reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam na porannej kawie zapowiada sie piekna pogoda chociaz zapowiadali desz chumorek nawet calkiem niezly.
Goleda-ja calkowicie z Toba zgadzam ja tez nie mialm zbyt dobrych relacji z moja rodzina 13 lat zero kontaktu i wlasnie tej milosci mi brakowalo i teraz jak mowi moj maz rozdaje ja w nadmiarze ciagle bym sie przytulala , a moja mala slyszy tysiace razy na dzien jak ja ja kocham.Faceci jednak maja inaczej i gdy sie tego nie naucza to pozniej jest im trudno.
Andzia76-chyba nie trzeba sie domyslac , kto byl bardziej padniety mala jeszcze szalala z godzinke ale jak padla i to sie dopiero teraz obudzila.
Dziewczyny , cz ywas tez czasem boli w prawym boku normalönie gdybym nie miala usowanego wyrostka to bym byla pewna , ze to on boli, a tak boli jakby kolka lub skurcz nie wiem , czy to od wczorajszego colorado , czy dziecko sie tam ulozylo i na cos naciska.
Joasia -ja bym takiego meza to pogonila , po co mi taki w domu , ze nawet w tak trudnych chwilach zero wsparcia , jej a ja nazekalam n aswojego przy tym twoim znajomym to moj aniolek, nigdy by takiego numeru nie zrobil, brak mi slow naprawde i trzymam kciuki za kolezanke , zeby wszystko sie pomyslnie skaczylo.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć :-)
Widzę, że w niedzielę wszystkie prawie długo śpią :tak:
Ja obudziłam się przed 7 na siusiu i już koniec nocy miałam... Nie mogłam zasnąć z głodu :confused2: Mąż zrobił mi kanapkę, zjadłam, myślałam, że zasnę...A tu zonk... Więc zjadłam sobie jeszcze 2 kawałki sernika!!! Mniam... :-D
A dziś jest wielki dzień :tak: Mój kochany, najlepszy, najwspanialszy KS będzie walczył o złoto... Pogoda zapowiada się nieciekawie, ale i tak pójdziemy kibicować... :-D
A ten KS, to ten sam co w filmie 39,5 :-)
Trzymajcie kciuki razem ze mną ....
Aj!! Będzie się działo :-p
Miłego dnia wszystkim !!!! Buziaki!!! :*:*...:* I duużo uśmiechu!!!!:-)

hej, hej, gdzie jesteście???:shocked2: pobudka:-D
Ja już kawke zaparzyłam i pora ją wypić w Waszym towarzystwie:-D
Mój dziś cały dzień w pracy, więc możecie dużo pisać:rofl2:

witaj Joasiu S.:tak:

Dzień doberek!
Witam nową styczniówkę!
Ja dzis znowu 4:30 pobudka, ale dziś śniadanie i kanapke do pracy mężowi zrobiłam z zamkniętymi oczami i poszłam spać dalej;-)
Teraz wstałam wyspana i piję sobie kakao i wcinam śniadanko!
hej, hej, gdzie jesteście???:shocked2: pobudka:-D
Ja już kawke zaparzyłam i pora ją wypić w Waszym towarzystwie:-D
Mój dziś cały dzień w pracy, więc możecie dużo pisać:rofl2:
witaj Joasiu S.:tak:
Mój na szczęscie wróci po 11, ale generalnie zanim uzupełni naszą pustą lodówke to pewnie 14 będzie, więc też siedze pół dnia sama:tak:

Dormark: mi się wcześniej taki ból po praej stronie zdarzał, chyba gdzieś pisałam na wątku z dolegliwościami. Niewiem do teraz czy to kolka była czy się jakies wiązadła rozciągały, nieprzyjemne i już sie martwiłam, ale minęło samo z siebie.
E_milcia: nie denerwuj się tyle, bo od tego ciśnienie wyższe, a to niedobre dla dzidzi!! Spokoju życzę:tak:
ivi: współczuję z tym przeziębieniem - wracaj szybko do zdrówka!

A i wogóle jak czytam o tych Waszych facetach co chodza na imprezy w pracy to ja chyba w podziękowaniu za mojego faceta powinnam na kolanach do Częstochowy iść:-D Współczuję wam dziewczyny naprawdę! Nigdy (znamy się prawie 9 lat, od 5 ze sobą mieszkamy) nie widziałam mojego męża pijącego wódkę, czy ledwo stojącego na nogach. Mój M po prostu jest niepalący i niepijący:-D:rofl2: Max. co wypije to dwa piwa, ale to nie wiem czy nawet raz na pół roku się zdarzy czy rzadziej, więc nawet jak wychodzi beze mnie na impreze pracowniczą, to po prostu tylko mi smutno, że z nim nie moge iść i sie pobawić:sorry:Zresztą on też mówi, że beze mnie to nie zabawa i wraca jak tylko może się wyrwać:-pPrzy moim charakterku to jakby mi facet wrócił do domu słaniając się na nogach, to by spał na wycieraczce, więc chyba dobrze, że jest jaki jest...

Miłego dnia styczniówki!

Dzien dobry
Ja juz tez wstanieta jestem, zreszta wyjscia nie bylo bo do pracy zaraz:sorry: Ale i tak nie spalam juz od ok godziny i pelna glowa mysli, o porodzie o pokoiku dla maluszka, ustawiam przestawiam, nawet jak spie:-D Własnie mam pytanie, dziewczyny czy wy jak kupujecie nowe ubranka ze sklepu to je pierzecie? Rozumiem ze kaftaniki, spioszki itp to tak ale chodzi mi o rzeczy typu kombinezonik, posciel, kocyki itp?
Pozdrawiam wszystkie Styczniówki :)
Ja mam termin na 4 stycznia.BUZIACZKI mamusie :*:happy::happy::happy:

Witam i gratuluje maluszka.

Milego dnia wam zycze i do wieczora

Witam niedzielnie, widzę,ze nie tylko mnie wczoraj naszło na sprzątanie. Umyłam 3 okna na parterze i wyczyściłam dywan na mokro i wiecie co wieczorem nie mogłam się wyprostować. Poszłam do kuchni robić ciasto i nie mogłam ustać na nogach tak mnie bolał krzyż i dół brzucha. Obiecał sobie ze to już koniecporządków aż do porodu ( lub do wiosny) :wściekła/y:
Lilka wczoraj znowu robiłam glukozę 75 ( bo 50 wyszło fatalnie) i co się okazuje
na czczo 78 ( 75-115)
po 1h 162 ( 180)
po 2h 118 ( 140)
To podobno ok.
Dowiedziałam sie ,ze często wynik po obiążeniu 50 wychodzi błędny zwłaszcza jak jest robiony na czczo( nawet jak wyjdzie ,że w normie)Dopiero zrobienie całej krzywej po 75 jast wiarygodne:eek:
a wczoraj jak siedziałam w tym szpitalu na badaniach urodziło sie dziecko i wszystkie pielęgniarki były w szoku. 63 cm i 4850wagi:tak:Oczywiście SN
Co do prania to bliższe ciałku rzeczy piorę ,także pościel, ale kocyki nie.a moze powinnam:zawstydzona/y:

reklama
Do góry