reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam laseczki,
ja tylko na chwilkę, bo mama tylko jeszcze tydzień zostaje i korzsytam z życia towarzyskiego, jak juz wczesniej pisałam, i nie tylko:-D

z tego co was przeleciałam:-Dheh, śmiesznie brzmi,
to jeszcze raz super życzonka podwójne dla Agaci z okazji urodzinek rzecz jasna zdrówka kochana i szczęścia, no i super, że wszystko sie udało, a niania wam się czasem nie schlała???:-D:-D:-D

gratulacje zębali dla Vicusi...

iiii...kurcze, no zapomniałam, co miałam do was napisać...

a ja dzis po niezłym wyczynach, z mężulkiem na siłowni byliśmy, było poprostu genialnie!!!!i juz nawet pedometr kupiłam do liczenia kalorii z ebaya, chyba pisałam, ju zgo mam, świetna sprawa, ja się juz uzależniłam od tego, a potem był jeszcze basen dla relaksu i sauna...na której niestety długo byc nie mogę bo przez te swoja krzywą przegrode nosową mam problemy z oddychaniem:tak:

w piątek jeszcze idziemy z mężowym na kolację, żeby jeszcze wykorzystać póki wyjść sami możemy, Wiki juz coraz lepiej....ciut mniej marudzi..

iiii....zaczyna juz raczkować, małymi kroczkami, ale jednak, tak się cieszę...
acha...i mamy juz jedną jedyneczke na górze, a druga juz prawie na wierzchu będzie lada dzień, więc mam nadzieję, że nadejdą teraz lepsze dni:-D

pozdrawiam was cieplutko, i jak sobie cosik jeszcze przypomne to zajrze do was kochane, w nastepnym juz tygodniu wiecej czasu dla was miec będę:tak:

reklama
My już po zakupach jedzeniowych dla Młodej.
Teraz M. czyta na dobranoc książke a ja później będe jej gotować zupke na jutro.

Wczoraj napisała do mnie koleżanka , która leżała ze mną po prodzie i ona ma syna bardzo chorego i tą dziewczynkę Jule.
Martwi się bardzo tez o nią bo ani nie raczkuje, ani sama nie siada a o stawaniu nie ma nawet mowy.
Neurolog nic nie może znaleźc .
Kurcze ciekawe co dalej.

Spadam gotować.
Buziaki;-)

AGACIU KOCHANA NASZA STO LAT Z OKAZJI URODZINEK(18 tych oczywiscie)!!!!!!!!

Marzycielka smutne ze musi sie martwic o ta malutka. Moze to jescze nic takiego.

A ja zyje juz w takim stresie ze hej. Telepie mnie z nerwow w srodku przed jutrem.
Dzis jezdzilam i kurcze nie wychodzilo mi troche parkowanie rownolegle tyłem:-( jeny chyba nigdy sie tak nie denerwowalam.

Ide sobie wypic piwko na rozluznienie a jutro od 7-9 jazdy a od 14.15 egzamin:szok:

AGACIU KOCHANA NASZA STO LAT Z OKAZJI URODZINEK(18 tych oczywiscie)!!!!!!!!

Marzycielka smutne ze musi sie martwic o ta malutka. Moze to jescze nic takiego.

A ja zyje juz w takim stresie ze hej. Telepie mnie z nerwow w srodku przed jutrem.
Dzis jezdzilam i kurcze nie wychodzilo mi troche parkowanie rownolegle tyłem:-( jeny chyba nigdy sie tak nie denerwowalam.

Ide sobie wypic piwko na rozluznienie a jutro od 7-9 jazdy a od 14.15 egzamin:szok:
Dziękuję za życzenia :-D

Trzymam kciuki za jutro, będzie dobrze :tak:

My już po zakupach jedzeniowych dla Młodej.
Teraz M. czyta na dobranoc książke a ja później będe jej gotować zupke na jutro.

Wczoraj napisała do mnie koleżanka , która leżała ze mną po prodzie i ona ma syna bardzo chorego i tą dziewczynkę Jule.
Martwi się bardzo tez o nią bo ani nie raczkuje, ani sama nie siada a o stawaniu nie ma nawet mowy.
Neurolog nic nie może znaleźc .
Kurcze ciekawe co dalej.

Spadam gotować.
Buziaki;-)
Ja mysle marzycielko, ze to nic powaznego, tym bardziej ze neurolog nic nie mogl znalezc. Mala po prostu ma troszke slabsze napiecie miesniowe i wszystko robi troszke pozniej niz inne dzieciaczki:tak:

Kochana trzymam za Ciebie kciuki. Doskonale wiem jakim stresem jest egzamin na prawko, bo przerabialam to calkiem niedawno, jakies pol roku temu. I niestety zdalam za 5 razem dopiero, a kazdy kolejny egzamin byl dla mnie coraz wiekszym stresem:-( I teraz wiem, ze stres to najgorszy doradca. Takze wyluzuj kochana. Bedzie co ma byc;-)

A mnie jakas wena wieczorna dopadla do robienia porzadkow:sorry: Zrobilam mezowi kolacje, wstawilam pranie, poprasowalam i wymylam podlogi, a teraz juz zmykam spac. DOBRANOC

Witam mamuśki!!
Vicusia dziękuje za gratulacje kochanym cioteczkom!!;-)
Kanuś moja mamusia jest i jeszcze będzie do końca stycznia, jestem bardzo szczęśliwa, jak dobrze pójdzie przyjedzie do mnie jeszcze w przyszłym roku, tyle że wtedy przetrzymam ją pół roku hihi, jej się tutaj bardzo podoba - szczególnie sklepy:-D:-D, w niedziele jedziemy zwiedzać NY:-), natomiast ja wkońcu zaczynam mieć czas na kochane bb:-D:-D, i będe tu zaglądać coraz częściej, nie pozbedziecie się mnie tak łatwo hihi.

Elo elo :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cyprysiowa, kciuki mam zaciśnięte z całych sił, tylko się nie stresuj (łatwo się mówi:sorry::sorry:) a napewno Ci się uda, ja już Cię widzę oczami wyobrazni jak pomykasz sama, furą po Bydgoszczy :tak::tak::-):-):-)

Nasza nocka znowu była spoko oko :-p:-D:-D:-D malutki Alanek jeszcze troszku się pobawi, a potem znowu lulu z mamunią :tak::-p:-D

reklama
Witamy sie biało:tak:Wiecie jakie ja miałam dzisiaj oczy jak wstałam a tu śnieg pada? A Natalka jak się cieszyła i nie dąła się z parapetu zdjąc bo ona chce patrzec:-)

Cyprysiowa trzymam mocnizno zaciśnięte kciukasy:tak:Ja też się powoli przybieram do pójścia na prawko ale poczekam chyba do wiosny

Do góry