reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!
Kiedyś napisałam długaśnego posta z cytatami ...i mnie wywaliło z netu:crazy:

W ogóle ostatnio niezorganizowana jestem, bo przez dzień nawet nie wchodzę na BB. Krzysia muszę rano sama do przedszkola odprowadzać, bo sąsiadka zdecydowała że swoją córkę do zerowki pośle, a to w innym kierunku:-(Potem wracam Ani i Maćkowi śniadanie, dom odsprzątać, ania na południe do szkoły, Obiad ugotować...i już po Krzysia trzeba iść, Potem ania, obiad, zadania...i jużź wieczór...A jak wchodzę o 22.00 na forum to już nawet nie mam siły czytać i odpisywać:sorry::zawstydzona/y:

Pozdrawiam!
Nie dziwie sie zalatana jestes :tak:
Witam :tak:

Anika wstała o 4 i zaczęła się do mni9e pięknie uśmiechać i gadać, nawet nie by łam na nia zla :sorry: Tylko, że strasznie niewyspana jestem :eek:

U mnie dzisaij troszke słoneczka i chmurek :tak: Niedługo zczneimy sie zbierać z domu :tak: Ostatnio wyjście z dimu zajmuje mi godzine :szok::eek:
No to jak sie tak pieknie usmiechneła no to czemu bys była na nią zła takie kochane dzidzi
MH
Tez bym nie byla zła jakbym miala taka pobudke-no moze troszke na poczatku:-);-)
Wspolczuje tych przygotowan do wyjscia z domu:no::no::no:U mnie na szczescie wszystko idzie szybko i sprawnie bo mlode zazwyczaj ubieraja sie same w tym czasie co ja sie ubieram ,a pozniej robie ewentualne poprawki:tak::tak::tak:

Mlode wlasnei ogladaja stare zdjecia i jak widza Marcina to mowia"mama tata,nasz tata i Dominika tata":-D:-D:-D;-)
:-D:-D:-D:-Ddobre są
hejka.

My wstaliśmy dziś o 7.30 fajnie tak wstac póxniej wyspałąm się super :-):-):-):-):-)

do bani sie czuję niestety:tak::tak::tak::tak:

węzły chłonne przestaja mnie już boleć ale opryszczka to fatalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cos mi się zdaje że ja jakos ciężej to przechodzę bo widziałam pare razy opryszczkę ale to co ja mam to u nikogo nie widziałam.
wargę amm nadal strasznie spuchnietą,najgorsza ta opuchlizna bo nawet jeśc nie mogę,szeroko buzi otworzyć ,bo dolna warga to jedna gula:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

na dodatek gorzej dzis szczypie bo zaczeły robić się na wardze takie pecherzykia jak pije albo jem to masakrycznie szczypie.

i zastanawia mnie fakt ze w miejscu tej guli ta waga jest twarda jak kamień :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nie iem ale pierwsze widze że przy opryszczce tak usta puchną :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

poprostu od tego swędzenia,pieczenia to zbzikowac mozna,wszystko mnie denerwuje,na wszystkich się wyrzywam,masakra jakas :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A to moje usta ,nie śmiać się proszę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tu sie niema z czego smiac Aga to poważna sprawa strasznie to jest spuchniete a sprawdzałas w internecie moze tam cos o tym piszą.Szkoda mi cie kochana zdrowiej szybko i nie złosc sie :sorry:
No i pasowało by sie przywitac Witam unas nocka taka sobie wczoraj Kamilek miał gorączke i dzisiaj w nocy znowu dałam mu troche IBUM ale nie chciał tego i tylko troszeczke zbiło gorączke a rano znowu rozpalony no to dałam mu czopek i zbił gorączke narazie niema i poszedł spac ja mysle ze to od tego ząbka który mu wychodzi

