R
rouż
Gość
Ja narazie wchodze w jedna grubsza kurtke skórzaną, ale juz pewnie nie dlugo. Bez problemu w jeden cienki plaszczyk skorzany-rozkloszowany.Chciałaby się dowiedziec jak radzicie sobie z dobiorem ubrań na tą pogode.
Nic na mnie nie pasuje, wszystko za małe.Może 1 sweterek i 2 bluzy są w miare dobre i 1 para spodni .. :-( o płaszykach czy kurtce mogę zapomnieć.
![]()
Spodni mam jedna pare, materialowe, cienkie ale nie bede dokupowac bo szkoda kasy na 4 tyg noszenia. W 2 lub 3 swetry swoje wchodze(jeden kopertowy), jeden dostalam taki szeroki i jak go ubralam i spytalam sie moich chlopakow jak wygladam, to moj synek odp: jak babcia Terecha
-wiec chyba powinnam sie martwic, bo zawsze mi mowil:jak ksiezniczka...A po domu chodze w letnich ciuchach bo mam cieplo, w tunikach na kr rekaw, ewentulanie bawelniane rozciagliwe bluzki na dl rekaw pod spod.
, wszystko za małe.Może 1 sweterek i 2 bluzy są w miare dobre i 1 para spodni .. :-( o płaszykach czy kurtce mogę zapomnieć.

.... uwazasz ze moge sie zdecydowac na szamponiki koloryzujace i np farbe po porodzie... w czasie ciazy nie chcialabym farbowac bo jednak sie naczytalam o tym troche negatywow... ale na chrzest naszego malenstwa chcialabym juz ladnie wygladac... chrzest planujemy na polowe stycznia :}
:-)