don_pedro
Fan(ka)
agbar - mam nadzieję, że przedstawisz nam efekt malowania jak już pokoik będzie urządzony :-)
Jak bedzie...to tak;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agbar - mam nadzieję, że przedstawisz nam efekt malowania jak już pokoik będzie urządzony :-)
mam takie samo zdanie jak ty na temat komórek macierzystych jak ty czechow, teraz jest to trend, byc moze bedzie to mialo racje bytu ale jak nie jest do konca zbadane to nie bede wydawala kasyJa nie dawałam krwi pępowinowej u mojej starszej córki i nie będę teraz tego robić. Stan wiedzy i technologii którą teraz mamy nie gwarantuje że przechowywana krew będzie zdatna do użycia jeśli będzie potrzebna. To po pierwsze a po drugie nie mamy pewności czy banki / instytucje które przechowują krew robią to dobrze i na tyle kompetentnie że np. w czasie transportu krew nie ulegnie "zepsuciu".
Sądzę że za kilka lat będzie to miało ręce i nogi ale nie teraz.
Dziewczyny Nadineczka sie tez cos nie odzywa ostatnio,czy moze ja cos przeoczyłam![]()
nie - 7 miesiac jest od 28 tygodnia czyli od pełnych 27 tygodniDziewuszki czy skonczony 26 tydzien to juz 7 miesiąc?
Witam serdecznie :-)
Powiem po krótce......ze wszytskim jestem na bieżąco, tylko czasu brak na choćby minimalną aktywność.
Cały weekend "gniłam", a dzisiaj postanowiłam wziąć dzień opieki na dziecko.....jakoś nie wyrabiam już w pracy, chociaż postrzegana byłam jako pracoholik ;-)
Coraz częściej zastanawiam się nad pójściem na L4, i jak już powiedzmy, że postanowiłam, to zaczynam czuć się......niezbędna :-))
Przykro mi, że wszystkie Was znam od długiego już czasu, a sama nie daję się poznać.
Muszę chyba zmienić swoje nastawienie........
Dzisiaj postanowiłam nie tylko poczytać ;-)
Dziewuszki czy skonczony 26 tydzien to juz 7 miesiąc?
ja też nieJa nie dawałam krwi pępowinowej u mojej starszej córki i nie będę teraz tego robić. Stan wiedzy i technologii którą teraz mamy nie gwarantuje że przechowywana krew będzie zdatna do użycia jeśli będzie potrzebna. To po pierwsze a po drugie nie mamy pewności czy banki / instytucje które przechowują krew robią to dobrze i na tyle kompetentnie że np. w czasie transportu krew nie ulegnie "zepsuciu".
Sądzę że za kilka lat będzie to miało ręce i nogi ale nie teraz.
Ja nie dawałam krwi pępowinowej u mojej starszej córki i nie będę teraz tego robić. Stan wiedzy i technologii którą teraz mamy nie gwarantuje że przechowywana krew będzie zdatna do użycia jeśli będzie potrzebna. To po pierwsze a po drugie nie mamy pewności czy banki / instytucje które przechowują krew robią to dobrze i na tyle kompetentnie że np. w czasie transportu krew nie ulegnie "zepsuciu".
nie - 7 miesiac jest od 28 tygodnia czyli od pełnych 27 tygodni![]()