reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
JULECZKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ

Dziekujemy

mam tez problem z zakupem butów:-( tzn z rozmiarem wiec mam pytanie do doswiadzczonych mamusiem o ile rozmiarow kupujecie wieksze buciki???? o jeden rozmiar czy o dwa??????

Tygrysku my wczoraj bylismy w sklepie bartek i tam maja taka fajna miarke, stawia sie stopke dzieciaczka i wychodzi jaki rozmiar:-D:-D:-D:-Dale na ich stronie tez masz cos takiego, wystarczy sobie wydrukowac rozmiar i przylozyc bucika

Ja sposobem naszych rodzicow wzielam patyczek i odmierzylam stopke teraz zawsze go mam na zakupach, wkladam do bucika i wiem czy stopka zmiesci sie:-D:-D:-D

My wczoraj mierzylismy z Bartka na jesien 19 a na zime kupie 20 bo maja wiecej futerka i zawsze grubsza skarpetka...

Najwspanialsze i najsłodsze życzonka z okazji kolejnej miesięcznicy składamy również naszej kochaniutkiej i prze cudownej Juleczce:*
Dużo zabaweczek i uśmiechu na pięknej twarzyczce
życzą Cioteczka i Mari:*

dzękujemy ;-)

Witajcie my juz po zakupach, tzn. jezdzilismy za kombinezonem dla Julci i bucikami takimi na teraz poki nie drepta....i co zaden kombinezon nie wpadl mi w oko:-:)-:)-(ale kupilam jej buciki i czapke takie futrzaki:tak::tak::tak:

Teraz Julcia spi a ja was nadrabiam....Olcia sliczny kombinezon-on ma odpinane buciki??

Teraz Julcia spi a ja was nadrabiam....Olcia sliczny kombinezon-on ma odpinane buciki??

tak :tak:
tylko muszę dzisiaj jechać chyba wymienić rozmiar bo 80 jest taki na akurat, mierzony dzisiaj na same rajstopki i bluzeczkę, a jak ubiorę Bartkowi coś grubszego, to może być gorzej :eek: i tylko się modlę aby był jeszcze rozmiar 86.

reklama
Madziu a w ktorym miejscu jest ta miarka na stronie Bartka??????

Tygrysku
wystarczy ze wejdziesz na strone sklepu outlet i tam wybierasz sobie model bucika i rozmiar...obok romiaru bedziesz miala taki slad...wystarczy to wydrukowac...ae zajrzyj do zalacznika wysylam Ci dwa rozmiary 19 i 20

My juz po obiadku u mamusi, pogoda maskra leje jak nie wiem:sorry::sorry::sorry::sorry:

Załączniki

• buty bartka.pdf
    236,4 KB · Wyświetleń: 42
  • buty_bartka_19.pdf
    236,3 KB · Wyświetleń: 37
Do góry