reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej Dziewczynki

Ale mialam dzisiaj sen.... Snilo mi sie, ze MartaF urodzila:-D:-D:-D No nie mam pojecia czemu Marto mi sie przysnilas, tym bardziej, ze przeciez nawet nigdy sie nie spotkalysmy!!!:-) A moze to jakis sen z serii tych proroczych?! Raczej nie miewam takowych ale moze wlasnie zaczelam...???

Anineczko, nie wiem czy aparat pomoze rowniez na zgryz- ale wydaje mi sie, ze tak. Ja nigdy w zyciu u ortodonty nie bylam, wiec nie doradze. Ale skoro masz zeby proste, to czym Ty sie kobieto przejmujesz???:-D

Co do smoczkow, to ja polecam takie:

Imageshack - 11315986147194483lo.jpg

A teraz cos dla Lubiczanki:-) Uwaga, ide robic sobie sniadanko...:-D:-D
No tak znowu wyszlo, ze wczesniej nie dalam rady. Tym bardziej, ze pierwsze co, jak zejde, to... Wy, forum;-)
Po sniadanku musze ogarnac burdel, ktory moje kocille zrobily w nocy:szok:

No to milego dnia

hehe..moja Ewka ma taki ale go nie chce ciumkac
jej smok to numer 4
572467_400.jpg

dziewczyny a jaka linia lotnicza przewozi dzieci......same ???????;-)chodzi mi oczywiscie o takie wieksze od 10 lat?????????głowa mi pęka chociaż wziełam już 2 tableteeeee ....a jeszcze jedno czy moge isc na siłownie jak mam te nasze ciezkie czerwone dni

Hej Dziewczynki

Ale mialam dzisiaj sen.... Snilo mi sie, ze MartaF urodzila:-D:-D:-D No nie mam pojecia czemu Marto mi sie przysnilas, tym bardziej, ze przeciez nawet nigdy sie nie spotkalysmy!!!:-) A moze to jakis sen z serii tych proroczych?! Raczej nie miewam takowych ale moze wlasnie zaczelam...???
no to chyba pojade rodzic:-D:-D:-D
didi ma przeczucia a ty sny to chyba coś z tego będzie:-D:-D

ewelcia jak nasz Szymonek będzie rozrabiał to stary będzie za nim latał:sorry::dry::evil:

Hej;-)
Ja dziś tylko na monencik.Wczoraj wieczorem nie pisałam bo poszliśmy pożegnać się ze znajomymi,którzy dziś na stałe do Polski zjechali:wściekła/y::frown:,a dziś,jutro weekend z mężem to nie wypada przy lapie siedzieć:baffled:.Zaraz zamykamy na zakupki:tak:Miłego weekendu,papapa...

Didi, no rewelacja te smoczki:-D:-D:-D Sa one gdzies tu do kupienia czy zamawialas przez internet?

MartoF, trzymam kciuki za moje sny prorocze i za Twoj szybki porod;-) A tak szczerze, to Wiem, jak sie teraz meczysz, bo dla mnie ten ostatni miesiac, to ciezszy byl niz ogolnie cala ciaza- tyle, ze juz o tym zapomnialam i moze niedlugo...:-):-)

Julio, z ta silownia to tylko od Ciebie zalezy. Jesli czujesz sie ok, to raczej "madre" cwiczenia nie powinny Ci zaszkodzic

WITASKI:-D PEWNIE NIEKTÓRE Z WAS ZNAJĄ MEGAN ANITE I DOMINIKE OGŁASZAM ŻE TO JEDNA I TA SAMA OSOBA :szok:BYŁAM I SPRAWDZIŁAM ANITA NIE JEST W SZPITALU I NIGDY NIE BYŁA NAWET JAKO PACJENTKA NO CHYBA ŻE W BUJNEJ WYOBRAZNI MEGAN:)) LASKA SIĘ PODSZYWA POD INNE ŻYJE CUDZ:szok:YM ŻYCIEM A CO GORSZA WSZYSTKIE JEJ ŻAŁUJEMY!!!!

reklama
WITASKI:-D PEWNIE NIEKTÓRE Z WAS ZNAJĄ MEGAN ANITE I DOMINIKE OGŁASZAM ŻE TO JEDNA I TA SAMA OSOBA :szok:BYŁAM I SPRAWDZIŁAM ANITA NIE JEST W SZPITALU I NIGDY NIE BYŁA NAWET JAKO PACJENTKA NO CHYBA ŻE W BUJNEJ WYOBRAZNI MEGAN:)) LASKA SIĘ PODSZYWA POD INNE ŻYJE CUDZ:szok:YM ŻYCIEM A CO GORSZA WSZYSTKIE JEJ ŻAŁUJEMY!!!!

To sie porobilo!!!!!!:eek::szok: Mysle, ze nawet jak Megan poda jakies sensowne wytlumaczenie, to i tak juz chyba nie bedzie wsrod swojego grona mile widziana... Ale moze sie myle...

Asienka_r, pewnie ci teraz smutno bedzie, jak rodzinka wyjedzie. Ale glowa do gory, masz mezusia i Anulke;-)a i zawsze bedzie na co czekac- na kolejne spotkanko.
No ja juz powolutku zaczynam odliczanko... jeszcze tylko... niech policze... 46 dni do mojego wyjazdu:-D:-D A jade na 6 tyg!!! Najbardziej mnie przeraza lot, bo lece sama z Ada i boje sie, ze bede ja musiala gonic po calym samolocie:szok::szok: [[[i w tym miejscu- wielki szacunek dla tych mamusiek, ktore z dwojka maluchow same podrozuja:-)!!!]]].
A. doleci do nas dopiero 17. grudnia:-( Musielismy sie "rozdzielic" ze wzgledu na ceny biletow. Najgorsze, ze bede miala do Was lekko ograniczony dostep i mi sie zaleglosci porobia:eek: Ale, co tam... Ja nie dam rady????:-D

Do góry