reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mea ja cały czas łykam rutinoscorbin na krwawiące dziąsła i krwotoki z nosa. męża też męczyło wczoraj i dzisiaj więc coś jednak wisi w powietrzu.

reklama
I ich teoria Darwina ! :/

I paracetamol! :-) ktory jest lekiem na cale zlo tego swiata. Przepisuja go doslowanie na WSZYSTKO!

Kiedys bylam w szpitalu bo mialam problemy z oddychaniem i zrobili mi przerozne badania i nie mieli pomyslu co moze byc przyczyna mojego podduszania sie wiec mnie wypisali i przy wypisie padlam jak zobaczylam jak mi pani doktor na recepcie "paracetamol" pisze :eek:

Ogolnie mowiac sama poznalam przyczyne jak tylko oposcilam szpital ale do dzis mi glupio o tym mowic :rofl2:

A czy rozwarcie moze sie robic i mozna nie miec zadnych tego objawow takich odczuwalnych?

Chérie bo moja rodzinka jest chora na punkcie mojej edukacji:baffled:
kusi mnie dziekanka...zobaczę jak nie poprawię tego egzaminu, to i tak rok przerwy; a jak poprawię, to może złożę to podanie o dziekankę i nara

luuzana ja uwazam ze stres i studia nie pomoga ci donosic tej ciazy a chyba dobro dziecka tu jest najwazniejsze !!
Prędzej urodzi:-p Niestety stres nie jest zdrowy dla nikogo a już na pewno nie dla kobitki w ciąży. Dlatego ja się sama sobie dziwię, że prawko jeszcze zdaję w tym roku, ale może akurat mi się uda....:confused2:

luuzana ja uwazam ze stres i studia nie pomoga ci donosic tej ciazy a chyba dobro dziecka tu jest najwazniejsze !!

Jest najważniejsze! JA też się z byle powodu denerwuję (patrz egzamin),a potem mam takie cyrki z bólami...
dobra idę spać, bo jutro z rana musze do skarbówki jechac, a potem od 8 do 17 na zajęciach:confused2:
dobranoc

Chérie bo moja rodzinka jest chora na punkcie mojej edukacji:baffled:
kusi mnie dziekanka...zobaczę jak nie poprawię tego egzaminu, to i tak rok przerwy; a jak poprawię, to może złożę to podanie o dziekankę i nara

hmmm a nie lepiej wziąć już teraz dziekankę i nie mieć roku do tyłu? nie wiem ale takie chore podejście rodziców do edukacji to nie wróży nic dobrego. przecież teraz to ty jesteś najważniejsza i dziecko a nie wykształcenie... tym bardziej jeśli już coś się dzieje.

Jest najważniejsze! JA też się z byle powodu denerwuję (patrz egzamin),a potem mam takie cyrki z bólami...
dobra idę spać, bo jutro z rana musze do skarbówki jechac, a potem od 8 do 17 na zajęciach:confused2:
dobranoc

ja to bym po prostu podiela deczyje ale ja wiem jak by sie moi zachowali w takiej sytuacji ... a z rodzicami roznie jest ...

reklama
Czyli troche jest tych sposobow jak sobie z tym poradzic. Pewnie gdyby stosowac je wszystkie nie byloby problemow ze wstawaniem. A Ty robisz cos moze z tej listy?

No jakby nie patrzeć to chyba tylko o kulach jeszcze nie chodzę :sorry: Ale obawiam się, że za parę dni może nastać ten dzień, gdy pojawię się w przychodni i poproszę o wypożyczenie. Bez ćwiczeń nie jestem w stanie zwlec się z łóżka niemalże :-(

Wg. lekarzy od 4-6 tyg. przed rozwiązaniem :)

:szok: to już powoli czas na koniec u nas :no:

Do góry