wiktoria12
Mama i żona :)
Nie dziwie sie zalatana jestesWitam!
Kiedyś napisałam długaśnego posta z cytatami ...i mnie wywaliło z netu
W ogóle ostatnio niezorganizowana jestem, bo przez dzień nawet nie wchodzę na BB. Krzysia muszę rano sama do przedszkola odprowadzać, bo sąsiadka zdecydowała że swoją córkę do zerowki pośle, a to w innym kierunku:-(Potem wracam Ani i Maćkowi śniadanie, dom odsprzątać, ania na południe do szkoły, Obiad ugotować...i już po Krzysia trzeba iść, Potem ania, obiad, zadania...i jużź wieczór...A jak wchodzę o 22.00 na forum to już nawet nie mam siły czytać i odpisywać
Pozdrawiam!

No to jak sie tak pieknie usmiechneła no to czemu bys była na nią zła takie kochane dzidziWitam
Anika wstała o 4 i zaczęła się do mni9e pięknie uśmiechać i gadać, nawet nie by łam na nia zlaTylko, że strasznie niewyspana jestem
U mnie dzisaij troszke słoneczka i chmurekNiedługo zczneimy sie zbierać z domu
Ostatnio wyjście z dimu zajmuje mi godzine
![]()
MH
Tez bym nie byla zła jakbym miala taka pobudke-no moze troszke na poczatku:-);-)
Wspolczuje tych przygotowan do wyjscia z domuU mnie na szczescie wszystko idzie szybko i sprawnie bo mlode zazwyczaj ubieraja sie same w tym czasie co ja sie ubieram ,a pozniej robie ewentualne poprawki
Mlode wlasnei ogladaja stare zdjecia i jak widza Marcina to mowia"mama tata,nasz tata i Dominika tata";-)

hejka.
My wstaliśmy dziś o 7.30 fajnie tak wstac póxniej wyspałąm się super :-):-):-):-):-)
do bani sie czuję niestety
węzły chłonne przestaja mnie już boleć ale opryszczka to fatalnie
cos mi się zdaje że ja jakos ciężej to przechodzę bo widziałam pare razy opryszczkę ale to co ja mam to u nikogo nie widziałam.
wargę amm nadal strasznie spuchnietą,najgorsza ta opuchlizna bo nawet jeśc nie mogę,szeroko buzi otworzyć ,bo dolna warga to jedna gula
na dodatek gorzej dzis szczypie bo zaczeły robić się na wardze takie pecherzykia jak pije albo jem to masakrycznie szczypie.
i zastanawia mnie fakt ze w miejscu tej guli ta waga jest twarda jak kamień
nie iem ale pierwsze widze że przy opryszczce tak usta puchną
poprostu od tego swędzenia,pieczenia to zbzikowac mozna,wszystko mnie denerwuje,na wszystkich się wyrzywam,masakra jakas![]()
Tu sie niema z czego smiac Aga to poważna sprawa strasznie to jest spuchniete a sprawdzałas w internecie moze tam cos o tym piszą.Szkoda mi cie kochana zdrowiej szybko i nie złosc sieA to moje usta ,nie śmiać się proszę![]()

No i pasowało by sie przywitac Witam unas nocka taka sobie wczoraj Kamilek miał gorączke i dzisiaj w nocy znowu dałam mu troche IBUM ale nie chciał tego i tylko troszeczke zbiło gorączke a rano znowu rozpalony no to dałam mu czopek i zbił gorączke narazie niema i poszedł spac ja mysle ze to od tego ząbka który mu wychodzi
No jak dobrze ze jestes i współczuje zapchanego zlewu a prubowałas kretemhej laski
jestem dopiero dziś i od razu sorry nie nadrobie napewno;(
nasz dostawca neta miał jakąś gigant awarie i nie mieliśmy neta.
u mnie po staremu prócz fali jakiegos fatum zlew w kuchni sie zapchał i do tego cieknie,zlew w łazience cieknie,i do tego komp świruje strzałka lata gdzie chce
antek spał dzis tylko do 3 w nocy potem soię obudził i zasnoł dopiero jakieś 20 minut temu więc jestem zła zmęczona a do tego mam kupe roboty i pokłóciłam się z pietruchą bo zlewy zapchały sie wczoraj a on nie miał czasu zrobić ja mam gary niby zmywać pod prysznicem......... w duszy to mam nie zmywam jutro jestem cały dzień w pracy więc niech naprawia zlewy i zmywa wszystkie gary![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora: