napewno niedlugo urodzisz to jest pewne...hehe..ale wiesz marzenia sie spelniaja...a mie moje przeczucia zadko zawodza wiec wszystko mozliwe ze to juz tuz tuz

odkurzyłam całą chate i już mam dosyc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
napewno niedlugo urodzisz to jest pewne...hehe..ale wiesz marzenia sie spelniaja...a mie moje przeczucia zadko zawodza wiec wszystko mozliwe ze to juz tuz tuz
no to chyba pojade rodzicHej Dziewczynki
Ale mialam dzisiaj sen.... Snilo mi sie, ze MartaF urodzilaNo nie mam pojecia czemu Marto mi sie przysnilas, tym bardziej, ze przeciez nawet nigdy sie nie spotkalysmy!!!:-) A moze to jakis sen z serii tych proroczych?! Raczej nie miewam takowych ale moze wlasnie zaczelam...???
WITASKIPEWNIE NIEKTÓRE Z WAS ZNAJĄ MEGAN ANITE I DOMINIKE OGŁASZAM ŻE TO JEDNA I TA SAMA OSOBA
BYŁAM I SPRAWDZIŁAM ANITA NIE JEST W SZPITALU I NIGDY NIE BYŁA NAWET JAKO PACJENTKA NO CHYBA ŻE W BUJNEJ WYOBRAZNI MEGAN
) LASKA SIĘ PODSZYWA POD INNE ŻYJE CUDZ
YM ŻYCIEM A CO GORSZA WSZYSTKIE JEJ ŻAŁUJEMY!!!!