G
gość 574
Gość
Ale ja jestem dziś zadowolona - mąż wrócił o 11 z pracy i bardzo chcial mnie zabrac na spacer, no ale co do czego zanim się zdecydowałam to się napalił na malowanie ścian (a jeszcze miesiąc temu miałam malarza szukać, bo nie chcial malować
) i pojechaliśmy do sklepu z farbami Flugger i w 45 minut wyszliśmy z farbkami do pokoiku Michasi
(jak na nasze decydowanie to rekord jakiś)
Koncepcja z lekka dziwna, ale farbki dobraliśmy śliczne - pastelowe, cieplutkie i super wspólgrają - dobrze nam doradzała babeczka - obojemy mamy wielką radość z naszego zakupu, aż się musiałam pochwalić
Będą dwie mniejsze ściany fioletowe (taka delikatna lawenda), jedna duża brzoskwioniowa i jedna duża z naklejkami safari więc jako tło będzie żółto-zielona (niby taka górka zielona, po której biegają zwierzaczki słonik, żyrafka i jeszcze nie wiem co tam więcej nakleimyn z szablonu: NAKLEJKI MIKINO*FIKI-MIKI*XL 1,7m2 (756192960) - Aukcje internetowe Allegro )
Jak mój M to wymęczy i pomaluje to wstawię gdzieś zdjęcia;-)
Trochę się zmęczyłam, ale warto było - w końcu raz na tydzień mogę ciut pochodzić, a jak wróciłam to się od razu położyłam i jest dobrze - nic nie boli
Miłego wieczorku!

Koncepcja z lekka dziwna, ale farbki dobraliśmy śliczne - pastelowe, cieplutkie i super wspólgrają - dobrze nam doradzała babeczka - obojemy mamy wielką radość z naszego zakupu, aż się musiałam pochwalić

Jak mój M to wymęczy i pomaluje to wstawię gdzieś zdjęcia;-)
Trochę się zmęczyłam, ale warto było - w końcu raz na tydzień mogę ciut pochodzić, a jak wróciłam to się od razu położyłam i jest dobrze - nic nie boli

Miłego wieczorku!