Hej Dziewczynki:-) dzięki za zaproszenia na n-k

jeszcze trochę potrwa, zanim ogarnę kto jest kto;-)
Ale_x_andra - dołączam się do dziewczyn i witam serdecznie na naszym forum;-)
Ciao Dziewczynki!
Na dodatek pani powiedziala, ze jest przepasiony i za gruby...kazala przestawic go troche na normalne jedzenie a cyca tylko 3 razy na dobe..i zrezygnowac calkiem z nocnych karmien. Oszukiwac go herba! Nie wiem jak my sobie poradzimy. Dzis dalam mu herby troche ale nie chce pic...to przeciez cycus straszny...ehh..czuje ze bedzie male wojowanie.
hehehee - ja też nie słyszałam, żeby dziecko mogło być przepasione na mleku matki

ja Igorkowi daję jedną butlę po kąpieli (czyli ok 21), żeby dłużej spał w nocy i wprowadziłam ostatnio jedną w ciągu dnia (mniej więcej ok 12-13) no i czasami daję mu wodę z glukozą. na szczęście nie mamy problemu z mixowaniem butli i cyca;-) może przez rodzaj smoczka? no i mój w ciągu tygodnia przybrał 700 gram;-) jak tak dalej pójdzie, to ja będę mogła powiedzieć, że mam przepasione dziecko

a własnie mam pytanie - czy któreś z waszych szkrabów miało zatkany kanalik łzowy? walczę z infekcją oka Igora od urodzenia - rumianki, woda itp nie pomagają. dostaliśmy jakąś maść na 5 dni. spokój był przez 4 dni, a teraz ze zdwojoną siłą:-( ropka, oczko szklane, powieka czerwona

dr cudo jest na urlopie i nie wiem, co robić:-( w PL jeżeli trwa tak długo, to okulista odtyka, a tutaj nie mam pojęcia... najgorsze, że dalej czekam na ten paszport i nie wiem, kiedy polecimy, bo wolałabym to zrobić w PL
a tak poza tym, to teraz jest jakaś promocja świąteczna na zdjęcia u tej fotografki Asi, u której robiliśmy zdjęcia. jak któraś z Was będzie zainteresowana, to kontaktujcie się z nią przez n-k albo e-mailowo;-) załączam jedne z wielu naszych zdjęć;-)
no i życzę miłego dnia:-)