hej laski
jestem dopiero dziś i od razu sorry nie nadrobie napewno;(
nasz dostawca neta miał jakąś gigant awarie i nie mieliśmy neta.
u mnie po staremu prócz fali jakiegos fatum zlew w kuchni sie zapchał i do tego cieknie,zlew w łazience cieknie,i do tego komp świruje strzałka lata gdzie chce:wściekła/y:
antek spał dzis tylko do 3 w nocy potem soię obudził i zasnoł dopiero jakieś 20 minut temu więc jestem zła zmęczona a do tego mam kupe roboty i pokłóciłam się z pietruchą bo zlewy zapchały sie wczoraj a on nie miał czasu zrobić ja mam gary niby zmywać pod prysznicem......... w duszy to mam nie zmywam jutro jestem cały dzień w pracy więc niech naprawia zlewy i zmywa wszystkie gary :wściekła/y:
No jak dobrze ze jestes i współczuje zapchanego zlewu a prubowałas kretem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie dziewczyny!

ale wy szybko piszecie od rana już tyle stron ;-).

anaconda27 ja używałam tego nasivinu jak mały miał katar, trzymało go tydzień, ale nam pediatra powiedziała, że nie wolno tego za długo stosować.

agunia-In ja słyszałam, że to przedszkole to podobno jedno z lepszych w Lublinie.

u nas dzisiaj tylko 10 stopni:-(.

miłego dnia życzę

uciekam bo mi mały marudzi, może nadrobię z czytanie później:zawstydzona/y:.

Ostatnia edycja:
wiki probowałam kretem i dupa blada musi piotrek to rozkręcić i zobaczyć a on nie ma czasu:wściekła/y::wściekła/y:a ja nie lubię jak coś nie działa tak jak trzeba a że do tego jestem nie wyspana to juz ogólnie mam nerwa na maxa:wściekła/y:
dobra mykam pranie rozwiesić i obiad podszykować:tak:

Anaconda ja na katar stosuję u Misi oprócz kropli do nosa olejek Olbas, kilka kropelek na chusteczkę i Misia sobie wącha:tak::tak::tak:dobrze przeczyszcza nosek, a z domowych sposobów dobre jest wąchanie roztartego ząbka czosnku:tak: ale które dziecko to wytrzyma:eek:

agunia-In ja słyszałam, że to przedszkole to podobno jedno z lepszych w Lublinie.
tego nie wiedziałam:shocked2: ale jestem z niego bardzo zadowolona:tak:ale ciężko się dostać bo lista oczekujących jest podobno mega długa:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:szok::szok::szok: o jej, aż tak. my się zastanawialiśmy nad tym przedszkolem, ale mamy jeszcze sporo czasu.:tak:
za 3 lata może się wiele zmienić:tak::tak::tak: teraz przyjeli mniej 3-latków bo jest obowiązkowe przygotowanie przedszkolne dla 5-latków i zrobili więcej miejsc dla starszych dzieci, przez tą reformę jest zamieszanie ale jak Hubuś będzie szedł do przedszkola to juz się wszystko raczej unormuje:tak::tak::tak:

wiki probowałam kretem i dupa blada musi piotrek to rozkręcić i zobaczyć a on nie ma czasu:wściekła/y::wściekła/y:a ja nie lubię jak coś nie działa tak jak trzeba a że do tego jestem nie wyspana to juz ogólnie mam nerwa na maxa:wściekła/y:
dobra mykam pranie rozwiesić i obiad podszykować:tak:
No to tylko rozkrecic ja pamietam ze jak wdomu nam sie zapchał zlew to tata odkrecił cały syfon i do tej dziury wkładał taką spirale i kręcilismy az przetkało
Anaconda ja na katar stosuję u Misi oprócz kropli do nosa olejek Olbas, kilka kropelek na chusteczkę i Misia sobie wącha:tak::tak::tak:dobrze przeczyszcza nosek, a z domowych sposobów dobre jest wąchanie roztartego ząbka czosnku:tak: ale które dziecko to wytrzyma:eek:
Widze ze nowy sówaczek zmieniłas sliczny

reklama
Do góry