brzuszek twardnial mi po kazdym oddaniu moczu no a poza tym w ciągu dnia sporo razy.ale lekarza zastanowilo chyba glownie to ze po siusianiu mam twardy brzuszek. no nic..biore narazie dawke minimalna, czuje sie po tymokropnie przez ok 2 godz. czuje jakby serce mialo mi zaraz eksplodowac, trzesa mi sie rece i mam starszny niepokój ale lekarz powiedział ze tak będzie iz tego co czytałam wnecie wszsycy tak majaą....a najgorsze jest toze jak sie zaczelo brac to trzeba brac do 36tc.
Golanda Słonko nie martw się...facete jest tylko afcetem i człowieka zniego nie zrobisz;-) takie jest moje zdanie;-) a tak poważnie to kazdy moze miec gorszy dzien tylko ja wiem ze to jest przykro jak sie wyrzywa na drugiej osobie. ja w takich sytuacjach staram sie nie reagować.zamykam sie w drugim pokoju i mam w d...;-)teraz jestem taka mądra jak jestem w ciąży bo zawsze to się kłóciłam i to ja musiałammieć ostatnie słowo.
Beti a te samoloty meza, to calkiem fajne hobby i masz racje , sto razy lepiej niz mialby po knajpach chodzic
Przykro mi z powodu twardnienia, ale mysle ze lekarz nie przepisalby Ci lekow gdyby nie byly konieczne
A jesli chodzi mojego M, to powiem Ci szczerze ze sie wscieklam, ale jak na mnie to i tak sie szybko uspokoilam, chyba gdybym nie byla w ciazy to bym to przezywala przez dluuugi czas, a tak to sie wkurzylam i jakos przetrawilam, a potem pogadalismy jeszcze i jest dobrze
A dzis powtorzylam wyniki moczu i mimo uroseptu nadal mam liczna flore bakteryjną wiec mam zrobic posiew. Mialyscie tak moze?