reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Jejku, dziewczyny, ale Was tu duzo... przeciez mi chyba rok zajmie zapamietanie was wszystkich :sorry:

Joann, synek ma na inie Joshuah ;) Piekny jest :) ciagle sie usmiecha, uciek, bawi, biegac nie przestaje..klnac juz zaczal (a ma 18 miesiecy) :cool: podsluchal kiedys tate mowiacego "o shit" i tak mu juz zostalo ;)

Przed chwila z pracy wrocilam... humor nadal taki sam wiec wzielam pol lampki winka, drugie pol 7up i tak siedze ;)
Ale juz chyba nie dlugo bo zaczynam odplywac powoli :)

Raz jeszcze wam wszystkim dziekuje za przyjecie (i za zaproszenie na naszej klasie rowniez) :) DZIEKUJE!!!!

P.S.
Apropo rodziny i zdiec...ktos mi kiedys powiedzial, ze do rodzinnego zdiecia trzeba zawsze ustawiac sie po srodku - mniejsze wtedy jest prawdopodobienstwo, ze Cie z niego wytna pozniej :)

16 miesiecy ma nasz syn :)
Zle klawisze nacisnelam ;)

Buziaki!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jejku, dziewczyny, ale Was tu duzo... przeciez mi chyba rok zajmie zapamietanie was wszystkich :sorry:
Też mi się tak na początku wydawało:tak:,ale jakoś tak dość szybko udało mi się dziewczynki i tematy ogarnąć:-DRozkręcisz się,zanim się obejrzysz;-)Dobra,spadam do wyrka bom zmęczona.
A moja nowa sublokatorka właśnie zajrzała do mnie,do living roomu,popatrzyła na tv i czmychnęła:eek:Pewnie gdzieś kupska mi teraz wali:wściekła/y:Bezczelna,nic się nie bała:shocked2::eek:To paaa....

dzień dobry:-)

ale naskrobałyście wczoraj ze dłuugo musiałam czytac:eek:

agusik ja byłam juz w ciąży jak u mnie myszki biegały:tak:to znaczy ze co??szczęście??bo mi jakoś sie nie sprawdza:eek:a tutejsze łapki na myszy??haha szkoda kasy bo mi wyżerały mięso a łapka ani drgnęła:-Dmój K nogą zadeptał:-D:-D
a co do wyglądu to wystarczy porównać mnie z lubiczanką:-(ona tak fajnie wygląda a ja??:-(

nie pamiętam co tam pisałyście tyle naskrobałyście:szok:

lubiczanka mój K miał dzwonic sie pytac czy juz wracam z Cork a ja łaśnie podjechałam pod dom:-D:-Dale tak mi sie fajnie jechało no i nie czuc tak prędkości w moim aucie

a własnie mam nowy wydatek bo 2 opony do wymiany bo są takie stare ze najade na byle co i sie przebija:wściekła/y:
lubiczanka dzwoń do J po numer do mechanika bo jak zapalam światła wszystkie liczniki w środku gasną:wściekła/y:

Ola teraz masz Wolfie i anineczke pod ręką to dziewczyny sie tobą zajmą w realu;-):-D

miłego dnia dziewczynki:-)

Emili78-z samego Poznania to nie,ale się nie zgubię-5fantastycznych latek tam spędziłam...A mieszkałam z rodzicami-oni wciąż(ja potem do Torunia się wyniosłam)20i kilka km.za poznaniem-w Buku:-)
A tak w ogóle dzień dobry Mamusie!!!
Jak tam nocka?
MartaF-czyżbym dziś przed Tobą była?;-):-D
My z J sobie pogadaliśmy z ranka...i chyba atmosfera się wyklarowała i oczyściła troszkę:tak:.Nie ma to jak powiedzenie sobie prosto w oczy w czym problem(Alexandro!!!)i po kłopocie:-p.
Agusik78-ja nie w temacie...Co za nowa współlokatorka:confused2:
Jeszcze nie wygląda najlepiej-ale coś mi się zdaje,że dziś słonko przyświeci:cool2:.
Moje pociechy już powstawały,ba-nawet poubierane już są:szok:...Tylko mama w pidżamce pomyka:zawstydzona/y::happy:.Tak więc lecę i miłego dnia Wszystkim Wam życzę:-D:tak:
MartaF-jak zwykle razem pisałyśmy...J nie odbiera:/ i dziękuję za komplement:D

Ostatnia edycja:
witam was dziewczynki z ranka :-)ale duzo pisalyscie musze was pozniej poczytać:-)Ola chyba znalazlam cie na nk;-)sliczny synek:-)pozdrawiam was i zycze miłego dnia ja musze spadać.....a wczoraj byłąm na salsie było superrrrrr tylko dziś mam zakwasy po tych tańcach....hehehhhhehe:sorry:

reklama
Do góry