reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześc dziewczyny, strasznie Was ostatnio zaniedbuję, ale nie mam sił na kompa, Piotr nadal chory, mała wczoraj nie spała w nocy, gorączkowała, płakała, masakra, załatwianie z pogrzebem, jeszcze wczoraj latałam po mieście żeby małej jakieś ciepluteńkie kombinezonowe spodnie kupić, ale nic fajnego nie dostalam, a jak coś fajnego to ponad 100zł za same spodnie bez kurtki ( kurtke mamy, więc ...)
Jestem wykończna, nocki sa okropne, dnióki paskudne, dzis zimno jak cholera, byłam juz na zakupach i zmarzłam, nogi jeszcze mam jak lody. Po wspaniałej wrzeszczącej nocce mała jeszcze śpi, PIotr pojechał zawieźć teściowa do Gniewkowa do zakładu pogrzebowego, ja mam chwilkę, żeby do Was zasiąść.

Co pamiętam

OGROMNIE GRATULUJE ZDANEGO PRAWKA -MÓWIŁAM, ŻE TO OSTATNIE PODEJŚCIE!!!

NO I MAMY CHLOPAKA!!!! KOCHANA GRATULACJONES!!!

ANABUBA< ALE MASZ POGODE< ŚNIEG??? U NAS WCZORAJ GRADOBICIE

WIDZE ZE SEZON STŁUCZKOWY rozpoczety, mój też przedwczoraj nie wyrobil i walnął w bmw, 300zł w łapę, i trza do mechanika i blacharza, kuźwa, tylko ze nie ma za co...

Co do ALLEGRO, kochana jak dla mnie to szwindel, zgłoście to czym prędzej, za nim gościu się ulotni.

Padam na dydy....
A no i chorubsko i mnie też dopadło, kicham , smarkam, kaszle i połamało mnie kompletnie, w dupe no....
zdrowka dla Was kurujcie sie i szybko wracajcie do zdrowia :tak:
uuu to wspolczuje - 300 zl :szok::szok:
no ale my za wymiane świec i czegos tam jeszcze (nie znam sie) wczopraj zaplacilismy 400 zl u mechanika :confused2::confused2::confused2::confused2:
a jeszcze ubezpieczenie 600 zl :szok::szok::szok::szok:

reklama
dostalam sms od medeuski
"o 6:30 Asia urodzila chlopca. 3150 g i 55 cm dlugi"
Gratulacje dla świeżo upieczonej mamusi :tak:
Witam
Za oknem pełno śniegu leży i nadal sypie:tak::tak::tak:
Maja w nocy wymiotowała (całe łóżko zarzygane i nie tylko), nie wiem czemu, boję się żeby to nie był zwiastun jakiejś choroby. Oczywiście po takiej nocy nie puściłam jej do przedszkola, a mała tak się cieszyła że paniom kwiatuszki wręczy:-:)-:)-( Najwyżej jak do jutra jej przejdzie to jutro zaniesiemy kwiatuszki, a co tam:tak::tak: Chyba dzisiaj na dietę ją wezmę coby brzuszek się uspokoił bo w nocy narzekała że ją boli
Zdrówka dla was może cos jej na żołądku siadło dobrze ze zwymiotowała niż miało by ją męczyc
i tak szybko poszlo skoro o 1 byla w domu a 6.30 juz urodzila.

nie ublizajaac nikomu moja suczka sie w nocy oszczennila:-):rofl2:

Weronika chce sc na dwor:sorry:
dobra zmykam.papapap
No to gratuluje szczeniątek
dziś pobudka po 6.00,koło 8.00 poszłam zrobic badania,ledwo co zdążyłąm bo w ostatniej chwili sobie przypomniałam ze w ogóle mialam na nie isć :-D:-D:-D:-D:-D:-D

wyniki będą w piatek i idę z nimi do lekarza :tak::tak::tak::tak:

zimno masakrycznie:no::no::no::no: deszcz leje,wiatr mega sily.straszna ta pogoda dziś siedzimy w domu :tak::tak::tak::tak:
No to teraz tylko czekac na wyniki.
Zaznaczyłam więcej cytatów ale ich nie ma:crazy:
no ale tyle co pamiętam jeszcze z czytania to Joanna zdała prawko GRATULUJE BARDZO SIE CIESZE.
A unas pada i pada śnieg ale to chyba dzisiaj u każdej z nas tak jest :tak::-DMartynka rano wstała i pyta czy bedziemy bałwana lepić:-D:-D:baffled:Teraz siedzi na bajkach a ja Kamilka usypiam dzisiaj na obiad beda gołabki mniam.Ale sie ciesze ze Asia urodziła teraz tylko czekac kiedy moja Siostra bedzie miała dzidziusia:tak:

Moja tez jeszcze kozaków nie ma, tylko adidaski, lipa.
Ale co tam, wepnę ją do wózka na stałe i onuce założę, będzie git.

no to Oliwka w lepszej sytuacji bo ma półbuty wysokie za kostkę bartka, wię cmyslę ze w takich butach na arzie nie zmaznie.przeciez zakłądam jje rajsopy pod sponie iz ałozyć skarpetki i git.

