Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no mnie wlasnie zaczelo ciagnac w pachwinach. chyba za duzo chodzilam.
no Izka ucichla. cos mam przeczucie, ze sie rozpakuje.
skurcze bardzo konkretne, ale brakuje im regularności.. raczej działa rozluźniająco więc przeciw skurczą gin mi mówił że kiedyś jak nie było jeszcze lekarstw to kobietą które miały przedwczesne skurcze zalecano picie winaa w jaki sposob? łagodzi bole czy przyspiesza skurcze ?
o nie doczytałam za długo pisałam postaciągle jestem w jednym kawałku. Ale już coraz ciężejskurcze bardzo konkretne, ale brakuje im regularności..
spokojnej nocy !!

Noo miejmy nadzieję, że sytuacja już się wiecej nie powtorzyNie mogę...może jak nie zdam warunku, to będę miała rok przerwy, żeby miec repetę. Mi by nie pozwolili zrezygnować ze studiów! Trudno jakoś to zniosę.

Ta końcówka ciąży jest fatalna, zaczynam mówić, że w ciąży tak naprawdę to się jest od 8 miesiącaja spac nei daje rady

, jeszcze muszę ją z tym brzuchem wyciągnąć, to się zadyszę, spocę i jeszcze raz bede musiala isc sie kapac 

, wiec moze se odpuszcze i jeszcze troche poklikam
ja nawet jak karmiłam to lało mi się tylko z jednej piersi. Oczywiście mleko miałam w obu i tyle samo ale tylko do jednej potrzebowałam wkładek. Moja mam to nazywa "słabe zawory" ;-) widocznie w lewej mam słabsze niż w prawej, ale z wyglądu też są ciutek inne.dziewczyny, pojawiła mi się przezroczysta ciecz w lewej piersi, a w prawej nic - ani widu, ani słychu.... Tak ma być?? Normalne to jest??