reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
luuzana ja uwazam ze stres i studia nie pomoga ci donosic tej ciazy a chyba dobro dziecka tu jest najwazniejsze !!
I ich teoria Darwina ! :/
I paracetamol! :-) ktory jest lekiem na cale zlo tego swiata. Przepisuja go doslowanie na WSZYSTKO!
Kiedys bylam w szpitalu bo mialam problemy z oddychaniem i zrobili mi przerozne badania i nie mieli pomyslu co moze byc przyczyna mojego podduszania sie wiec mnie wypisali i przy wypisie padlam jak zobaczylam jak mi pani doktor na recepcie "paracetamol" pisze

Ogolnie mowiac sama poznalam przyczyne jak tylko oposcilam szpital ale do dzis mi glupio o tym mowic

A czy rozwarcie moze sie robic i mozna nie miec zadnych tego objawow takich odczuwalnych?
G
Georgina
Gość
Prędzej urodziluuzana ja uwazam ze stres i studia nie pomoga ci donosic tej ciazy a chyba dobro dziecka tu jest najwazniejsze !!

luuuzna
Mama Alanka
luuzana ja uwazam ze stres i studia nie pomoga ci donosic tej ciazy a chyba dobro dziecka tu jest najwazniejsze !!
Jest najważniejsze! JA też się z byle powodu denerwuję (patrz egzamin),a potem mam takie cyrki z bólami...
dobra idę spać, bo jutro z rana musze do skarbówki jechac, a potem od 8 do 17 na zajęciach

dobranoc
NeSSi
Moderatorka
Ja bym się na nią skusiła, bo jak urodzi wcześniej to też nici z edukacji:-(czemu nie weźmiesz dziekanki?
Najważniejsze jest dobro dziecka ....a ono nie ma na to wszystko wpływu
A nerw ukoić tez się nie da
Chérie
Mama Danielka
Chérie bo moja rodzinka jest chora na punkcie mojej edukacji
kusi mnie dziekanka...zobaczę jak nie poprawię tego egzaminu, to i tak rok przerwy; a jak poprawię, to może złożę to podanie o dziekankę i nara
hmmm a nie lepiej wziąć już teraz dziekankę i nie mieć roku do tyłu? nie wiem ale takie chore podejście rodziców do edukacji to nie wróży nic dobrego. przecież teraz to ty jesteś najważniejsza i dziecko a nie wykształcenie... tym bardziej jeśli już coś się dzieje.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Jest najważniejsze! JA też się z byle powodu denerwuję (patrz egzamin),a potem mam takie cyrki z bólami...
dobra idę spać, bo jutro z rana musze do skarbówki jechac, a potem od 8 do 17 na zajęciach
dobranoc
ja to bym po prostu podiela deczyje ale ja wiem jak by sie moi zachowali w takiej sytuacji ... a z rodzicami roznie jest ...
reklama
akozka
Misia Kosia 3.12.09
Czyli troche jest tych sposobow jak sobie z tym poradzic. Pewnie gdyby stosowac je wszystkie nie byloby problemow ze wstawaniem. A Ty robisz cos moze z tej listy?
No jakby nie patrzeć to chyba tylko o kulach jeszcze nie chodzę

Wg. lekarzy od 4-6 tyg. przed rozwiązaniem![]()