ale i tak jestem wkurzona bo kupiłam jje jakies 3 tyg te nowe półbuty bartka ,udąło mi sie taniej kupić bo za 85zł no ale jak juz ma w kozakach chodzić i wydac kolejne ponad 100zła po zimie te płbuty będa za małe więc dziekuję bardzo na miesiąć tylko buty za 85zł to lekka przesada.za szybko takie zimno przysło.jestem wkurzona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

na szczęście kurtkę zimową dla Oliwki już mam :tak::tak::tak::tak: kupiłam jej super ciepłą kurteczkę taka narciarską z wiatrołapem,nie przepuszcza powietrza także w niej na pewno nie zmarznie w najgorsza pogodę o tyle dobrze :tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dostalam sms od medeuski
sUPER WIEŚCI
GRATULACJE DLA RODZICÓW

no to Oliwka w lepszej sytuacji bo ma półbuty wysokie za kostkę bartka, wię cmyslę ze w takich butach na arzie nie zmaznie.przeciez zakłądam jje rajsopy pod sponie iz ałozyć skarpetki i git.

ale i tak jestem wkurzona bo kupiłam jje jakies 3 tyg te nowe półbuty bartka ,udąło mi sie taniej kupić bo za 85zł no ale jak juz ma w kozakach chodzić i wydac kolejne ponad 100zła po zimie te płbuty będa za małe więc dziekuję bardzo na miesiąć tylko buty za 85zł to lekka przesada.za szybko takie zimno przysło.jestem wkurzona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jeszcze będą ciepłe dni to jej na pewno założysz.
Zima ma być 4-5 dni a potem jesień wraca :tak::tak:;-):-):-)
Lunka -kochanie dużo zdrówka dla WAS życzę

Uciekam ,bo zaraz światła nie będzie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Niby miało nie być od 8 do 14 i nadal jest :sorry::sorry:.Może ten śnieg kładący mega płatami spłoszył pracowników elektrowni:laugh2::laugh2::laugh2:

sUPER WIEŚCI
GRATULACJE DLA RODZICÓW

Jeszcze będą ciepłe dni to jej na pewno założysz.
Zima ma być 4-5 dni a potem jesień wraca :tak::tak:;-):-):-)
Lunka -kochanie dużo zdrówka dla WAS życzę

Uciekam ,bo zaraz światła nie będzie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Niby miało nie być od 8 do 14 i nadal jest :sorry::sorry:.Może ten śnieg kładący mega płatami spłoszył pracowników elektrowni:laugh2::laugh2::laugh2:
heh no jesien by mogla wrocic bo nawet dobrze sie nie zaczela a juz snieg pada :szok::-D

ZDAŁAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
radośc wielka zapanowała
asiu gratuluję ogromniaście:-D:-D
dziewczyny zaczeło się już zimno tak nagle i wiatry takie mroxne smarujecie czymś już buzie dzieciakom?????chodzi mi w wieku Oliwki.
jakis krem na wiatr?tylko jaki?bo na zimowy to za wczesnie chyba co?:sorry:

bo dla maluszków to sa kremy na jesienne dni a dla straszych trochę?nie wiem :sorry:
ja smaruję emolium alboivostin n każdą pogodę:tak:
A mnie jakies skurcze dzwne łapią ale jakoś tak różnie raz co 10 min raz co 5 a raz 20 min przerwy:eek: bolą, ale nie tak żeby krzycecz bólu więc to chyba nie to:eek::eek::sorry::sorry::sorry:
Ale boli cholernie z przodu jak na okres i z tyłu od kręgosłupa bardzoooooo więc juz nie chce wiedziec jak bedzie boleć przy porodzzie:no::no::no:
no się zaczęło:tak:
moje mają tak po 30 sekund.... czasem boli tak sobie- czasem mocniej

kupe m sie chce za przeproszeniem przy tych bólach:-D i jak poszłam to troche bobków zrobiłam i chyba czop mi odszedł??? bo taka wydzielina brunatna- jakby w sumie z krwi troche:sorry::sorry:

M mnie wlasnie skończył golić;-)
juchu będzie dzidzia:rofl2:
dostalam sms od medeuski
gratuluję ogromniaście:-D:-D:-D:-Dod teraz nic już nie będzie takie samo:tak:
ps a nie mówiłam nie słuchaj lekarzy wróżka malinka prawdę ci powie wróżyłam chłopaka i jest co z tego że na usg mówili dziewczynka:rofl2:
witam środowo:happy:
zimno a ja wyspana dzieciaki w domu wstawać rano nie trzeba było no i antek spał do 8:szok::szok::szok:od 21 całą noc:szok::szok::szok::szok:jaka ja jestem wyspana:tak::tak::tak:
kurtki zimowe własnie wczoraj pietruszka ściągnoł ze strychu i je piorę ale zeby było smieszniej to mojej i adama nie może znaleź:sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
asiu gratuluję ogromniaście:-D:-D

ja smaruję emolium alboivostin n każdą pogodę:tak:

no się zaczęło:tak:

juchu będzie dzidzia:rofl2:

gratuluję ogromniaście:-D:-D:-D:-Dod teraz nic już nie będzie takie samo:tak:
ps a nie mówiłam nie słuchaj lekarzy wróżka malinka prawdę ci powie wróżyłam chłopaka i jest co z tego że na usg mówili dziewczynka:rofl2:
witam środowo:happy:
zimno a ja wyspana dzieciaki w domu wstawać rano nie trzeba było no i antek spał do 8:szok::szok::szok:od 21 całą noc:szok::szok::szok::szok:jaka ja jestem wyspana:tak::tak::tak:
kurtki zimowe własnie wczoraj pietruszka ściągnoł ze strychu i je piorę ale zeby było smieszniej to mojej i adama nie może znaleź:sorry::sorry::sorry::sorry:
hehe malina Ty wrozbitko jedna... :cool2::cool2::cool2::cool2:
fajnie ze wyspana jestes no super Antos dal pospac zyc nie umierac :laugh2:
ja na siebie tez nie mam kurtki zimowej a zeby bylo lepiej nie wiem w czym w zime bede chodzic jak nie oplaca mi sie kupowac :eek::sorry:

Do góry