reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
O nie laski ale sie rozbrykalyscie wyszlam tylko na zakupy i nzow pol godziny nadrabiania :) Dziekuje za slowa otuchy tata kochany to zrozumie kupilam wszystko na zupke i na jutro mu zrobie!!! NO i sobie przy okazji ta marcheweczke z groszkiem i sosik zrobie z filecikow to bedzie git tylko musze znow wyjsc bo ziemniaki byly tylko po 5 kg pakowane i nie dalabym rady juz ich dowlec zwlaszcza ze mialam tone innych zakupow cholercia;/ Kupilam sobie milke z karmelem na podwieczorek:)
Jezeli chodzi o cwiczenia po ciazy to kupilismy 2 mies temu orbitreka fajnego takiego z monitorkiem dotykowym i nie moge sie doczekac jak na niego wsiade i bede gubic te nadmiary bo juz za gruba jestem ale jeszcze 2 mies nie bede sobie zalowac niech Oliwka rosnie sobie zdrowo:)
Papierosow to nigdy nie palilam i nienawidze moj tata wlasnie od nich zachorowal na raka palil 3 paczki dziennie nie dalismy rady go wyciagnac z nalogu:((( Teraz do ust nie wezmie nie ma jak ale ikle sie nacierpi nigdy nie wezme papierocha do ust bleeeeeeeee
Siary tez nie mam i nic mi jeszcze nie cieknie nie leci ani kropelki a cycki to mi chyba z 4 kg waza haha porazka
Znajomych na porodowce nie mam i nie stresuje sie z tego powodu bo roznie to ze znajomosciami bywa moja ginka pracuje w szpitalu w ktorym bede rodzic mam nadzieje ze cosik o mnie zadba bo jest swietna babka z niej wyjdzie w praniu:)
Oooo a latek mam 27 bo byl taki watek :)
Ok zmykam po te ziemniaki bo obiad to ja bede miala na 17 to w sumie obiadokolacja wyjdzie hehe do odpisania;)

Dziewczyny co do palenia to ja mam taką znajomą, która ma termin na luty i pali papierosy jak lokomotywa, czasem jak gdzieś idziemy ze znajomymi to pali w ciągu kilku godzin z 10 papierochów :szok: Tłumaczy się tym że wcześniej paliła i gin zabronił jej rzucić papierosy. Ja nie mam już sił do tego dziewczęcia... ponadto pije alkohol jak tylko ma na to ochotę. Ostatnio opowiadała jak z koleżanką wzięły sobie flaszkę cytrynówki, wypiły po kieliszku i była niedobra więc nie wypiły całej flaszki:eek:
Jak to usłyszałam to zaniemówiłam. Najlepsze jest to, że ona dowiedziała się że jest w ciąży w 2 mc, gdzie wcześniej tak się upijała na imprezach że ją wynosić musieli. W 3 miesiącu okazało się że miała mieć bliźniaki ale jeen zarodek obumarł w 5 tc a ona się niczym nie przejmuje i dalej pije i pali.
Szkoda mi jej dzieciątka tak straszliwie:-(

Dziewczyny co do palenia to ja mam taką znajomą, która ma termin na luty i pali papierosy jak lokomotywa, czasem jak gdzieś idziemy ze znajomymi to pali w ciągu kilku godzin z 10 papierochów :szok: Tłumaczy się tym że wcześniej paliła i gin zabronił jej rzucić papierosy. Ja nie mam już sił do tego dziewczęcia... ponadto pije alkohol jak tylko ma na to ochotę. Ostatnio opowiadała jak z koleżanką wzięły sobie flaszkę cytrynówki, wypiły po kieliszku i była niedobra więc nie wypiły całej flaszki:eek:
Jak to usłyszałam to zaniemówiłam. Najlepsze jest to, że ona dowiedziała się że jest w ciąży w 2 mc, gdzie wcześniej tak się upijała na imprezach że ją wynosić musieli. W 3 miesiącu okazało się że miała mieć bliźniaki ale jeen zarodek obumarł w 5 tc a ona się niczym nie przejmuje i dalej pije i pali.
Szkoda mi jej dzieciątka tak straszliwie:-(
Eh.. I gdzie tu sprawiedliwość. Jedne zachodzą i piją, palą, nic sobie z ciąży nie robią a tyle kobiet płacze i modli się o dzieciątko..

Ale w jej przypadku najlepsze jest jeszcze to, że miała jakieś problemy - nie wiem dokładnie co i jak ale przed tym jak zaszła w ciążę gin jej powiedział że może nigdy nie zajść w ciążę i ona zamiast się cieszyć i dziękować Bogu to takie rzeczy wyprawia:wściekła/y:

Heh uważaj bo jak Ci da zaraz serię kopniaków to przestaniesz eksperymentować ;-) Moja po słodkim zawsze daje popalić... czasem tylko się zastanawiam czy nie przeginam jak dostaje czkawki 2 razy dziennie seria po 20 minut - ostatnio to nawet ginka się śmiała bo na usg nam dostała czkawki.

Śmieszne są te czkawki. Myślałam kiedyś, że to niemożliwe aby wyczuć taką czkawkę, ale 3 razy Martynka miała:)
Teraz mnie naszło na Sprite - po Mambie mi niedobrze jak wczoraj - Myszka chyba jej nie lubi:p

reklama
Heh uważaj bo jak Ci da zaraz serię kopniaków to przestaniesz eksperymentować ;-) Moja po słodkim zawsze daje popalić... czasem tylko się zastanawiam czy nie przeginam jak dostaje czkawki 2 razy dziennie seria po 20 minut - ostatnio to nawet ginka się śmiała bo na usg nam dostała czkawki.
też miałam taką akcję na usg-ale to śmiesznie wygląda
a lekarz do mnie mówi "o!coś próbuje chapnąć":-)

Do góry