zdrowka dla Was kurujcie sie i szybko wracajcie do zdrowiaCześc dziewczyny, strasznie Was ostatnio zaniedbuję, ale nie mam sił na kompa, Piotr nadal chory, mała wczoraj nie spała w nocy, gorączkowała, płakała, masakra, załatwianie z pogrzebem, jeszcze wczoraj latałam po mieście żeby małej jakieś ciepluteńkie kombinezonowe spodnie kupić, ale nic fajnego nie dostalam, a jak coś fajnego to ponad 100zł za same spodnie bez kurtki ( kurtke mamy, więc ...)
Jestem wykończna, nocki sa okropne, dnióki paskudne, dzis zimno jak cholera, byłam juz na zakupach i zmarzłam, nogi jeszcze mam jak lody. Po wspaniałej wrzeszczącej nocce mała jeszcze śpi, PIotr pojechał zawieźć teściowa do Gniewkowa do zakładu pogrzebowego, ja mam chwilkę, żeby do Was zasiąść.
Co pamiętam
OGROMNIE GRATULUJE ZDANEGO PRAWKA -MÓWIŁAM, ŻE TO OSTATNIE PODEJŚCIE!!!
NO I MAMY CHLOPAKA!!!! KOCHANA GRATULACJONES!!!
ANABUBA< ALE MASZ POGODE< ŚNIEG??? U NAS WCZORAJ GRADOBICIE
WIDZE ZE SEZON STŁUCZKOWY rozpoczety, mój też przedwczoraj nie wyrobil i walnął w bmw, 300zł w łapę, i trza do mechanika i blacharza, kuźwa, tylko ze nie ma za co...
Co do ALLEGRO, kochana jak dla mnie to szwindel, zgłoście to czym prędzej, za nim gościu się ulotni.
Padam na dydy....
A no i chorubsko i mnie też dopadło, kicham , smarkam, kaszle i połamało mnie kompletnie, w dupe no....

uuu to wspolczuje - 300 zl

no ale my za wymiane świec i czegos tam jeszcze (nie znam sie) wczopraj zaplacilismy 400 zl u mechanika

a jeszcze ubezpieczenie 600 zl