reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam lasencje.
Wojtysiowa ty to już plackiem leż.
Marta coś chciała, żeby zabrał jej ktoś brzuch na 2 godziny:-D:-D, jeszcze czego zachłannica jedna jakby chciała na 40 min. to byśmy jej załatwiły ale na 2 godziny a fe nic nie dostanie bo się rozwydrzy :-p;-)
Teściowa to powinien być nowy wątek, tam by tylko ku... leciały i szmaty jakieś :-D
Szczerze to współczuje ale moja zajmuje jakieś 1 lub 2 miejsce po tym jak Amelka umierała mi w szpitalu a szmata przyjechała sobie z niemiec i do A. że co on ma za żonę , żeby po pracy obiadu nie było. Bo powinnam dziecko zostawić i z kliniki przyjeżdzać robić obiad bo i tak nie wiadomo czy z tego (czyt. z Amelki) coś będzie. A ta poszła sobie tipsy robić to mogła synusiowi obiad walnąć. Franca jedna a szkoda słów
:wściekła/y: No i do końca życia ma u mnie przeje....
dla mnie to czysta abstrakcja:tak:
współczuję!!

reklama
Sluchajcie siedzę i sobie śpiewam "ciągle zimno i pada i zimno i pada na to miejsce w środku europy, gdzie pieniądze mają tylko nieliczni a waluta to polski nowy złoty..."
I dostaje sms od męża "zimno i pada i zimno i pada..." No nie mogę i to nie jest 1 raz... masakra:-D

też tak czujemy:tak:

żart miesiąca:
dzisiaj w środku nocy budzi mnie mąż i mówi:
on: kochanie a czy ty już jesteś spakowana do szpitala?
ja: nie
on: to na co ty czekasz?
ja: bo mam jeszcze czas?
on: przecież ty możesz w każdej chwili urodzić!!!tobie to się weźmie jakieś szmatki do szpitala ale dzidziusiowi?? a skąd je będę wiedział co mam wziąć??:-D

męski instynkt??

Popłakałam sie ze smiechu !!!!!!!! Szczegolnie tego ze cie zbudzil ze snu hahahahah ,oj biedna .....chyba do mezusia coraz mocniej dociera powaga sytuacji :)

Czesc laseczki jeju ale pogoda ja zjadlam sniadanie i musze sie szykowac do miasta to euro cholerne wymienic a mi sie tak nie chce ze szok no ale co zrobic:(
Wlasnie pasteryzuje moje ogorasy oby wyszly bo to moj pierwszy przetwor hehe a na obiad jakas zapiekanke zrobie kupilam mozzarelle baklazana i pomidory w puszce podobno dobra zobaczymy bo nigdy nie jadlam.
Georgina - trzymam kciuki za usg!!!
Wojtysiowa - lez tam ladnie i sie nie ruszaj :)
NO a ja sie ruszycc musze wiec do odpisania paaaaaaaa

Popłakałam sie ze smiechu !!!!!!!! Szczegolnie tego ze cie zbudzil ze snu hahahahah ,oj biedna .....chyba do mezusia coraz mocniej dociera powaga sytuacji :)

chyba:-D
ale najlepsze jest to,że w nocy złapał mnie skurcz w łydkę a ten jeszcze zaspany myślał,że dostałam skurczy-zerwał się z łóżka i zaczął po domu biegać nie słuchając mnie kiedy próbowałam mu przetłumaczyć,że to tylko łydka:-)
jak ja się dzisiaj uśmiałam
no tatuś jak się patrzy

Dagmara-telepatia?

A ja się dopiero teraz witam z rana z Wami kochane, ale zaraz na calkiem lezaca pozycje przechodze znowu. Wczoraj skurcze, lekarz i wstrzymanie porodu dzis na szczescie przeszlo/ mam nadzieje/ wiec uparlam sie ze bede w domu. Jedyny plus ze mąż przyjechał zeby do kraka mnie zabrac ale to jak czynnosc skurczowa macicy calkiem sie skonczy:/
Ty sie nam babo tutaj nie wyglupiaj ,tylko lez i odpoczywaj! Jeszcze masz czas na rodzenie !!! Trzymam kciuki co by Julka posiedziala jak najdluzej u mamusi :)

reklama
Do góry