reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pyciol hej!!!!!:-D:-D:-D
Madziu super że Julcia juz dochodzi do siebie:tak::tak: i faktycznie znoszenie dziecka w lekkiej spacerowce to nieporownywalne uczucie od znoszenia wozka na pompowanych kołach:eek::eek:
A jak sprzatam to Fifi pomaga:-D:-D Jak odkurzam to lata za odkurzaczem wspina się na niego heheh gdy zmywam podloge to jednak odkladam go do wozka lub do łóżeczka zeby nie latal po mokrym a na okna tez znalazlam sposob:tak::tak: w sypialni dziecko się bawiło szufladami a najchetniej porządkowało taty szuflade ze skarpetkami:-p:-pa w salonie aby na balkon nie wylazł wsadziłam go do wozka i gadał ze mna i patrzył co ja takiego robie:-D:-D:-D:-D
Teraz moje szczescie spi tak go wykonczyly te porządki :eek::eek::eek::eek:
no nic dziwnego mama lubi porzadku to synus tez
a ja jak sprzatam to wsadzam mala do kojca i jest spokoj
wogole dla mnie kojec to rewelacja, bawi sie w nim, teraz zasnela sobie w kojcu

reklama
Pyciol hej!!!!!:-D:-D:-D
Madziu super że Julcia juz dochodzi do siebie:tak::tak: i faktycznie znoszenie dziecka w lekkiej spacerowce to nieporownywalne uczucie od znoszenia wozka na pompowanych kołach:eek::eek:
A jak sprzatam to Fifi pomaga:-D:-D Jak odkurzam to lata za odkurzaczem wspina się na niego heheh gdy zmywam podloge to jednak odkladam go do wozka lub do łóżeczka zeby nie latal po mokrym a na okna tez znalazlam sposob:tak::tak: w sypialni dziecko się bawiło szufladami a najchetniej porządkowało taty szuflade ze skarpetkami:-p:-pa w salonie aby na balkon nie wylazł wsadziłam go do wozka i gadał ze mna i patrzył co ja takiego robie:-D:-D:-D:-D
Teraz moje szczescie spi tak go wykonczyly te porządki :eek::eek::eek::eek:

Bartek płacze i ucieka jak tylko wyjmę odkurzacz :eek: nawet nie muszę go włączać, od razu panika :eek: ale tak jest od niedawna, wcześniej się nie bał, a teraz odkurzacz to największy wróg :confused2: aaa...blender też :confused2:
ja mam chwilkę wolnego, bo... uwaga... mój mężowy po raz pierwszy poszedł na spacer sam z Bartkiem, wcześniej chodziliśmy zazwyczaj w trójkę albo ja sama z Bartkiem, a tu taka miła odmiana :tak: a jak wrócą to idziemy na ciacho do siostry, bo ma dzisiaj urodzinki :tak:

Hey

A my dzisiaj prawie cały dzień na dworzu od 8 rano:-D
Młoda zrobiła pobudkę o 7.20 no to mówię zjemy śniadanko i lecimy do mojej mamy.
Potem wróciłyśmy Oli 2 h drzemki złapała i znowu na spacer na plac zabaw.
Zdjęcia będa w galerii.
Aha po drodze kupiłam Młodej super ogrodniczki i bluzę za - uwaga! 4 zł i sobie też bluzkę za 4 zł w Ciucharni.:-)

Powiem , ze jestem zachwycona tym wózeczkiem i jak tylko jakąś okazję upatrzę na allegro to kupię 2 Graco.

Buziaki;-)

reklama
Witajcie, u nas tez ciąg dalszy kurowania sie...na szczęście biegunka trochę ustapiła, ale jeszcze walczymy...Jula na szczescie drugi antybiotyk jakos przyjmuje wiec mam nadzieje ze we wtorek bedzie juz wszystko ok!!!

U nas dzisiaj piekna pogoda, sloneczko i 25stopni, krotki rekawek mozna bylo zalozyc, wiec wyszlam na krotki spacerek z Juleczką nowym wozeczkiem....i powiem Wam ze prowadzi sie calkiem niezle tylko krawężniki musze nauczyć się pokonywać:-D:-D:-Dx-landerem jest łatwiej, ale to kwestia przyzwyczajenia...i jak nigdy Jula zasnęła podczas spacerku:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
I zaleta jego ciezar...bez problemu znioslam wozek i Julę i mnostwo gadzetow:laugh2::laugh2::laugh2:

Martusia a jak Wy jestescie zadowoleni z tego wozeczka espiro...???

Zdroweczka dla wszystkiech chorowitków...

Kigna a jaki dostaliście teraz antybiotyk???

Tygrysku a co porabia mały Fifia jak ty tak sprzątasz???:sorry::sorry::sorry::sorry:

Pyciolku wracaj Kochana...jak mój zięciunio teśknimy!!!!

Madzieńko powiem Ci, że nie jestem zbytnio zadowolona, gorzej się go prowadzi niż mój poprzedni coneco toledo:wściekła/y: I te kółka zrobiły się jakieś takie "luźne", że czasem mam wrażenie, że jakieś zgubię po drodze:-D No i siedzisko dla Pati mało chyba wygodne, bo wpada dupką jakby w taki dołek i ciężko jej się podnieść:-D
Na zimę myślimy o zmianie, tylko kompletnie nie mam pojęcia na jaki:no:

My właśnie niedawno wróciliśmy ze spacerku, bo nas chmurzyska przegoniły, ale to takie granatowe, że myślałam, ze ulewa będzie a tu nic:sorry:

Patrycja od jakiegoś czasu śpi mi tylko raz w ciągu dnia ok 2h, i jak wtsała po 14, to już teraz zaczyna marudzić, że spać chce...to co po zmianie czasu będzie:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry