reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witamy sie biało:tak:Wiecie jakie ja miałam dzisiaj oczy jak wstałam a tu śnieg pada? A Natalka jak się cieszyła i nie dąła się z parapetu zdjąc bo ona chce patrzec:-)

U nas też sypie troszkę :tak::tak:, i jak też zobaczyłam śnieg po roku nieobecności to radoche miałam jak małe dziecko :-p:-D:-D:-D:-Daż tak dziwnie :eek::szok::-D:-D

reklama
hey

Dziewczyny! A u Nas na podwórku śniegu po kostki i nadal mocno sypie :szok::-D:-D
Zrobię Wam później foteczki bo idziemy na dwór oglądać śnieg z bliska.
Młoda będzie w szoku :-D
Jak ja Kocham Zime , Jak ja Kocham Zime tralalala :-D:-D:-D:-D:-D
Odbiło mi z rana.

Cyprysiowa
trzymam kciukasy za egzamin:-)

Wszystkiego najsłodszego i kolorowego dla Filipka i Lilianki:tak:
A w załączniku przesyłam Wam widok ode mnie ze schodów:tak:My niestety nie wyjdziemy dzisiaj na dwór bo strasznie zacina tym śniegiem i byłaby to wątpliwa przyjemnośc:no:

Załączniki

• SDC10040.jpg
    SDC10040.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 39
  • SDC10041.jpg
    SDC10041.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 35
Dzieki dziewczyny. W ogole masakra taki stres ze szok. :szok: brzuch mnie boli od rana. o 7 jezdzilam, parkowanie tylem rownolegle mi nie wychodzi. :-(Deszcz jak cholera...ehhh tez sobie dzien wybralam.

Wszystkiego najsłodszego i kolorowego dla Filipka i Lilianki:tak:
sto lat Filipku !!!:-D

NATALIO I ANDRZEJU z okazji TRZECIEJ ROCZNICY ŚLUBU dużo szczęścia i miłości na codzień a nie tylko od święta i żebyście przez kolejne rocznice byli w sobie tak zakochani jak teraz.
No i sie podpisuję obiema rękoma :-D Duuuuużo miłości !!!!!!!!
Dzieki dziewczyny. W ogole masakra taki stres ze szok. :szok: brzuch mnie boli od rana. o 7 jezdzilam, parkowanie tylem rownolegle mi nie wychodzi. :-(Deszcz jak cholera...ehhh tez sobie dzien wybralam.
Mocno trzymam kciuki. Na pewno sobie poradzisz :tak:

Witamy sie i my ale u nas śniegu nie ma, za to zimno i wiatrzysko takie ze z domu to ja nie wychodzę :-(

Spaliśmy dzisiaj do 8:10 :szok:. Sniadania jeszcze nie jadłam .

Wypijemy kawkę nie ?

Dalej tygrys , gdzie jestes?
Bliźniaki, agatkas zrobic sobie przerwę w pracy.
Zapomijka , edee, ollcia, mamusia, kokusia jestescie?

reklama
Do góry