Chérie
Mama Danielka
ja staram sie pic ta aronie ale zeby mi to smakowalo to nie powiem ...
mi smakuje, lubię cierpkie rzeczy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ja staram sie pic ta aronie ale zeby mi to smakowalo to nie powiem ...

niestety wlasnie tu nie chodzi o malego tylko o mnie (jak juz pisalam jestem po bialaczce) i mimo ze onkolog zalecil normalne prowadzenie ciazy porodu i pologu oni mnie tu nie chca...bo sie boja ze cos mi sie stanie..
a ja wiem ze sie nic nie stanie..mialam juz dwie operacje w tym czasie i jakos utrata krwi mi nie zagrozila...poza tym kilka lat minelo i wszyscy mnie traktuja jak zdrowego czlowieka a oni tak jakbym byla nie wiadomo jak chora...
a tak poza tym to Dzien Dobry:-)pogoda pod psem u nas...
wyprawilam meza do pracy i polozylam sie spac, ale nie na dlugo obudzil mnie zaraz telefon i dzwoni kurier ze ma dla mnie dzis duza paczke wieksza niz ostatnio:-) hehehe jaki zbieg okolicznosci przywozi mi ten sam koles juz ktoras z kolej:-)pomysli ze jakas zakupocholiczka jestem:-)
przespalismy dzis cala noc ladnie, ale martwi mnie to ze od kilku dni znow mnie lapia mdlosci takie jak na poczatku ciazy?? mowic mi szybko co to moze byc??:-)
a dzis o 14 mamy usgjuz sie nie moge doczekac..
martwi sie o ciebie-to zle?Bo w ogóle jakoś więcej chłopaków się rodzi.

Zapytaj gina na pewno ci zaleci, po co się męczyć, a magnez wpływa też pozytywnie na twardnienie brzusia i układ nerwowy:-)
lekarz najpierw przepisal sam Aspargin a potem dodatkowo jeszcze Filomag B6,jak tylko odstawilam duphaston to zazywam wlasnie magnez dlatego zeby nie bylo skurczow macicy,tym bardziej teraz przy moim rozwieraniu sie szyjki.No no, tez Cie czeka poranna wyprawa. Ja chce jechać do labu jak najwczesniej bo głodomorek ze mnie i chcę potem jak najszybciej wszamac jakieś śniadanko;-)Ja jutro muszę być od 8 w lab bo do 10 muszę mieć wsjo pobrane (3 razy aż! OMG), potem zawożą te próbki do Biela.
hejka dziewczyny!
Nie odzywałam się dłuższy czas z dwóch powodów - po pierwsze byliśmy z mężem zajęci rozkręcaniem naszej działalności, a po drugie - nie mieliśmy 2 tygodnie internetu! Na szczęście już wszystko gra.
Pochwalę się więc i zaproszę na Studio Tańca Forte :-)
Co do wagi - przytyliśmy znowu, na liczniku 76,5 kilo! Zapisałam się też do szkoły rodzenia, lepiej późno niż wcale ;-) Powiedzcie, robiłyście już badania na grupę krwi i odczyn Coombsa? i Hbs? Ile to kosztuje?
Pozdrawiam!![]()
a odczyn Coombsa robilam juz w tej ciazy dwa razy,placilam chyba 10 zł.dzieki... wlasnie slyszalam taka cene za to badanie ze nie chcialam uwierzyc... ze za grupe krwi 40-50zl plus coombsa za drugie tyle i 100zł leeeeciii...
dzieki... wlasnie slyszalam taka cene za to badanie ze nie chcialam uwierzyc... ze za grupe krwi 40-50zl plus coombsa za drugie tyle i 100zł leeeeciii...
grupa krwi moze i kosztowac cos kolo 30-40 zl ale napewno za O Coombsa nie zaplacisz wiecej jak 15 zł,ja robilam dwa razy i kazde badanie w innym laboratorium i placilam 10 a w drugin 11 zł
no chyba ze zgubisz.