Karoli4
Fanka BB :)
labamba Ty nie masz kurtki, a ja od godziny sie glowie co na stopy mam wlozyc hehehehe 

a niedlugo musze wyjsc
we Wloszech do grudnia chodzi sie w trampkach

we Wloszech do grudnia chodzi sie w trampkach

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i dziekuje wam dziewczyny:-)
Ale ciesze sie, ze mam brzusio, bo przynajmniej wzieli mnie odrazu jako 1![]()
Praca oceniona na 5, ale srednia ze studiow 4, no i jeszcze dzis nie miałam tak gadane..., ale ja tam jestem z siebie dumnaI tak wiecej gadał koles w komisji niz ja
![]()
Dziendoberek
Wolny dzien a ja spac nie mogeJuz meza do pracy wyprawilam, patrzyl na mnie jak na zjawisko z innej planety bo zwykle nawet oczu nie otwieram jak wychodzi ale coz podobno na to nie ma lekarstwa, kobiety w ciazy poprostu nie spia
Wogole dzidzia mi sie malo ruszala wczoraj, mam nadzieje ze dzis sie obudzi i nie bede sie denerwowac.
Czesc dziewczynki mój mały ma co9s z krtanią i dalatego tak ciągle kaszle do tego astma robi swoje:-(dostał tporbe leków oby pomogłybo nwtym miesiącu juz ty;le w aptece zostawiłam ze szok
U mnie zim no i wieje ,a musze isc do cukierni zamówic torta Oskarowi na sobote bo konczy 7 lat i do fryzjera by tez sie przydało zajrzec ze sobą i z małym i chyba skorzystam,bo dzisiaj ma wolne od szkoły
Wogóle dzis jak wstałam to kręci mi sie w głowiepo kawce ciut lepiej ale jeszcze nie tak jak byc powinno czy to moze byc wina pogody?a wy jak sie czujecie w ta pogode?
Wogóle dzis jak wstałam to kręci mi sie w głowiepo kawce ciut lepiej ale jeszcze nie tak jak byc powinno czy to moze byc wina pogody?a wy jak sie czujecie w ta pogode?
Dziendoberek
Wolny dzien a ja spac nie mogeJuz meza do pracy wyprawilam, patrzyl na mnie jak na zjawisko z innej planety bo zwykle nawet oczu nie otwieram jak wychodzi ale coz podobno na to nie ma lekarstwa, kobiety w ciazy poprostu nie spia
Wogole dzidzia mi sie malo ruszala wczoraj, mam nadzieje ze dzis sie obudzi i nie bede sie denerwowac.
no i musze zarejestrowac nas na USG 3D. Ile placicie u siebie? bo u mnie w szpitalu 200zl kosztuje i nie wiem czy sie zapisac tu czy to moze duzo i poszukac gdzie indziej?
A teraz ide robic kawke i za sprzatanie sie biore bo przez nauke mam zalegosci troche..