reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

I ja witam sięz kawusią ;-)
wronek - gratulacje!!

Ponoć zimno u nas - nie wiem narazie widzę piekne niebo przez okno ale zaraz się okaże. W szkole mamy ciepło. Wiele lat, wiele, wiele.... na naszej sali gimnaastycznej było zimno - praca to był koszmar - zapisywalismy temperatury. Często było poniżej 10. Od ubiegłwgo roku mamy dodatkową dmuchawę. Włączamy ją kiedy chcemy a dodatkowo w kantorku rury grzeją więc naprawdę bajka.
I teraz ubierz się człowieku... ;-)
Ja mam koronne leginsy i kupiłam kilka tuniczek i bluz sportowych i w szkole się przebieram i jakoś moj "stroj roboczy" - obleci ;-) Mam odwrotnie niż yol_a - akurat dres to moje życie. ;-)

Miłego dnia ;-)

reklama
A ja sie witam juz po kawce:-)

Biore sie zaraz za jakas robote, musze powywalac moje rzeczy od mamy, tak zeby spokojnie mogla pozbyc sie wszystkich mebli i zminimalizowac ilosc mebli, na ktorych zbiera sie kurz :-D
Dzis chyba mam dobra glowe do wywalania, bo nie jest mi szkoda niczego, wiec to wykorzystam, bo czasem mam takie dni, ze wszystko bym zostawiala na pamiatke.

Cześć...

SPAĆ SPAĆ SPAĆ CHCĘ!!
Wiedziałam, że tak będzie... Ciotka zadzwoniła do męża na mój numer o 4.40 i nie spałam do 7, o 7 zasnęłam, a budzik o 7.30, teraz wstałam i zasypiam... :-(
Idę się kąpać, ubierać i na uczelnie...
Dobrze, że jutro wolne.. Odpocznę sobie :tak:

Karoli4 korzystaj z tego dnia!! Mnie też zawsze wszystkiego szkoda, więc wiem co to znaczy jak najdzie ochota na 'porządki'

Dziewczyny gdzie Wy mieszkacie, że piękne niebo macie? U mnie zimno jak cholera, chmur milion, kropel deszczu jeszcze więcej... Brrrr... :-(

No nic, idę ,bo za 40 minut kolega po mnie będzie, a ja w piżamie ;-)

Miłego dnia!! Buziaki :*

Witajcie na porannej kawce:-)
wronka gratulacje!!
kaja , jak ja ci zazdroszczę tych dresów:tak:
karoli nie przesadź z wyrzucaniem
emilcia trzymaj się, a pogoda u mnie też syficzna, dobrze, ze w tym tygodniu mam auto i nie muszę tłuc się autobusem 15 kilosów
Miłego dnia wszystkim, spadam do pracy:tak:

Witam! Gratuluję mamusiom które się obroniły:tak::-) Brawo!!!! Witam nowe mamusie które dołączyły do nas:-) Dopiero pisałam że mój dzidziuś mało aktywny w dzień a ostatnio cały czas buszuje:tak: W nocy spać nie daje maleństwo i pęcherz. Także trzeci dzień chodzę jak lunatyk:-) Dzisiaj może się w końcu dowiem co tam siedzi w tym brzuszku:-) Mam 99% przeczuć na dziewczynkę:tak: Miłego dzionka kobitki:tak:

Witam porannie kobietki :-)

Dażka i @ni@ witam Was bardzo serdecznie :-)

Pisałyście coś o allegro...ja na szczęscie też nie miałam żadnych przygód...kilka dni temu kupiłam Zuzi śliczne buty na wesele, facet sprzedał nowiutkie buty, bo okazało się, że dla jego córki za małe, za 15zł...:-D hihihi, to mi się udało :-) Gośc chyba sam nie spodziewał się, że tak tanio je sprzeda, no ale cóż tylko ja zalicytowałam, więc wyszło te 15zł :tak:

Kurczę, jutro znów muszę do tego Olsztyna jechać:confused2: ale potem idę na wizytę :-D

Wczoraj jeszcze moja kumpela zaprosiła mnie na panieński, ale mi smutno, że nic nie wypije...:-( ale przynajmniej trochę się rozerwę :-D

Pozdrawiam :-)

W§itam porannie i nowe sztyczniowki tez witam , u Nas zimno ale chociaz nie pada ja zabieram sie za sprzatanie potem obiadek i wychodze na kawe do sasiadki i jakos dzien zleci takze do zobaczenia puzniej.

reklama
Cześć Dziewczyny! Wczoraj był ciężki dzień, pokłóciłam się z mamą, z którą nie rozmawiamy całą moją ciążę. I siedziało mi to w głowie do końca dnia.

ale za to byliśmy wczoraj na zakupach i kupiliśmy farbę do pokoju małej, lampę i dekor w kształcie tulipanów, żeby pacnąć na ścianie gdzieniegdzie :-)

u nas tez zimno, więc grzejcie się stycznióweczki :-)

Do góry