reklama
no mnie wlasnie zaczelo ciagnac w pachwinach. chyba za duzo chodzilam.
no Izka ucichla. cos mam przeczucie, ze sie rozpakuje.
ciągle jestem w jednym kawałku. Ale już coraz ciężej

spokojnej nocy !!
luandzia1
Entuzjast(k)a
Ciekawe jak tam Iza ?
żeby nie urodzić zbyt szybko teraz wiadomo jak kobieta nawet popatrzy na alkohol to ludzie reaguja jakby nie wiem co zrobiła ja w ciąży nie piłam wcale ani w tej ani w poprzedniej w trakcie karmienia również ale wydaje mi się że jak raz czy dwa w ciągu dziewięciu miesięcy napije się pol lampki wina z wodą to dziecku nic się nie stanie a gorsze dla niej byłoby gdyby sie teraz urodziła
Kasiiula ale jak już zacznie się poród to nic nie powstrzyma skurczy nawet wino
raczej działa rozluźniająco więc przeciw skurczą gin mi mówił że kiedyś jak nie było jeszcze lekarstw to kobietą które miały przedwczesne skurcze zalecano picie winaa w jaki sposob? łagodzi bole czy przyspiesza skurcze ?
żeby nie urodzić zbyt szybko teraz wiadomo jak kobieta nawet popatrzy na alkohol to ludzie reaguja jakby nie wiem co zrobiła ja w ciąży nie piłam wcale ani w tej ani w poprzedniej w trakcie karmienia również ale wydaje mi się że jak raz czy dwa w ciągu dziewięciu miesięcy napije się pol lampki wina z wodą to dziecku nic się nie stanie a gorsze dla niej byłoby gdyby sie teraz urodziła
Kasiiula ale jak już zacznie się poród to nic nie powstrzyma skurczy nawet wino
Ostatnia edycja:
Kasiiula
mamusia Pawełka :)

luandzia1
Entuzjast(k)a
o nie doczytałam za długo pisałam postaciągle jestem w jednym kawałku. Ale już coraz ciężejskurcze bardzo konkretne, ale brakuje im regularności..
spokojnej nocy !!

spokojnej nocy
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a ja juz lezałam myslalam ze zasne ale brzuch tak mnie zaczał kłuć ze musialam wstac nie wiem czy to maleństwo tak mnie uciska z dołu czy co ale nie przyjemne te kłucie jest ....
E
etna36
Gość
Noo miejmy nadzieję, że sytuacja już się wiecej nie powtorzyNie mogę...może jak nie zdam warunku, to będę miała rok przerwy, żeby miec repetę. Mi by nie pozwolili zrezygnować ze studiów! Trudno jakoś to zniosę.

Ale dgybys miala to przepłacić zdrowiem swoim i maleństwa to warto to przemyśleć, u mnie na studiach jak dziewczyny były już w zaawansowanych ciążach rozmawiały z wykładowcami, promotorem i z sekretariatem (z kim było trzeba). Czasami trzeba wytłumaczyć i obronić siebie i dzieciątko, ale może już będzie dobrze, co ja gadam na pewno już wszystko będzie ok!!!
E
etna36
Gość
Ta końcówka ciąży jest fatalna, zaczynam mówić, że w ciąży tak naprawdę to się jest od 8 miesiącaja spac nei daje rady

Ja to mam stracha się wogole kłaść, jeszcze pościel schowana

kilolek
podwójna listopadowa mama
ja nawet jak karmiłam to lało mi się tylko z jednej piersi. Oczywiście mleko miałam w obu i tyle samo ale tylko do jednej potrzebowałam wkładek. Moja mam to nazywa "słabe zawory" ;-) widocznie w lewej mam słabsze niż w prawej, ale z wyglądu też są ciutek inne.dziewczyny, pojawiła mi się przezroczysta ciecz w lewej piersi, a w prawej nic - ani widu, ani słychu.... Tak ma być?? Normalne to jest??
Ponoć w przyrodzie nie występują dwie identyczne rzeczy ;-)
reklama
katrenki
Fanka BB :)
kurcze dzs zle sie rano czulam wiec po 10 polozylam sie na chwile.....i wstalam o 2.....
a teraz oczywiscie nie chce mi sie spac i bede tu siedziec sama bo D sie juz polozyl , bo wczesnie wstaje...