karnitynka1982
Fanka BB :)
Super czekam na newsy hihija tez wlasnie straszne odrosty no ja bede farbowac jutro wieczorkiem prawdopodobnie wiec napisze co i jak napewno:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Super czekam na newsy hihija tez wlasnie straszne odrosty no ja bede farbowac jutro wieczorkiem prawdopodobnie wiec napisze co i jak napewno:-)

To dawaj do mnie mam pol zamrazarki lososia odstapiea ja bym chetnie tego łososia wcieła
sałatki mniammmmmmplecy mnie bolą od tego leżenia. muszę kogoś wysłać jutro na pocztę żeby mi podanie na uczelnię wysłał, tylko kogo... pewnie szwagierkę poproszę.
a za 2 godziny idę na chwilę na dół do teściowej - ma dziś urodziny. nie odmówię sobie jej sałatek

Moze do tesciowej zanies co wazniejsze z zamrazarki chyba ze ona tez nie ma pradu;/cholera, dopiero teraz zauważyłam, że nie mam prądu w kuchni i łazience! zamrażarka mi się rozmrozi i co ja wtedy zrobię jak przykuta do łóżka jestem?!
Moze do tesciowej zanies co wazniejsze z zamrazarki chyba ze ona tez nie ma pradu;/
 przez tą piękną pogodę...
 przez tą piękną pogodę...