Witam

Zaraz lecę po wyniki morfologii i moczu

ja najlepiej wczoraj - o 9:00 miałaś iść na badania a o 8:00 wszamałam krówkę, ciekawe jak mi glukoza wyjdzie :/ jak zwykle kurczę akurat przed badaniami musiałam zapomnieć, no ale mnie kusiło ... Dzidzia szaleje ostro, dalej zasatanawiamy się nad imieniem. Nic mi nie dolega oprócz bólu kręgosłupa w nocy i częstego oddawania moczu

Nadal pracuję, choć już nie mam sił wstawać tak wcześnie ;( Teraz jestem na etapie obczajania łóżeczka
Natalka - moja kumpela zdała prawko za !!! 17 !!! razem a teraz jeździ nawet busem i śmiga codziennie
Kurczę mówicie, że dużo pijecie ? Ja może szklankę soku dziennie, kawkę rozpuszczalną i herbatkę i to wsio, jakoś mnie odrzuca po wodzie mineralnej ... jak się przemóc ??? Miałam iść na wesele za tydzień, ale coś czuję, że nie dam rady, bez sensu się tylko umęczę bo to jest daleko i wogóle nie mam w czym iść. Kurtkę nosze rozpiętą, dzisiaj muszę odwiedzić mamę w poszukiwaniu jakiś za dużych dla niej sweterków

buziole kochane !!!!
p.s. sorka, że tak rzadko piszę, czytam Was codziennie ale w pracy nie mam kiedy napisać, a w domu net mi chodzi jak stara krakejza :/ i dupa

AHA mój M znalazł obrączkę i cieszy się, że znowu jest żonaty!