reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

i tak nikt zemna nie gada to pappapapapapa:tak:jeszcze jeste:tak:m przed okresem i mnie nosi................................
No faktycznie jesteś przed okresem Julia ;-):-D:-D
Rozmowa na forum polega na rozmowie.Wymienianiu się informacjami.Nie martw się.Każdej z nas wydaje się,że nikt do nas nie pisze.:-D:-D
No oprócz MartyF i Lubiczanki.One to non stop informują się by nikt nie zapomniał odebrac dzieci ze szkoły :-D:-D:-D
Oczywiście żartuję :-D:-D:-D
Ale jeśli ty będziesz odpisywac komuś to ten ktoś też będzie :cool2:

Kasiu a zmywarka jest nowa ? :eek::eek:
Dobra rada :kopnij ją ;-):-D
Tak na serio,moja też tak robiła.Stawała w połowie prania i pipkała.Tylko mi migał program a nie start/stop.
Popsułaś
miejesivq2.gif

reklama
Misia - pierwszy raz slysze zeby dziecko bylo przekarmione piersia :eek::eek::eek::eek::eek:
Mozesz od czasu do czasu mu dac herbatke, ... i zobaczysz ze jak zacznie raczkowac to szybko zrzuci nadmiar.
Ja dzis bylam zwazyc i zmierzyc Olke. Wary niecale 8 kg, i mierzy 70cm. Good size girl :)

Sylcia - to pewnie lizaka nie dostalas jak plakalas :D
Duza ta Twoja pannica!!!
Moj ma 8m i moze wazy lekko ponad 8kg i nosi ubranka na 74cm.

Misia ja tez pierwsze slysze zeby dziecko na piersi przekarmic:eek:jak Al ruszy z kopyta to zrzuci wszystko no prawie wszystko:-D...

Andzulina foteczki cuuuudne..............ta pierwsza mi sie b.podoba!!!

Anineczka hah ale przedszkolaka masz w domciu:-);-)

Moniak udanego pobytu w PL
Kurcze juz nie pamietam co ktora napisala

Zobaczcie to :
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,ti...film,wid,11600849,wiadomosc.html?ticaid=18ef0

Pisalam wczoraj ze moj Szym nie chcial jesc sniadania ani obiadu dzis to samo:wściekła/y:alez ja sie mam z tym moim chlopokim no!!!
Jadl ze mna na sniadanie kanapke z pasztetem potem jogurt,na obiad krupnik:cool2:dawalam mu jego zupke ale byla beeeee z mamusi krupnik luks,a potem jeszcze omlucil budyn z Hippa;-)
attentiongz0.gif
hah dziala!!!

ooooooooo matko biedne dziecko:no::szok:moze faktycznie mam złłeeee dniiiii no juz po obiedzie jeszcze opazylam sie garkiem to juz chyba za duzo jak na dzisiejszy dzien...dziewczyny co z tymi molami zrobic czy wystarczy tylko wsadzic do szafek to na mole?????????:wściekła/y:A TO MOJ MEN........HHEHHHEH

ewelcia flim masakryczny.Dopiero później przeczytałam,że dziecko żyje.Jakiś cud.:tak:
Agusik nie ma emotek z tego forum.A chyba trzeba się zarejestrwac na forum .Albo uda sie jak wejdziesz na jakiś temat
Julia nie mam pojęcia co z molami się robi,ale chyba są środki na wytępienie.:tak:
A men przerażający :eek::eek:

reklama
Do góry