefa a później do domku :-)
 bardzo się cieszę...
 bardzo się cieszę...  
	 no nie pogadasz... a jak tam dolegliwości ciążowe?? czy wszystko OK ??
 no nie pogadasz... a jak tam dolegliwości ciążowe?? czy wszystko OK ??  
	To dobrze,że się ucieszyłaś widząc w moim poście emotikonybardzo się cieszę...

Pracujesz jeszcze... uhuhuno nie pogadasz... a jak tam dolegliwości ciążowe?? czy wszystko OK ??

II trymestr jest świetny
 II trymestr jest świetny

Nie wiem jak mogło mi się trafic takie szczescie
Nie wiem jak mogło mi się trafic takie szczescie 

Ale siedze w piżamce jeszcze bo jakos mi się przebierac dziś nie chciało
 Ale siedze w piżamce jeszcze bo jakos mi się przebierac dziś nie chciało
 ale chyba pojde po tą colę
 ale chyba pojde po tą colę

Witam,dopiero teraz znalazłam to forum mimo że wczesniej korzystalam z kalndarza babyboom
Mam nadzieję ze mnie przyjmiecie do swojego gronaJa tez mam termin porodu na marzec,mimo ze lekarka oficjalnie mi tego nie podała ale wyliczylam sobie sama,oczywiscie z pomoca internetu. Dziś zaczął mi się 18 tydzień.
Mam pytanko do Was,bo mnie to nie pokoi: Czy czujecie ruchy swojego dzidzusia? Wszedzie pisza ze juz sie powinno czuc a ja nic...
Pozdrawiam

Wczoraaj byłam na wizycie, wszystko jest ok, tylko mamy problem z terminem.. jedni mowia, ze 28 luty, inni, ze 3 marca..juz sama nie wiem..
 A że termin z usg jest taki sam jak termin @ to jest jeszcze lepiej. Rzadkośc
 A że termin z usg jest taki sam jak termin @ to jest jeszcze lepiej. Rzadkośc :-)
:-)Tak pracuje do końca listopada mam staż i musze sie troche powysilac jeszcze żeby szef podpisał ze mną umowe :-) Czuje sie świetnie jak narazie tylko od tego siedzenia mnie tyłek czasem boli ale jest to do przeżycia. A jak tam u Ciebie???

od siedzenia często i kręgosłup

A u mnie dobrze, wyśmienicie powiedziałabymtyłek mnie też boli
A to Twoja pierwsza ciąża?i wyglądasz z avatarku na młodą przyszłą mamusię...
Tak pierwsza ciąża, wyczekiwana, wypragniona, wytęskniona :-) No jestem młoda mamusią ale myśle że 22 lata to odpowiedni wiek na planowanie dzieciątka :-))))

ale jestem młodsza od Ciebie jak zauważyłaś
	To piękni i fajnie :-)moja też pierwsza...