reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny :) CUD... Mam nowa zmywarke...Tempo zniewalajace... Pierwszego maila w sprawie popsutej zmywary wyslalam do landlorda 27 lutego . I prosze , juz mam :)
yikes.gif
yikes.gif
yikes.gif

Kasiu jak tego dokonałaś?
No nie wierzę
mdleje.gif

Tak szybko dostac zmywarkę ?
hmmm.gif

Chyba miłosnego tego maila wysłałaś,co?
ruch.gif

Zazdraszczam
e30bc7.gif

Ja też chce
miejesivq2.gif

Nota bene naszej zmywarki nie ma,mamy zastępczego starego Bosch-a
a030.gif

Który po prostu działa
oczy.gif

Szok co nie?
pekl_ze_smiechu.gif

Ciekawe kiedy wróci stara zmywarka
kawaporannaoa9.gif
n%27.gif

reklama
a wy dziewczynki zastanawiacie sie o co nam chodzi:-D:-D:-Dbo moja kochana lubicznka ratuje zawsze moje 4 litery,zabiera dzieciaki ze szkoły a ze my w takim stanie a skleroza nie boli to przypominam:tak::-)

nie powiem zebym była zadowolona z wizyty:-(niby lekarz powiedział ok ale sie pytał czy biore żelazo:eek: i kazał jutro do GP i w poniedziałek do GP a w czwartek znowu do szpitala:eek:najgorzej mnie wkurza to ze nic nie można sie dowiedziec:crazy: no i gdyby było ok to by mi nie kazali latać ciągle po lekarzach:crazy:więc mam doła:-(

kasiu no super rzeczywiście szybki ten twój landlord:-D8 miesięcy:sorry:

asieńka super ze mała rośnie dobrze:tak:

no a zaraz jade po nianie:-)

anineczka az do łazienki poleciałam:-D:-D:-Dty to jednak wariatka jesteś:-Dnie no brzuch mnie ze śmiechu rozbolał

Ostatnia edycja:
Marta kurcze czemu oni Ci nie powiedza co jest grane??????

Nie mozesz isc do jakiegos polskiego Gina prywatnie???
ja to bym chyba od razu poleciala!!!!

Anineczka alez kolorowy ten Twoj poscik:-D:-D:-D
Walcz o nowa zmywarke!!!!

Lubiczanka uuuu to szkoda ze sie nie kwalifikujecie na ten Irlandzki paszporcik:sorry:

Maly sie zdrzemna 1,5h:szok: zawsze spi 2xpo pol.wstal z usmiechem i zaczelam robic mu kaszke tzn najpierw mleko chcialam rozrobic w butelce ale pomyslalm ze najpierw dam mu mleko aby sprawdzic czy bedzie pil no i wciagnal 100ml a potem zjadl deser.
Kurde pierwszy raz od 4miesiecy moje dziecko pilo mleko z butelki w dzien:szok::szok::szok:

Czesc Dziewczyny,
Mam na imie Ola, rok i 4 miesiace temu urodzilam w portlaoise synka - porod w irlandii wspominam swietnie :)
Jestem na tym forum nowa...troszke mi glupio.
Wiecie - mieszkam kolo Portlaoise (jakies 10 min jazdy samochodem), samochod mamy jeden wiec jak moj maz jest w pracy (pracuje na zmiany) to ja jestem w domu z malym. Pracuje wieczorami na poczcie, wiec w tygodniu wyjscia do znajomych odpadaja.
I tak - troche lipa ze znajomymi tutaj, bo jak mam kogos poznac jak ciagle w domu i przed nim siedze?
Maz (irlandczyk), w czasie klotni wyrzucil mi, ze nie lubie ludzi, nie mam znajomycj i ze sie go ciagle tylko czepiam... ale kurcze - jak sie nie czepiac, jak on sie interesuje tylko swoja praca, footbolem, i naszym synem...ja sie juz kompletnie nie licze.
A jak miec znajomych, jak sie ciagole w domu siedzi...?
Jak wychodzic jak sie ma wiecznie wyrzuty sumienia, ze sie nie jest z mezem...?
Eh...porabane to wszystko.

Wymarudzilam sie juz. I tak mi sie nie poprawilo.

Czesc Dziewczyny,
Mam na imie Ola, rok i 4 miesiace temu urodzilam w portlaoise synka - porod w irlandii wspominam swietnie :)
Jestem na tym forum nowa...troszke mi glupio.
Wiecie - mieszkam kolo Portlaoise (jakies 10 min jazdy samochodem), samochod mamy jeden wiec jak moj maz jest w pracy (pracuje na zmiany) to ja jestem w domu z malym. Pracuje wieczorami na poczcie, wiec w tygodniu wyjscia do znajomych odpadaja.
I tak - troche lipa ze znajomymi tutaj, bo jak mam kogos poznac jak ciagle w domu i przed nim siedze?
Maz (irlandczyk), w czasie klotni wyrzucil mi, ze nie lubie ludzi, nie mam znajomycj i ze sie go ciagle tylko czepiam... ale kurcze - jak sie nie czepiac, jak on sie interesuje tylko swoja praca, footbolem, i naszym synem...ja sie juz kompletnie nie licze.
A jak miec znajomych, jak sie ciagole w domu siedzi...?
Jak wychodzic jak sie ma wiecznie wyrzuty sumienia, ze sie nie jest z mezem...?
Eh...porabane to wszystko.

Wymarudzilam sie juz. I tak mi sie nie poprawilo.
witaj mam nadzieje ze znajdziesz tutaj znajomych:-);-):tak::-Dfajnie ze znalazłaś forum:-)a co do meża no nigdzie nie jest idealnie niestety......raz tak raz siak:-):tak::-D

Marta, spytaj lekarza przy nastepnej wizycie jki jest powod tego, ze masz tak duzo badan teraz. Powiedz, ze bardzo sie martwisz i chcialabys wiedziec czy to tylko "na wszelki wypadek".
Zreszta - mysle,ze oni tylko dmuchaja na zimne.

Dziewczynki, dzieki za mile przyjecie ;)
P.S. Moze z walka skorzstam ;) hi hi hi

Julia, u nas ostatnio non stop "siak" :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Alexandra Welcome Welcome!!!
No w końcu ktoś od nas Wolfia :tak::-D:-D
Ja i Wolfia też jesteśmy z Portlaoise.
Bardzoooo nam miło.
To znaczy mi bardzo miło,ale pewnie Wolfi też :eek::rofl2:

A męża jak nie wałkiem to prądem.....eeee chyba przesadziłam :confused2::cool2:

Ale mam dziś spaczony nastrój.

MartaF
żelazo czyli słabe wyniki krwi,anemia?
Łykaj żelazo,witaminki i będzie dobrze.
Już niedługo kochana możesz rodzic,czyż nie?
Jeszcze tylko 2 tygodnie według suwaczka by ciąże donosic :cool2:

reklama
Do góry