reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Mea-super,że wsio ok:-D
co do ptasich kup to myślałam,że się załamię jak zobaczyłam mega kupę na nowej białej bluzce ale mam vanisha 2 w 1 i po 5 minutach nie było śladu:tak:
pozamiatam podłogi i tiramisu zrobię:-)

Mea-super,że wsio ok:-D
co do ptasich kup to myślałam,że się załamię jak zobaczyłam mega kupę na nowej białej bluzce ale mam vanisha 2 w 1 i po 5 minutach nie było śladu:tak:
pozamiatam podłogi i tiramisu zrobię:-)

wrzuc jeszcze raz przepis na tiramisu to moze tez zrobie ?? kurcze nie mam dalej pomyslu co jutro na ta rocznice wymyslic ...

Mea swietnie wiedzialam ze bedzie git ee to jak ma w zapasie pare kg to moja ginka dla mnie tez znajdzie ufff :D
Kurde sie wkurzylam marchewka sie gotuje sosik sie robi i zupka dla taty no i kupilam te bulionetki bo bylam ciekawa czy to dobre a to taka galaretka fajna i chcialam ja wrzucic do zupy a przez przypadek mi wlecialo do marchewki i sie poparzylam jeszcze jak to chcialam wyjac a to sie rozpuscilo od razu haha ale zamul ze mnie

wrzuc jeszcze raz przepis na tiramisu to moze tez zrobie ?? kurcze nie mam dalej pomyslu co jutro na ta rocznice wymyslic ...
KUCHNIA WŁOSKA - Tiramisu - Przepis
ja też pomysłu nie mam a z racji tego,że z mężem nie gadam nie robie nic! niech on się wysili-ciekawe czy chociaż kwiaty kupi:-(

a co do tiramisu to jest boskie w smaku!!:-D
Nessi-kiedyś w joyu był arytkuł o laskach które robią takie cuda z pieluszek i ubranek dziecięcych

Mea swietnie wiedzialam ze bedzie git ee to jak ma w zapasie pare kg to moja ginka dla mnie tez znajdzie ufff :D
Kurde sie wkurzylam marchewka sie gotuje sosik sie robi i zupka dla taty no i kupilam te bulionetki bo bylam ciekawa czy to dobre a to taka galaretka fajna i chcialam ja wrzucic do zupy a przez przypadek mi wlecialo do marchewki i sie poparzylam jeszcze jak to chcialam wyjac a to sie rozpuscilo od razu haha ale zamul ze mnie

To ci dopiero przygoda z bulionetką, do reklamy by się nadała:-D

reklama
Do góry